מי הם בדיוק הנביאים?

lightm

New member
מי הם בדיוק הנביאים?

לא הבנתי בדיוק מי הם הנביאים. הם מוחשיים או רוחניים בלבד? ומה זאת אומרת שהם מעל לקו הזמן? ואיך בדיוק סיסקו הוא השליח אם הוא לא בג´ורי? הנביאים הם לא רק של הבג´ורים? תודה!

Esmena

New member
רוחניים. יש להם קו זמן משלהם

- שהוא לא קו זמן, כלומר אין להם זמן, כל הזמנים מתרחשים אצלם בעת ובעונה אחת. ו- למה לא? למה גיזענות?

ilanbt

New member
קשר בין סיסקו לנביאים

יוסבר בפרקים הקרובים.

Bajoran Preist

New member
8הנה ההסבר../images/Emo98.gif

מתוקף תפקידי(שם לב לניק שלי) הנה ההסבר: בפרק הראשון של ח"ע9, כלומר כחמש וחצי שנים לפני אירועי הפרקים הנוכחיים בערוץ שתיים, הגיע סיסקו לתחנת החלל ח"ע9 יחד עם שאר חבר מרעיו. הם גילו את חור התולעת שמוביל לגזרת דלתא ולפי הנבואות של הבאג´ורים מדובר ב"מקדש השמיימי" שבו מתגוררים ה"נביאים". סיסקו נכנס לחור התולעת ואז קיבל חיזיון מהנביאים(או שהוא באמת היה בתוך המקום בו הנביאים מתגוררים, תלוי איך מסתכלים על זה). הם אמרו לו שהם ייצורים לא-קוויים, כלומר הם לא חיים בחפיפה עם קו הזמן. למעשה הם נמצאים בכל הזמנים כל הזמן. כמובן שזה יוצר פרדוקסים רבים מעבר להבנת המוח האנושי, אבל דרכי הנביאים מסתוריות הן.
חוץ מזה הנביאים הם גם לא-גופניים, כלומר אין להם גוף משלהם, ולכן הם מופיעים בחזיונות בתור אנשים שבעל החיזיון מכיר. סיסקו, בתורו, הסביר לנביאים שהוא ייצור קווי, כלומר מתקיים על גבי קו הזמן. כשסיסקו יצא מחוק התולעת הנביאים החלו לראות בו כ"שליח" שהוזכר בנבואות שלהם. אד גם הזיזו את התחנה לקרבת "המקדש השמיימי"- חור התולעת. במשך הזמן הנביאים נתנו לסיסקו עוד חזיונות וכל מיני. בהמשך הסדרה יתגלו פרטים נוספים לקשר בין סיסקו והנביאים. The End! נ.ב הלוואי שיעשו מיני-סדרה, "בואם של ה-פא-רייטס" או משהו כזה. הלוואי!!! טוב נו, כנראה שלא יעשו, אבל מותר לקוות לא?...

Bajoran Preist

New member
אין בעד מה! רק תיקון קטן לעצמי...

מדובר כמובן בגזרת גמה, ולא גזרת דלתא... מדובר מן הסתם במקרה של עודף יתר וויאג´ר...

זה בידיוק מה שרציתי לשאול

תגידו לי הם לא נראים קצת מסכנים הנביאים האלו? מה זה קצת קרינת כרוניטון והם בורחים? חוצ מזה אם זה הורג אותם אז למה לא להשתמש בזה על הפא ריית? ולמה שהדומיניון לא ישתמשו בנשק כרוניטון כשהם בחור התולעת ויחסלו כבר את החייזרים המעצבנים הללו ,אה??? ואם כבר כולאים את הפא ריית למה להשאיר ספר שמתאר איך לשחרר אותם?? שאלות אלו ונוספות לא ייענו בסדרה כמובן. נ.ב בשביל מה בכלל הם צריכים שליח? בשביל לשבור אבן?, מה קרה הם לא יכולים לעשות את זה בעצמם? ולא חבל על הנביאה שתקעו אותה 10K שנה באבן? למה הפא ריית והנביאים מזכירים לי את וורלון והצללים? כאלו קטנוניים

Bajoran Preist

New member
תראה, תשמע...

קודם כל הוורלון והצללים לא מזכירים לי בכלל את הנביאים והפא-ריית. מאיפה הבאת את זה? מה הקשר בכלל? אם כבר 8472 Species מזכירים את הצללים עם הספינות האורגניות שלהם והרצון לזרוע הרס(ת´אמת אני כבר לא זוכר ממש מה היה הקטע של הצללים, אבל בכל זאת. אני גם לא יודע אם יראו את מין8472 עוד בוויאג´ר, או שהם רק באו לביקור בסקורפיון ועזבו. בלי ספוילרים בבקשה). עכשיו, בקשר לכרוניטון, הוא אולי פוגע בהם כשהם תופסים גוף קווי וגופני, אבל זה משהו שונה למדי כאשר אתה נמצא בתוך חור התולעת, לא? אני לא יודע בדיוק מה היה קורה(ספוילר למי שלא ראה את הפרק האחרון של ח"ע9) אם הפא-ריית היו משתחררים. אני חושב שזאת הנקודה העיקרית של האכזבה מהסיום של ח"ע9, האי-פיתוח של על העניין הזה. במיוחד לאור זמ המסך הרב שהוקדש לקאי וין(אדמי) וגול דוקט לקראת סוף הסדרה. אמרתי כבר שאני רוצה מיני-סדרה בנוגע לפא-רייתס ולסיסקו? כנראה שכן. אבל חוץ מזה זה לא כל-כך נורא, כי בסוף סיסקו נלקח לתוך חור התולעת(או משהו כזה) כדי ללמוד להיות נביא במשרה מלאה, ועם תהייה מיני-סדרה(!!!) אז נוכל לראות אותו ממצא את יכולותיו.

למעלה