מי הם הצללים המקפצים???

מי הם הצללים המקפצים???

מאז ילדותי אני זוכרת את אותם הצללים המקפצים, במבט חטוף מרגישים שמשהו עובר לידך כשמביטים הוא איננו. בילדותי חשבתי שזה הפחד מתעתע "הזיות" "דמיון", היום אני יודעת שזה פשוט עובר אני מרגישה ומעט מפחדת. לדידי "הישויות" שמקפצות להן אינן אור, הן ישויות חושך ובדון חואן ובמשנתו יש המון חושך (גם אור). אחרי קריאה ועיון בחלק מספריו אינני יכולה לומר שדון חואן הוא לב רחב שופע אור, הרבה פחד שמקורו בחושך מלווה אותי (לדוג' סיפורי עוצמה). אנחנו הלוחמים, לוחמי אור מדוע נביט ונתעסק בחושך? הצללים שברטט נמוך אני מבחינה בהם לא נעימים לי, מי הם? למה אני מבחינה בהם? האם את/ה מבחין ויכול לשתף? חופש שופע אור ואהבה אלוהית לכולנו.

היכן היא? האם קיימת?

עיר אור מבחינתי היא אור, אך נשמע לי שאת "קצת צינית" אז אינני מעוניית להתפלסף עמך.

../images/Emo163.gif כנראה שטעיתי...

חשבתי שאת מכירה... השימוש שלך במילים הזכיר לי משהו.. שקשור לעיר אור.. ההפרדה הזו בין חושך לאור.. ושדואן חואן לא אור. ביזבזתי מילים ....ואת זמנך..

אני ואני ואני ואני ושלי ושלי ושלי

מה זה אגו? שאלה טובה אולי נפתח על זה שרשור.. אני מנסה להבין מה זה ואני לא מצליחה. גם לי נראה שאין כלום .

וכשאמרתי שאין כלום

הכוונה היא שמרוב שאת מתעסקת עם כל כך הרבה דברים ככה זה גם רדוד

נ ו ל י ה

New member
על מלכודות, פחים, וציידי עוצמה....

שלום בני. כמה מילים על יקוש ונשים: אם קראת את ספריו של קרלוס, אתה בודאי יודע שהנשים הן יוקשות וציידות מעולות, (כמה מהנשים בפורום הזה הן יוקשות ממדרגה ראשונה ).במיוחד זו עם "ואני", חיציה מושחזים ביותר והיא לעולם אינה מפספסת. אני ממליץ לך להיזהר, לבל תפול טרף ושלל, הנפילה היא לא כואבת, אך אני בטוח שלא תהיה נעימה, ותגרום לך להזיע זיעה קרה. ונשמרתם לנפשותיכם.

גם אני רוצה שיקראו לי רדודה

אני עובדת כל כך קשה שלא ישאר בי כלום וזותי קוטפת את המחמאות

אם כבר

נשים הן מלקטות לא ציידות. במיוחד ואני ואני ואני. אפשר לראות זאת במה שכתוב אצלה,הבעיה שהיא לא מודעת לזה. צייד מעצם טיבעו ממוקד ולא מתפרס על אלף תחומים......

למעלה