מי הייתם רוצים שתודח היום?

מי הייתם רוצים שתודח היום?

אני הכי רוצה שאתי תעוף כבר. נמאס לי ממנה ומכל ההצגות, שקרים ועצבים שלה. היא כל כך לא מתאימה לרמה של הבנות האחרות, ומוציאה עליהן את התסכול שלה. קנאית ברמות. רואים שהיא רק מחפשת כל הזמן איך ללכלך על כולן שם. אח"כ הייתי רוצה שאחת מן החדשות תעוף. לא אכפת לי מי. מי חשוב לכם שיישארו? אני רוצה את קרן. אני חושבת שהכי מגיע לה לזכות מכולם. הבחורה הזאת מדהימה ביכולות שלה, בעיני היא מספר אחת שם. את ליהי אני מאד אוהבת, היא סגורה יותר, אבל היא אמיתית, ויש לה לב טוב ונאמנות לחברים שלה. אני הכי מאמינה לה בעולם שהיא אוהבת את בן. אורטל משחקת משחק, היא חיפשה את הדרך שתתאים לה במשחק ומצאה אותה. בהתחלה היא היתה ז'רלולה מאוד לא ביישנית. היא יזמה את הנשיקה הצרפתית עם איתן. היא לא נמשכת לאורן ולכן "הפכה לביישנית". לכן לא אכפת לי אם תישאר או תלך. חן היא סתם אחת, לא מעניינת אותי. מור יש בה שילוב שאני אוהבת ולא אוהבת ולכן מעניין לי לעקוב אחריה. ונינה, יש רגעים שהיא מוצאת חן בעיני ורגעים שממש לא. לסיכום - שאתי תעוף. שליהי וקרן יישארו.

אביבה75

New member
אורקאטי אני איתך לאורטל הכי מגיע לזכות היא

מהממת ושובה לבבות.

ORLYCOHE

New member
מדהימה, גם חכמה, גם יפה וגם סקסית, אלוהים חיל

חילק לה הכל!!!

אביבה75

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה