מי הייתם רוצים שיחמם את אינקובוס?

o pie

New member
מי הייתם רוצים שיחמם את אינקובוס?

כידוע, שייגעצ מחממים את אינקובוס בהופעה בישראל. באיזו להקה ישראלית אתם הייתם בוחרים במקום שייגעצ?

crazy mofo

New member
קודם כל הבחירה לשייגעצ היא פשוט

זוועתית......אבל ניחא יש כל כך הרבה שיכלו להאתים במקומם: שוטי הנבואה, הג'ירפות, הדג נחש, פ'אנקשטיין, להקה עם קצת יותר גרוב מיובל מנדלסון........

o pie

New member
הג'ירפות כל כך כן!

אני הייתי רוצה שם את הג'ירפות, פורטרט, הדורבנים שהוציאו אלבום חדש מצויין...

crazy mofo

New member
אגב ההופעה,

איך אני נכנס להופעה? כאילו, איפה אני מקבל את הכרטיס שקניתי?

צריך לנסוע לתל אביב

למשרד הכרטיסים קטסל ולקחת את זה מהם..כמו שהיה בדפש מוד

ואם לא באורנג'..../images/Emo223.gif

אז ביום של ההופעה עצמה בקופות. אתמול הלכתי לקחת את הכרטיסים, אני עדיין לא מאמינה שזה אמיתי

crazy mofo

New member
אגב, יש פה מישהו ששמח

לגבי הבחירה בשייגעצ? אני הייתי מעדיף מישהו אחר כמובן, אבל אני יכול להנות מכל דבר........מה איתכם?

orw93

New member
אניD:../images/Emo205.gif

ונראה לי שאני היחידה
אני מאוד אוהבת את שייגעצ וההופעה הזאת זאת ההזדמנות שלי אחרי שהופעה אחרת שלהם שהייתי אמורה ללכת ביטלו בגלל המלחמה:-\ אגב, הייתי שמחה לחימום של משינה, כי אני אובססיבית וכבר מלא זמן לא הייתי בהופעה שלהם ונורא מתאים לי עכשיו

../images/Emo45.gifעליהם לא חשבתי..../images/Emo223.gif

למרות שגם הקספרים יכול להיות נחמד אבל לא אכפת לי

MoonyAvFreak

New member
אני לא מכירה את שייגעצ..

אבל יוסלס! זה היה יכול להיות הכי טוב.

crazy mofo

New member
כל להקה גרובית

בטח שמרסדס יתאימו אבל לא, המארגנים המפגרים לא מבינים שיט בטעם מוזיקלי וחשבו לעצמם " נו טוב אינקובוס זו להקה שמופיעה באמ טי וי, סתומרת זה מה שהנוער היום אוהב" ואז עשו חיפוש בגוגל רשימה של להקות שהנוער הישראלי הכי אוהב ובחרו משהו מהאמצע. באותה מידה יכלו לבחור היהודים, מוניקה סקס, לא שיש לי בעיה איתם אבל זה כל כך לא מתאים לאינקובוס.......

crazy mofo

New member
ראית מה זה?

ואני זוכר כשיצא האלבום הראשון (והיחיד, מסתבר) קראתי באיזו כתבה שהם בהקלטות של האלבום הבא.........בעסה

למעלה