מי הכי........שלכם?

naty18

New member
מי הכי........שלכם?

עזבו אתכם ממי שנראה לכם שיזכה בסוף..עם איזה מבין הדיירים בבית הייתם רוצים להיות חברים טובים? (נו חברים כאלה שעושים דיבורים, צחוקים, תומכים - אוזן קשבת כשצריך, יוצאים לבלות ביחד וכו' וכו'...) הבחירה שלי בכל מקרה זה איתי (מלבד העובדה שנדלקתי על הבחור אהמ אהמ...) הוא באמת באמת נראה לי אחד כזה שנורא כיף להיות איתו, הוא מצחיק,כיפי, חמוד ולפי מה שהספקתי לראות עד היום נראה לי הכי אמיתי (אגב אם אתם יודעים או ראיתם משהו עליו שאני לא...אל תהרסו לי בבקשה חח) נ.ב תגידו גם באח הגדול של חו"ל הדיירים החדשים זוכים לחסינות בהדחה בשבוע הראשון שלהם בבית? (שאלה מסקרנות - פשוט אני לא שמעתי, לא ראיתי ולא היה לי מושג על כל תופעת האח הגדול עד שלא התחילו את זה אצלנו בישראל) תודה ושיהיה לכולם שבת שלום

MEYTAL 14

New member
אני חושבת שלעינב, לאון ורנין..

עם יוסי הייתי מעבירה צחוקים..

naty18

New member
לאון הזה בכלל...

בהתחלה חשבתי שהוא רק שר ורוקד רוב היום אבל מתישהו הוא התחיל גם להיות רציני יותר וזה גרם לי לעשות עליו וי גדול..חוץ מזה המשימה של לחקות את ונסה ואיך שהוא חיקה אותה עם הפאה והכל, הוא נורא מצחיק וחמוד ועכשיו שאני חושבת על זה יכול להיות מאוד כיף להיות חברים איתו כי זה יכול להיות חבל"ז של חברות נ.ב זאת רק אני או שאינה מרגישה לי דביקה ומעצבנת? (ובאמת שניסיתי לתת לה הזדמנות ולהבין את הראש שלה אבל לא הולך)

ingel

New member
לא רק את מרגישה שאינה דביקה ומאולצת

אפרת אברמוב הציגה את זה יפה:היא(אינה)חושבת שהיא באודישן לאיזה תוכנית באגו והמשחק שלה מוגזם וסליזי.

naty18

New member
תתפלאי

חוץ מזה למה לא? בחורים כמו שחר או כמו יוני לא בדיוק הטייפ שלי, מה לעשות אני לא בת 12-13 שמתלהבת מקוביות בבטן ושרירים מוגזמים וזהו.

rebecca121

New member
גם אני לא מתלהבת

מהדברים האלו הם רק בונוס אבל מאוד חשוב לי בטחון עצמי ועמוד שדרה, אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח...

DanaBlanc

New member
הבחירות שלי

לאון [בגלל השמחת חיים] צבר ושפרה [בגלל החוכמה]

צבר ושפרה ..חכמה......חחחחחחחחח

לבינתיים הרייטינג הגבוהה בתוכנית הוא אך ורק בגלל משפחת בובליל!!!.

m i r u s h i

New member
אמ.

מהבנות הייתי שמחה להיות חברה של ונסה,למרות שירד לי מעט ממנה אחרי שהיא נטשה את איתי לטובת "בשר טרי" (אבל בת'כלס,עדיף שהוא יבין את זה עכשיו מאשר שהקשר שלהם היה מתקדם והיא הייתה זורקת אותו אחרי התוכנית..) ומהבנים,איתי. לגמרי. הוא הכי אותנטי שם,מקסים וטוב לב.. כיף לראות אותו בתוכנית :)

naty18

New member
ונסה?

אם לא להזכיר את מה שאמרה לאיתי אתמול...יש כמה דברים בשיחה הזאת שמה לעשות זה נחרט...שהיא היא אמרה לו שאין לה פה חברים, היא לא חושבת שהם מגובשים ולא מעניין אותה אף אחד ושום דבר חוץ מעצמה או כמו שהיא אמרה שכל אחד ידאג לאחוריים של עצמו אני ממש נפגעתי ממנה בשביל איתי ובכלל בשביל כולם, כאילו היא איתם (הותיקים) כבר 60 ומשהו ימים וזה לא דבר שלדעתי צריך להיות מובן מאליו...אם היא לא מרגישה שהיא חברה שלהם כבר אחרי כל החודשיים האלה אז מה זה היה כל הצחוקים, השיחות, חיבוקים וכל מה שהיה בינה לבין שאר הדיירים וביניהם איתי? חוץ מזה שלא תסבן אותם שכיף לה כאילו לדבר איתם והכל אבל מצד שני היא כאילו אומרת שהיא לא באה לבית כדי למצוא חברים, זה דו פרצופיות ולי אישית היא לא נראית אחת שהייתי רוצה להיות בקשר, כי אם היא ככה טבעי מתנהגת שם אז כנראה גם בחיים שלה היא כזאת שמתלהבת ממשהו עד שמגיע אחד חדש ומשודרג יותר ונהיה לה גם לעוס ומאוס מדי עם ה"גירסה" הישנה וזהו.

למעלה