מי הכין את עוגת הגבינה שלי?

Hadar p

New member
לא הספקתי! התכוונתי, קניתי את

המצרכים ולא הספקתי...פשוט כי הכנתי עוגיות סנדביף עם ריבה ודונטס ואז כבר לא היה לי כוח לעוד עוגה! אבל היא תאפה בהקדם!
 

fila

New member
אני ממש כשלון בעוגות גבינה אפויות

אני אפילו פוחדת לנסות
 
לא נעים לי לקחת את עטרת ראשן

של כל הבשלניות כאן.. אבל, כשאני נותנת מתכון יקירתי הוא פשוט 100 אחוזי הצלחה חולה על המטבח אני מאוד מאוד אוהבת לבשל ולאפות אגדיל ואומר שאני מאשימה את הכישרון כפגם גנטי.. מוצא מרוקאי, מטבח אדיר בניחוחות וטעמים השפעה ישירה מהמטבח הצרפתי והאיטלקי וזה שאני מאוהבת עד הגג כבר אמרתי?
 
בחיים לא

קחי את הטלפון שלי 052-500051 ודברי איתי תוך כדי זכרי שהעוגה יוצאת מהתנור כשהיא חצי אפויה וזכרי שכשהמרכיבים באוכל טובים - הכל טוב.
 

רחלילי

New member
אתי את יכולה לתת שוב את המתכון?

כבר הזכרת אותו לפני כמה ימים אז אני מחכה!
 

אתי@

New member
עוגת גבינה של אתי אלבכרי

עוגת גבינה של אתי אלבכרי ************************** 1 ק"ג גבינה לבנה 5% 1 כוס סוכר 5 ביצים שלמות 1 אינסטנט פודינג וניל + 1 כף גדושה קמח רגיל גרידת לימון תמצית וניל לערבב היטב היטב (אפשר במיקסר) אני עושה את זה בכף מטבח רגילה. לאחר שהתערובת הומוגנית להוסיף שמנת מתוקה את ולערבב היטב שוב. תחתית: פירורי ביסקווטי או עוגיות + 100 גרם חמאה מומסתצ + כף קינמון + 2 כפות סוכר דמררה. להדק היטב לתבנית 26 תחתית וקצת דפנות. לשפוך בעדינות את תערובת הגבינות והביצים ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. עכשיו ה"פטנט" של עוגות הגבינה שלי: להציץ בתנור תוך כדי אפיה. העוגה עולה גבוה ומקבלת פיצוץ דקיק וגוון זהוב. בשלב הזה יש להוציא אותה מהתנור ולהניח על רשת הגז. נכון!!! כשהיא יוצאת מהתנור היא במרכזה נוזלית ורועדת. לא לתת לזה להפחיד אתכם. לערבב 2 שמנת חמוצה + 2 כפות סוכר וכפית קינמון ולמרוח על העוגה בעדינות כשהיא עודנה חמה. כשהועגה מתקררת, אין בעולם עוגת גבינה כזו, טעימה, נימוחה, רטובה ומוסית להפליא. גם אפויה וגם בטעם גן עדן. המתכון הוא המצאה שלי לאחר התחרפנות טוטאלית מטעימה של עוגת הגבינה של אר קפה.4
 

רחלילי

New member
עניתי לעצמי

אני חושבת שזה סוכריותר יבש לא כמו סוכר חום וגרגרים גדולים ובהירים יותר, נכון? ואיפה מוצאים דבר כזה?
 
למעלה