מי היה...

מי היה...

בפסטיבל "תימנה" בסוכות האחרון שהתקיים בראש העין?? היה כ"כ כיף... פשוט מי שלא היה הפסיד... חגיגה תימנית אסלית עם שירים, ריקודים, אוכל, סטנדאפ והרבה הרבה שמח !!! והרי לכם מעט מן התמונות..

Oren G

New member
חבל אצלנו בבית אין מסורת כזאת

של ללכת לפסטיבלים כאלה כמו התימניאדה, והדבר הזה שציינת.. זה כל סוכות מתקיים? איזה עוד אירועים כאלה יש?

עזוב אותך מפסטיגלים

תחילה עליך לקבל כמובן מאליו להגיע להופעתו של ציון קועלני במחולות תימן מידי שבת בשבתו

ציון קועלני?../images/Emo6.gif

שו הדא? אממ... אני רוצה לתקן אותך אדון פילפילוני... "התימנה" היתה פסטיבל ולא פסטיגל, יש הבדל עצום!!!! פסטיגל זה לילדודס ופסטיבל זה...גם אבל לא רק
והנה לכם תמונה של ציון גולן... שנשאר צעיר לנצח...

שם משפחתו המקורית - קועלני

אם אין זכרוני מטעני. וזאת כמובן בטרם עברית את שם משפחתו. ובאשר לפסטיג/בל, מותר מעט להתבדח בעיוותי וחילופי לשונות.

חחחחחחחחחחחחחחח

שם המשפחה המקורי של ציון גולן הוא בגדלן! מה זה פה? תימנים לייט??? שלום לכולם! אני לילה....

לא ! ולא ! אלא תמהונים תוצרת הארץ

ובאשר לשם משפחתו המקורית, המתיני עד שאברר

אורן...

זאת לא צריכה להיות מסורת... אני למשל אף פעם לא הייתי בתימניאדה באילת כי אין לי מה לחפש שם... הכל צפוף ודחוס! כמו שפילפלוני אמר יש את מחולות תימן והפסטיבל שציינתי שאגב הוא מתקיים כל שנה בחול המועד סוכות.. אז עדיין לא מאוחר מותק
ואכן יש עוד מלא אירועים על התרבות התימנית שפשוט חבל לפספס... אם תרצה עוד פרטים אתה מוזמן לשלוח לי מסר ואשמח לכוון אותך

אם כבר מדברים על צפיפות

ישנם המדירים את רגליהם אף מהמחולות, בהיות ואינם רוצים לשמוע את המוזיקה מחדר המדרגות

למעלה