מי הכי חמוד? צילמתי את התמונות המתוך האנתולגיה של הביטלס (הדיסק הראשון)...
6 6655 New member 19/1/04 #1 מי הכי חמוד? צילמתי את התמונות המתוך האנתולגיה של הביטלס (הדיסק הראשון)...
ד דקלה9 New member 19/1/04 #6 איזה מתוקים תודה לך על הצילומים האלה- אגב, איך הם נעשו? אני חושבת שג'ון היה ילד יפהפה, אבל ברור שגם השאר יפים וחמודים. הנה עוד תמונה של ג'ון...
איזה מתוקים תודה לך על הצילומים האלה- אגב, איך הם נעשו? אני חושבת שג'ון היה ילד יפהפה, אבל ברור שגם השאר יפים וחמודים. הנה עוד תמונה של ג'ון...
6 6655 New member 19/1/04 #7 יש לי dvd במחשב אז... ראיתי את האנתולגיה עליו ועשיתי פשוט print screen ואז הלכתי לצייר>הדבק...והנה הם לפניך. אולי אני אוסיף עוד תמונות משם...יש כ"כ הרבה תמוונות יפות.
יש לי dvd במחשב אז... ראיתי את האנתולגיה עליו ועשיתי פשוט print screen ואז הלכתי לצייר>הדבק...והנה הם לפניך. אולי אני אוסיף עוד תמונות משם...יש כ"כ הרבה תמוונות יפות.
6 6655 New member 19/1/04 #10 ואם כבר כולם צועקות "ג'ון"... אז צילמתי עכשיו עוד כמה תמונות מהילדות (מתוך האנתולגיה הראשונה)
6 6655 New member 19/1/04 #16 וואלה צודקת.. אני לוקח את דברי בחזרה. בדיוק עכשיו החלפתי את חתימתי הדבילית שכ"כ מתאימה לתשובה זו...
6 6655 New member 19/1/04 #18 בתיה...כנסי.... אולי תפתחי בגלריות ספריה של תמונות ילדות (כמו שיש בהרבה פורומים של זמרים פה...) וככה הכל יהיה יותר מסודר. מה את אומרת?
בתיה...כנסי.... אולי תפתחי בגלריות ספריה של תמונות ילדות (כמו שיש בהרבה פורומים של זמרים פה...) וככה הכל יהיה יותר מסודר. מה את אומרת?
A Another Girl New member 19/1/04 #23 סבבה ../images/Emo13.gif פותחת תיכף...אבל אתם מכניסים לשם את התמונות.