מי הם האפורים ועוד טיפלה.....

hamamin

New member
מי הם האפורים ועוד טיפלה.....

בינתיים,עד שהפורום יתיצב ויקבל את הכיוון הניבחר זאת הזדמנות לעיין או לקרא בהגות הגיגית מחקרית זו, על תולדות האדם והיקום---- --- 1.למדענים---אם חמש אחוז מזה אמת הרי זה חשוב שהרי שלמה אמר עליה,רחוק מפנינים מכרה. חמישה אחוז ביופולוגיה זה המון זה יותר בטוח מחומר אפל ואנרגיה אפלה וחלקיק אלוהי [ילדים חמודים המדענים] 2.להסטוריונים---- ,חמישה אחוז זה יותר מהשקרים שלכם על הצוויליזציה האנושית המטופשת שאתם מציעים. 3.לדתיים--- מכל סוג,חמישה אחוז זה בערך הכמות של אמת בכל הספרים שלכם. 4.ליופולוגים ומומחים מהמועדון שלנו---אל תצחקו כל כך מהר כי אין אדם אחד שיודע מה שהולך בעולם באמת,כרגע.

אני מציע שתרשום במילים שלך סיכום כי

א. זה הרבה חומר ולא לכולם יש תחת לשבת ולקרוא את כל זה ב. לא כולם מבינים אנגלית פרפקט.. הריי אתה קראת את זה כבר, מה הבעיה תרשום פה סיכום של זה ומי הם האפורים האלה ועל סמך מה הידע הזה מהמאמר הזה..

fire snake

New member
אני! אני יודעת מה שהולך בעולם באמת כרגע!

סתאאם היי, זה רוברט מורנינג סקי ההופי! אבל חיפוש greys במסמך לא העלה דבר.

hamamin

New member
בדף אחרון---

מה זה יודעים ? עד שלא סוקלים אותנו בכיכר כניראה שלא התקרבנו לאמת. ועוד מאשימים אותנו בשקרים [הזיות להגדרתם] שיהיה.

levincor

New member
המאמין ידידי היקר

הספקתי לקרוא כ- 17 דפים מהמאמר שהבאת. אתה מדבר על ש- 5% דברים נכונים יכולים להפוך סדרי עולם. ואני חושב שבסיפור עליסה בארץ הפלאות יש יותר אמת ממה שיש כאן. עם כל הכבוד למחבר ולרקע האינדיאני שלו, נראה לי כמו גיבוב בדיוני שמנסה לחבר את כל סרטי המדע בדיוני שעשו בהוליווד ב30 השנים האחרונות. גם הכל כללי מדי על תקופה גדולה מידי (נאות מליוני שנים ב50 עמ'??. אם באמת היה להם מקור חוצני של איש מהחלל....יתכן שהוא ספר להם סיפורים והם הבינו מה שרצו להבין, לך תדע מה היה שם בדיוק. לך תבין מה הוא התכון ומה הוא בעצם רצה. בכל מקרה אני אסים בזמני לקרוא ותודה לך על הדברים המענינים שאתה מביא.....גם אם הם לא בדיוק "מדעיים"

hamamin

New member
בכל היופולוגיה המודרנית,תשומת הלב

העיקרית מופנית למחילות ומערכות מנהרות עם ניסים וניפלאות כלובים של חוצנים והומונאידים כקופי מעבדה הכלאות ושיבוטים ונשקים מיסתוריים יוצרי רעידות אדמה וגלי צונמי---- אני בחרתי לחקור את התקופה שלפני ההסתרות,הקונספרציות והמדע העכשוי את ה"פרי- הסטוריה" שם יש מימצאים פיסיים [באבן ובשיש ובגרניט]יותר מרשימים מה"מימצאים" מבסיס דולצ'י או 51 הספרות הקדומה של גילגמש וכל מחקרי עבודות ה"אלים" הקדומים מגישים מבט רחב של אינטרסים ומטרות של החוצנים ה"אלים" מילחמותיהם ועליבותם דמויית האנושית [שעל זה כבר נאמר "בצלמנו כדמותינו" וכך אנחנו ניראים באמת] האינטרפרטציה על כל האלים הקדומים נותנת פירוש הסטורי שונה התנ"ך שהשפיל את דמות האדם עד עפר ניתקבל יותר מהאגדות הראשוניות על אלים מטורפים ומבולבלים שרבים בינהם הוא זייף סופית ויצב סופית את דמות האדם ואת האלוהים שלו ושיתק או קיבע את הזרימה ההתפתחותית של המין האנושי אבל העסק קורס,כרגע וכדאי לנסות לראות איך באמת נראים האלים שיצרו אותנו ומזה להסיק לאן כדאי ללכת הלאה--- העם דורש אמת.

