מי הכי גבוה?

TheIllustrator

New member
מי הכי גבוה?

אנא אמרו לי... מבלי להיות משוחדים - מי מהבניינים הוא הגבוה ביותר, ומהו הסדר? להלן שמות הבניינים(משמאל לימין). 1. קנדה סקוואר - לונדון. 2. מאססהטורם - פרנקפורט. 3. סיטי גייט - רמת-גן. 4. קומרצבאנק - פרנקפורט. הת הפטרונס הוספתי רק לשם השוואה... מדהים כמה שהם גבוהים, לא?
(זה היה בעיקר עבור מי שטען שהם נמוכים ומכוערים)

stan_southpark

New member
ליעדתך

הפטרונוס הם מקום שלישי בעולם כולל אחד מהתאומים ז"ל ומקום שני בעולם אחרי הסיירס בלי אחד מה תאומים ז"ל לפי skyscrapers.com ו skyscraperpage.com

fireman

New member
לא יודע מה אתכם אבל אני חושב

שהסירס ממש בניין מכוער אפילו יותר מכוער מהסיטי גייט

Electrolite

New member
מסכים חלקית....

אני חושב שחלק מהתמונות שהובאו לא החמיאו לבניין במיוחד וחלק גרמו לו להיראות מאוד מרשים אבל חוץ מהעובדה שהוא מאוד מאוד (מאוד) מרשים, אני מסכים עם זה שהוא בעייתי. הוא קצת מזכיר לי רובוט גדול שמאיים על תושבי שיקאגו....

danezeq

Member
זה הקטע בגורדי שחקים!

שהם נראים כמו רובוטים שמאיימים על תושבי העיר! - וזה יפה! זה הדבר היחיד שאני מסכים שיאיים עליי מגדל הסירס הוא אחד מהיפים בעולם לפי דעתי

kyle

New member
בניינים הנראים כמו רובוטים המאיימים

על תושבי העיר נמצאים רק בשיקגו ובניו-יורק, לעומת ת"א ור"ג, ששם אם בניין היה נראה כמו רובוט מאיים לפחות לשבעה אנשים, אז לא היו בונים אותו!!!....

TheIllustrator

New member
אתה אדם שלילי...

נגטיבי, רע לב, בעל חוסר הערכה משווע, תמיד אומר "לא" ותמיד חייב להגיד את ההפך! תתבייש לך, עויין!
איזה בניין אתה כן אוהב, אגב... מגדל שלום?
ושאלה אחרונה - למה אתה לא מגיב ל
ארכיטקט השבוע
?

fireman

New member
בוא אני אגיד לך מה אני אוהב

את האמפייר סטייט את הסיטי טאוור את בניין מגדלות (בניין מאוד פלצני ומיוחד) ולא ארובות כמו הגייט ועזריאלי.... מגדל שלום בכלל נראה כמו איזה מקרר אמנה

למעלה