עוגת גבינה של אתי אלבכרי
עוגת גבינה של אתי אלבכרי ************************** 1 ק"ג גבינה לבנה 5% 1 כוס סוכר 5 ביצים שלמות 1 אינסטנט פודינג וניל + 1 כף גדושה קמח רגיל גרידת לימון תמצית וניל לערבב היטב היטב (אפשר במיקסר) אני עושה את זה בכף מטבח רגילה. לאחר שהתערובת הומוגנית להוסיף שמנת מתוקה את ולערבב היטב שוב. תחתית: פירורי ביסקווטי או עוגיות + 100 גרם חמאה מומסתצ + כף קינמון + 2 כפות סוכר דמררה. להדק היטב לתבנית 26 תחתית וקצת דפנות. לשפוך בעדינות את תערובת הגבינות והביצים ולאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. עכשיו ה"פטנט" של עוגות הגבינה שלי: להציץ בתנור תוך כדי אפיה. העוגה עולה גבוה ומקבלת פיצוץ דקיק וגוון זהוב. בשלב הזה יש להוציא אותה מהתנור ולהניח על רשת הגז. נכון!!! כשהיא יוצאת מהתנור היא במרכזה נוזלית ורועדת. לא לתת לזה להפחיד אתכם. לערבב 2 שמנת חמוצה + 2 כפות סוכר וכפית קינמון ולמרוח על העוגה בעדינות כשהיא עודנה חמה. כשהועגה מתקררת, אין בעולם עוגת גבינה כזו, טעימה, נימוחה, רטובה ומוסית להפליא. גם אפויה וגם בטעם גן עדן. המתכון הוא המצאה שלי לאחר התחרפנות טוטאלית מטעימה של עוגת הגבינה של אר קפה.4