levincor

New member
הנקודה של חקר ראשית ההסטוריה ומה שהיה לפניה

היא באמת מענינת ומיוחדת. החשש היחידי הוא על מה להסתמך ואיזה מקורות מידע קיימים בנושא. על סיפורי ההופי שמעתי באופן כללי. המאמר המדובר נותן יותר חומר . רק שהחומר כללי מדי. גם לי נראה שכל ענין החוצנים מתחיל בהיסטוריה והכרות איתו יכולה להביא להבנה גדולה יותר ואולי לחשיפת כל הנושא עד למקור הראשוני. מה שיתן מהר תובנות לגבי הקורה היום בתחום העבמים. לא סתם יש תוכניות טלויזיה בענין על החוצנים מהעבר ועל הקשר לאורך ההיסטוריה של האנושות איתם . אני אשתדל לסיים את הקריאה מהר ואולי אקבל תובנות נוספות או נקודות מבט חדשות על כל הענין. אחד הקטעים היותר מוזרים לי זה שבעמודים הראשונים מתוארת התפתחות החברה באימפרית ה- sss במונחים ארציים לחלוטין . הרצונות התאוות הההתפתחות הטבעית עד לרצון לכבוש ולמלחמה....ארצי לחלוטין. אפילו קצת ילדותי. השאלה האם אין כאן השלכה של חששות ארציים על הסיפור הכלל יקומי . אני לא יודע האם העם דורש אמת אבל בטוח שהעם דורש בבסיס להפסיק להיות "פראייר". וזה הרי המוטו הישראלי המפורסם.."אני לא פראייר"

hamamin

New member
שתי דוגמאות קצרות בעיברית

הראשונה מדברת על טרום הסיפור הבראשיתי המקובל אנימה אלוש שמו [אני מביא דף תמציתי בלבד]שהוא מקור האמונה השגויה שלנו והוא קרוב יותר לאמת,כמובן. הדוגמא השניה היא מיתוס עכשוי מהידע המודרני שלוקח אותנו עמוק למטה אל האדמה, ה"אלים" של היום הם מיפלצות שדיות קטנות ודביליות---משהו שפול שנידר לפני מותו חיסל במו ידיו,לכאורה.... 1

ג רפאל

New member
רציתי להמליץ על 2 ספרים מאת ALEXANDER HEIDEL

1/THE BABYLONIAN GENESIS 2/THE GILGAMESH EPIC AND OLD TESTAMENT PARALLES בראשון יש הטקסט של ENUMA ELISH

שמע אמרו לך 100 פעם שלא מבינים את השפה שלך

מה ביקשתי כולה? שתכתוב תקציר של מה יש במאמר הזה שהבאת ומי כתב אותו ועל סמך מה? ואתה מתחיל להתפלסף עם השפה הגבוהה שלך.. תבין! אף אחד לא מבין את השפה הזאת חוץ מלוינקור וחילופית!!! ומאיפה אתה כ"כ בטוח שהמאמר הזה אמיתי? לדעתי(בלי לשמוע על סמך מה המידע שם)אני יכול להגיד לך שזה לא אמיתי במיליון אחוז כי אם הוא היה קצת אמין אז הרבה אנשים בעולם היו יודעים עליו והוא היה ידוע בציבור. אבל היות ורק אתה מכיר אותו אז זה מוריד מהאמינות שלו. יאללה תרשום

levincor

New member
בשעה טובה קראתי עד לסוף

והאפורים מופיעים כבר כמה דפים לקראת הסוף לאו דוקא בעמוד האחרון. לא נראה לי רציני. יותר מדי חורים בהסבר וההקשרים יותר מדי רחוקים ופשטניים. סיפור נחמד כמו עוד הרבה ,אבל מחורר כמו רשת ..לדעתי לא מחזיק מים.

hamamin

New member
לא לחינם, שגם אצל הדתיים מכל הסוגים

[יהדות ,נצרות ,ואיסלם] הכל מחורר ומחפשים אנשים,מנהיגים,רבנים במקום אלים\אלוהים. כל האידיולוגיות מחוררות ולא מחזיקות מים אדם לא מאמין באדם,ספר הוא רק דפים ואלוהים לא מקבל יותר תקציבים---זה זמן לעריצים. מפלצות אדם. בתקופה של עשרות שנים אחורה היו מסרים מעטים מאד מחוצנים,לכאורה,של אור היתה תיקווה שלפחות יהיו לנו שכנים קוסמיים סימפטים היום "אנשי האור" מסוממים והזויים נטולי אחיזה במציאות. הפסקתי להאמין שיש ערך לחשיפה ----- הן מצד צוויליזציות חוצניות מאכזבות והן מצד האדם. יכול להיות ש"הפגנת האוהלים" זה האור החברתי האחרון שהכיל שפיות ונאורות כל שהיא..... יחסית.

