מי הכי זול בשיחות מחו"ל?

סלול

New member
מי הכי זול בשיחות מחו"ל?

ממה שאני מצאתי, למרבה הפלא סלקום הכי זולים! הייתי בטוח שאורנג´ יהיו כי בכל אירופה זה GSM אבל עדיין לא, סלקום הכי זולים אפילו שאונרג´ נותנת לך לבחור. ובארצות הברית אין מה להשוות, סלקום זולים בהמון, גם מפלאפון. היתרון היחיד של אורנג´ הוא שאתה לא מוגבל בזמן ובסלקום אתה מוגבל לשבועיים. דרך הגב, בפלאפון אתה מוגבל לשבוע בלבד, ועוד הם הכי יקרים בשוק, למשל - 12 וחצי שקל שיחה מטורקיה לארץ!, באורנג´ 10 ובסלקום 8 וחצי. אתם קולטים את ההבדלים! אבל לא בדקתי בכל הארצות אז אם למישהו יש דעה אחרת מבדיקה רצינית או ניסיון אז שיגיד. בקיצור, תענו, מי החברה הסלולרית הכי זולה מחו"ל?

פגעסוס

Well-known member
רק תוספת...

אני לא מעורה במה שקורה ברשתות אחרות, אבל באורנג´ יש מסלול שנקרא חסכון עולמי: במסלול הזה אתה מודיע לאורנג´ מראש כמה זמן בכוונתך לשהות בחו"ל. על אותה תקופה הם מחייבים אותך ב שקל ליום (אם אתה 8 ימים בחו"ל השירות יעלה 8 שקלים). הרעיון שמאחורי השירות הוא שהם נותנים לך קוד מסויים, לפני שאתה מחייג מחו"ל לארץ אתה מחייג את הקוד הזה, מגיע למרכזיה, שומע שני צלצולים ומנתק (כל זה ללא חיוב). לאחר זמן קצר המרכזיה מתקשרת אליך ואז אתה מחייג את המספר שאליו אתה רוצה להתקשר. הייתרון בשיטה הזו הוא שבמקום לשלם מחיר של שיחה מחו"ל לישראל אתה משלם מחיר של שיחה מישראל לחו"ל. זה מוזיל את העלויות בצורה משמעותית, למשל מטורקיה במקום 10-11 ש"ח לדקה זה עולה 3-4 ש"ח לדקה... GYXOIO

yosimatza-c4u

New member
שרות חיסכון עולמי

השיחות מטורקיה שיחה יוצאת לארץ עולה 3 שקל שיחה נכנסת מהארץ עולה כ 2 ש"ח יותר זול לקנות כרטיס פריפד של חברת TELSIM הטורקית ולדבר לארץ עולה משהוא כמו שקל וחצי לדקה

למעלה