מי היה:סוכה במדבר\חאן בארותים\שבטה?

aurora0

New member
מי היה:סוכה במדבר\חאן בארותים\שבטה?

אני מחפשת מקום קצת "שונה" (לא בהכרח צימר עץ סטנדרטי עם ג'קוזי) אולי אוהל, משהו באווירה יותר שאנטית. מי ביקר והתרשם באחד המקומות הנ"ל? או עוד מקום שהוא גם אוהלים שנקרא "ל"ו תאנים"? או המלצות\הערות אחרות (כולל מחירים)- מניסיון? אני מתלבטת ... תודה
 

ה דרומי

New member
היורטות זה במושב אבל לבדוק

בחוות\התישבות בודדים כרמי עובדת סוכה במדבר צימר בוס ספא עזוז חוות אוח זו רשימה חלקית בניסיון לעזרה\
 
קבלי !

ממש קרוב לשבטה ולבארותיים (יותר למשאבי שדה) מקום מדהים, באמת (המלצתי עליו לפני כמה דקות למעלה אפילו). הצימר נקרא :לגעת ברוח", במושב אשלים, וממוקם בתוך גן פסלים מהמם, שכמוהו אני לא מאמין שתראי אי-פעם (ואני לא מגזים). באמת שכדאי לך לראות באינטרנט על מה מדובר. יש להם אתר: http://HG02.cjb.net תראי אם זה משהו בסגנון שאת אוהבת :) בהצלחה!
 

שמר2

New member
סוכה במידבר יקר מאוד ופלצני

זו דעתי לפחות, אבל אולי אני מחמיר. לא מכיר את שאר המקומות, אבל אני יכול להמליץ על מקום נוסף במיצפה רמון שנקרא "חוות צל מדבר". ראיתי פעם גם את האתר שלהם, ואם לא תמצאי אני יכול לפשפש ולמצוא. בכל מקרה המקום מציע נופש "אקולוגי" ושייך לקבוצה גדולה יותר, כך שהוא פחות ממוסחר.
 

wuji

New member
מקום קצת שונה

חוות המדבר בכניסה למצפה רמון מכיוון צפון, מקום מדהים, נוף מהמם, מקום פשוט שמתחבר לטבע...אוכל צמחוני ביתי טל': 08.6586229
 
למעלה