SPACE BROS

New member
The Terra Papers

שלום לוינקור שלום המאמין אני אמנם לא קראתי עד הסוף אבל הבנתי די מוקדם שמדובר בכתבי השומרים, כפי שמתאר זכריה סיטצין בספריו הרבים. ולכן הפניתי את תשומת ליבו של לבבי בן-עמי ל The Terra Papers. הוא קרא ומצא אכן שוני. אני מציע לכל מי שמתעניין בנושא ומעוניין לקרוא בעברית, לרכוש את תרגום הספר של זכריה סיטצין (ע"י לבבי בן-עמי). כוכב הלכת ה 12.

levincor

New member
יש בקשה של מישהו מלפני מספר ימים

לרכוש ספר של זכריה סיטשין שתורגם לעברית בשם "בחזרה לבראשית" אתה יודע אולי אם זה תורגם אצל לבני בן עמי ? אולי אצלו יוכל האיש למצוא ספר? הגולש בשם ג.רפאל והבקשה רצת למטה בשירשורים

SPACE BROS

New member
לבבי בן-עמי

הספר בחזרה לבראשית לא תורגם ע"י לבבי בן-עמי. צריך לברר בספריות השאלה או אתרים העוסקים במכירת ספרים מיד שנייה דוגמה: http://booksefer.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=23668&langpage=heb&category= לבבי בן-עמי תרגם והוציא לאור ספר אחד של זכריה סיטצין - כוכב הנפילים (The 12 th Planet). כמו כן הוציא לאור (עם באורים שלו לאור הידע הרב שצבר) תרגום של ש. טשרניחובסקי לספר: אנומה עליש משנער וכוכב הלכת ניבירו ספרים אלא ניתנים לרכישה ישירות מלבבי בן-עמי 09-9568124 ציטוט מתוך האתר של לבבי בן-עמי: http://mesopotamia-cult.com/?m=200910 בריאת העולם אחד האפוסים הגדולים של המזרח הקדום הוא סיפור בריאת העולם בשמו אֶנוּמָה עֶלישׁ, המכונה כך על פי מילות הפתיחה שלו: אנומה עליש לא נאבו שממו - כאשר עליונים לא כּוּנוּ שמים שַׁפְּליטוּ אֲמַאתוּם, שוּמָה לא זַכּרֵאת - למטה אדמה, שמה לא נזכר. ובהמשך: בהיות אַפְסוּ הקדמון בורא הכל וּמֻמוּ וְתִּיאֲמַתְ אם כל חי. האפוס נתגלה על ידי הארכיאולוג הנרי ליארד שחפר בשנת 1876 בהריסות הספריה המלכותית של אשורבניפל בנינוה וגילה לוחות בכתב היתדות האכדי המספרות סיפור בריאה שמאז ועד היום הוא נתקבל על הכל כסיפור הולדתם של אלים דמוניים שנולדים, נלחמים והורגים זה את זה… אנו טוענים שהסיפור דומה מאוד לסיפור הבריאה המקראי: אל שברא את השמים ואת הארץ על כל החי והצומח, בכלל זה גם בריאת האדם. האפוס מתאר על גבי שישה לוחות כיצד עשה האל את מלאכתו, ולוח שביעי דברי הלל ושבח לאל זה; כמו בסיפור המקראי על ששת ימי הבריאה וביום השביעי הלל למעשי האל, לעומת המקרא: ויכל אלהים ביום השביעי מכל מלאכתו אשר עשה… ויברך אלהים את יום השביעי ויקדש אותו. (בראשית א' 1- 3.). האפוס השׁוּמֶרי מספר על לידתם של שני אלים קדומים שיולדים גם הם בנים, עד שמספר האלים מגיע לתשעה. הם סובבים ומרעישים ובכך מפריעים את מנוחתו של האב הקדמון; ניסיונות להרגעת הרוחות שלא עולים יפה, מביאים להחלטה להזמין את בנו הצעיר של האב הקדמון לאסיפת האלים במועצתם, שם תוענק לו הסמכות העליונה לצאת ולהלחם באימם, האלה שהפכה למפלצת. האל הצעיר - מ ר ד ו ך בגירסה הבבלית, יוצא לקראת המפלצת תִּיאֲמַתְ בקרב קשה (עקוב מדם) בו הוא מבקע אותה לשתיים; מהחצי האחד הוא עושה שמים ומהחצי השני – אדמה, אֶרֶץ. "יצא לאחרונה לאור, מובא אפוס הבריאה 'אנומה עליש' במלואו בתרגומו הנפלא (מיוונית?) של ש. טשרניחבסקי' עם באורים מפורשים."

levincor

New member
בקישור של המאמין מדובר באיש משבט ההופי

אחד הצאצאים ששמע מאבותיו את הסיפור שהם קבלו מאותו אורח מהחלל.

fire snake

New member
לא מדויק! האורח מהחל לימד אותם דברים

כמו לתפוס חץ שנורה אליהם בעודם מפנים גב - גםסיפר להם סיפורים - אבל ככל שזכרוני מגיע, בשום מקום לא נאמר במפורששאת ההיסטוריה שמע מ"star warrior" שבא מן החלל.

giladro5

New member
לדתיים הייתי אומר:

אם רק תקבלו את חלק ממה שכתוב בכתבי הקודש ,ככתובו...תרצו גם אתם להצטרף לפורום הזה.

למעלה