מי הייתם רוצים לפגוש? Off

Chakotay

New member
מי הייתם רוצים לפגוש? Off

זה לא בדיוק קשור לשר הטבעות. איזה שחקן הייתם רוצים לפגוש?כתבו פה עשרה שחקנים אותם הייתה מתים לפגוש! לא בהכרח משר הטבעות. אצלי זה: 1. פטריק סטיוארט המשחק את קפטן פיקארד. 2.קוינטן טרנטינו- במאי גדול! עוד מעט יוצא Kill Bill 2 3. לוסי לו- אין מה לעשות היא יפהפייה :) 4.ג'רי רייאן- 7 מ 9 מסטאר טרק וויאג'ר. 5. וויליאם שאטנר! - קפטן קירק! 6.קלודיה בלאק - אחת מכוכבות הסדרה "Farscape" 7. ברנט ספיינר -שמגלם את Data האנדרויד מ Star Trek TNG . 8. ג'ניפר גארנר - סידני בריסטו מהסדרה המצוינת Alias (זהות בדויה). 9. כמה אנשים מטק טיוי בינהם - קווין, ליאו לפורט, ג'סיקה,שרה ליין ומורגן ווב. 10.ג'ורג' לוקאס- יוצר Star Wars. ובונוס 11 בגלל שהוא נפטר כבר, אז זה בונוס. ג'ין רודנברי - יוצר Star Trek .

Drums

New member
../images/Emo26.gifאם יש בונוסים אז../images/Emo26.gif

ג'.ר.ר טולקין כמובן

אז ככה...

טום הנקס סטיבן ספילברג ג'ורג' לוקאס רוברטו בניני איליה קאזאן מודי בראון משר הטבעות את : פיטר ג'קסון ואיאן מקהאלם בונוסים: טולקין ארנסט המינגווי מאיר לנסקי(האגדי) סטנלי קובריק צ'ארלי צ'אפלין אנדי קאופמן(אממ מעניין) גלילאו לאקי לוצ'אנו ועוד מלא שלא עולים לי עכשיו בראש

גדול הבימאים אי פעם

בתוספת לפרנסואה קאזאן והמודרנים יותר ספילברג אבל בהחלט קובריק ברמה אחת מעל כולם

Y. Welis

New member
פרנסואה טריפו?

אני הייתי רוצה לפגוש את רידלי סקוט (ולשאול אותו מתי הוא חוזר למד"ב) ואולי גם את JLH...

Chakotay

New member
אני רוצה להוסיף משהו

הוא לא מת, אבל הייתי מת לפגוש את JMS יוצר Babylon 5 המשובחת!

צ'ארלי צ'אפלין.... האדם שאני הכי...

הכי רוצה לפגוש! גאון! ואנדי קאופמן באמת איש מעניין שגם אותו אני לא אתנגד לפגוש.

לא לפגוש אף אחד

גם ככה אני לא אגיד להם משהו. מה כבר אפשר להגיד להם?
בכל מקרה.... ברוס וויליס

אלה שחקנים שממש הייתי רוצה לפגוש:

(הסדר לא משנה) 1. ג'וני דפ 2. אורלנדו בלום 3. ג'פרי רוש 4. קיירה נטלי 5. איאן מק'קלן 6. ויגו מורטנסן 7. הריסון פורד 8. קיפר סאת'רלנד 9. נטליה פורטמן (לא בטוח ששם המשפחה נכון) סרטים שהייתי רוצה להיות בהם (לא קשור): 1. שודדי הקאריביים 2. שר הטבעות 3. הארי פוטר 4. אקסמן 5. ספיידרמן 6. מלחמת הכוכבים (הסרטים היותר חדשים) * הסדר לא משנה * אני רוצה להיות בסרטים האלה לא בתפקיד שולי אלא בתפקיד קצת חשוב

cutieliji

New member
טוב...

אלייז'ה ווד אורלנדו בלום בילי בויד דומיניק מונהאן נטלי פורטמן קיירה נייטלי ליב טיילר

רולדההה

New member
טוב...הבחירות שלי..אבל לא כולם שחקנ

1.איאן מקלן 2. קוונטין טרנטינו 3. אומה תורמן המלכה השולטת!!!! 4.פיטר ג'קסון 5.דיויד דוכבני 6.פרח לי כרגע השם שלה אבל את סקאלי 7.אורלנדו בלום 8. גוני דפ 9.אמה שפלן 10.אלברט אינשטיין

aniviel

New member
שלי...

1. פיטר ג'קסון - למרות שאפשר להגיד שכבר פגשתי אותו, הייתי רוצה לקבל קצת יותר זמן ולהגיד לו ולשאול אותו כמה דברים
2. בילי בויד 3. להקת טראוויס - למרות שכבר פגשתי אותם אבל זה היה לפני שהייתי מעריצה 4. סיר איאן מק'קלן 5. טים ברטון 6. ג'וני דפ 7. ג'ורג' לוקאס 8. יואן מק'רגור 9. סטיבן שפילברג 10. ג'ק ניקולסון ובונוס... 11. כמובן שטולקין

go girl1

New member
יוווווו../images/Emo66.gif

פעם ראשונה שאני שומעת (רואה) מישהי שרוצה לפגוש את יואן מקרגור! עזבי לא משנה...

למעלה