מי הכי יפה? מי הכי יפה לדעתכן???... בעניי שרון....מלך חולה עליו...איזה חיוך יש לו....למות..
ג גבושקהה New member 10/1/06 #1 מי הכי יפה? מי הכי יפה לדעתכן???... בעניי שרון....מלך חולה עליו...איזה חיוך יש לו....למות..
ש שרינוששש New member 10/1/06 #2 ברורר שערן אבל גם אושרי ואביחיי כוווווווווווווווווווולם מושלמיםם כפרות עליהםם!
O OoנויoO New member 10/1/06 #9 לדעתי.... אושרי למרות שגם כולם יפים... אבל לא יודעת יש בו משהו מיוחדדד
מ מאוהבת באושרי מי ליי New member 10/1/06 #13 אושרי..!!!המושלם הזה.. אושרי נסיך מושלם שלי אני חולה עליך ימושלם אחד כפרה על היופי המטריף שלך אין אין עליך פשוט שלמות של בנאדם.!!! אושרי חמי =>כי שלמות היא לא מילה גסה..!
אושרי..!!!המושלם הזה.. אושרי נסיך מושלם שלי אני חולה עליך ימושלם אחד כפרה על היופי המטריף שלך אין אין עליך פשוט שלמות של בנאדם.!!! אושרי חמי =>כי שלמות היא לא מילה גסה..!
נ נויוש131 New member 10/1/06 #14 אושרייי המוששלםם שלייי ../images/Emo99.gif אבלל כולםם יאפים ומושלמיםם! אין עליההםם
כ כוסית על הגג New member 10/1/06 #17 אדםםםםםםםםם../images/Emo99.gif ואז אושרייייייייי אבל כולם כוסונים
ש שירנוש91 New member 10/1/06 #19 ברור שא=ו=ש=ר=י אוךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה טובה היתי עושה לו חיחיחיחיחיי... אבל רציני אופה אני ממש כול היום חוב עליו זה משגע אותי למישהו יש משהו להגיד לי מאוהב| בקיצור הוא ממש מהמם הוא פשוט מושלםםםםםםם..
ברור שא=ו=ש=ר=י אוךךךךךךךךךךךךךךךךך איזה טובה היתי עושה לו חיחיחיחיחיי... אבל רציני אופה אני ממש כול היום חוב עליו זה משגע אותי למישהו יש משהו להגיד לי מאוהב| בקיצור הוא ממש מהמם הוא פשוט מושלםםםםםםם..
נ נטלי חן New member 10/1/06 #20 ברור ש... אדם הכי שווה כפרעעליווגם שרון!!!!! אבל כולם כוסונים..!! חחחח..