מי הייתם רוצים להיות בעולם הדיסק?

l o r e

New member
מי הייתם רוצים להיות בעולם הדיסק?

אני אישית הייתי מחליף בשמחה את אחת מהדמויות הרגועות, שמסתדרות עם כל העולם נני אוג, Two Flowers, ו-Detritus (לא הכי רגוע, אבל בהחלט מסתדר עם העולם).

The Mad Hatter

New member
נני אוג זו באמת בחירה טובה.

אבל אני חושבת שהייתי רוצה להיות סוזאן. בגלל הכריזמה, בגלל האישיות, בגלל השיער. המ. היא פשוט מנהלת חיים מעניינים. :)

RainBird

New member
מאגרט. למה? כי אולי היא מוזרה מבחינת התפישה שלה, אבל כבר אף אחד לא יגיד לה את זה, כי היא מלכה. ויש לה בעל שפוט.

Athaclena

New member
שאלה קשה.

דוקא אולי הייתי הולכת על LU TZE, הוא מגניב... מוות מרגיש מסכן עם עצמו אז לא הוא. או, ברור! DEATH OF RATS הוא הבחירה שלי.

Death of Rats

New member
מוות נשמע לי בסדר...

עבודה מענינת, עם גחמות
חוץ מזה, יוצא להגיד אין צדק, יש רק אותי, וכאלה.

Athaclena

New member
דווקא את לא מסכימה איתי?

בכל מקרה, מוות העכברושים יכול להתלוות למוות כשהוא רוצה, ויוצא לו להגיד SNH SNH SNH שזה הכי שוה. וגם יוצא לו לעצבן את SUSAN, לא כיף?

Death of Rats

New member
אני פציפיסטית...

אני לא אוהבת לעצבן אנשים, אפילו לא את סוזאן
והוא אומר SQUEAK, לא? פשוט אני אוהבת את הניק הזה

l o r e

New member
אין ספק של-Death of Rats יש אישיות

אבל המקומות, שבהם הוא מסתובב לא מלבבים במיוחד, והחברה הקבועים שלו לא נכללים בדיוק בהגדרה של "אנשי שיחה מרגשים". אפרופו Death of Rats. ב-Mort גם ה-Death of Fleas שרד. מישהו יודע מה קרה לו?

Athaclena

New member
SQUEAK זה סתם,

SNH SNH SNH זה כשהוא צוחק (יותר נכון SMIRKS. מה זה בעברית?). וDEATH OF FLEAS נעלם לו...

dino_din

New member
אומנם נעלם

אבל עדיין בחיים ! דינו. >מת על הבחור הקטן<

ויימס

New member
לא נראה לי שהייתי רוצה להיות מישהו

בעולם הדיסק. הם די מסכנים בסך הכל, רובם. רוב הזמן. ואלו שלא מסכנים, אז יש להם נטייה עזה להיות זועפים ועצבניים באופן תמידי. חוץ מזוגפרח, בעצם. אבל גם זוגפרח לא הייתי רוצה להיות.

Fingertip

New member
קשה לומר...

גראני או רידקולי אני חושב, למרות שרידקולי לפעמים די טיפש. ואולי גם אגנס, בתנאי שאני אפטר מפיצול האישיות (ומהמשקל העודף. גם ככה יש לי די והותר). אהד.

l o r e

New member
רידקולי לא טיפש

הוא פשוט חושב שכשהמציאות ורידקולי אינם מסכימים, רידקולי הוא הצודק.

thetorch

New member
../images/Emo98.gifהאמת

וכל האמת ורקהאמת טרי פראצט עצמו אם היה לי אחוז מהכישרון שלו.. אם לא אז "מוות" מוצא חן לי עיניין שעוני החול וכאלו..

אני הייתי רוצה להיות...

אנגואה... היא אדם-זאב, ושוטרת. ואם לא אנגואה אז הייתי רוצה להיות סקראפי. כי הוא קנגרו... מדבר....

ויימס

New member
הייתי מתה לגלם די הרבה מהדמויות...

שמעתי שאיפה שהוא עשו מחזות מכמה מהספרים... איך קינאתי באנשים ברי המזל ששיחקו בהם. הייתי בתיאטרונוער 7 שנים פעם, כשהייתי צעירה ותמימה. אז רגע, אם הייתם משתתפים בסרט/ הצגה שמבוססת על ספר של טרי פראצ'ט, איזה ספר הייתם רוצים לעשות, ומי הייתם רוצים לשחק? ובואו נגיד שאתם יכולים גם באורח פלא להיראות איך שאתם רוצים, כך שאתם יכולים לשחק איזה דמות שתרצו, אין לכם מגבלות (בנים, אתם יכולים להיות קונינה).

l o r e

New member
חבורות תיאטרון

מחזות המבוססים על ספרי הדיסקוורלד הועלו ע"י חבורות של חובבי תיאטרון, ואף נכתבו סקריפטים למורט וווירד סיסטרס למשל. סטפן בריגס, שכתב את Discworld Companion, הוא העוסק העיקרי בהעברת ספרי הדיסקוורלד לתיאטרון, ובאתר שלו יש פירוט על המחזות השונים, וכיצד להשיג אותם (שימו לב לכתובת של האתר :). הייתי רוצה לשחק את Rincewind ב-Sourcery, הספר היחידי מלבד The Last Hero, שהוא לוקח בו אחריות ושולט בגורלו באופן פעיל.

ויימס

New member
אם אני לא טועה גם בסוף של אור מופלא

הוא עושה את זה. אני הייתי רוצה להיות: א. מוות במורט/ איש הקציר/ Soul Music. ב. סוזן ב-Soul Music. ג. כל אחד מהמכשפים באיש הקציר (שם הם הכי נחמדים!) ד. סתמרוח במעשי קסמים, אור מופלא או צבע הכשף. ה. פטקלאספ 2א בפירמידות. ו. הדוכס הרע באחיות הגורל (הדם... הוא לא יורד... היהיהיהי...). ז. ויימס. ח. דיבלר בראינוע. או בכל מקום אחר, אבל במיוחד בראינוע. ט. לילית'!!! הממ, זהו בינתיים!

אני הייתי רוצה לשחק את...

Count Magpyr ב-Carpe Jugulum, למה כי ערפדים שולטים... ביחוד אם הם יכולים לאכול לחם שום...

למעלה