מי המבול...תגובה לירון ידען(GOVERNO

התולעת 1

New member
מי המבול...תגובה לירון ידען(GOVERNO

נראה לי אתה צריך להשלים חומר דחוף תתחיל מפה: http://www.talkorigins.org/faqs/flood-myths.html הוא לא חשוד באמונה בה'

sherif

New member
הזעקה האחרונה governor?

הריעצם החזרה על אותם דברים פעם אחר פעם איננה מסבירה דבר.ומראה את אי יכולתך להתמודת בזירה. ברור כאן לכולם שהובסתה מהזירה?

Governor

New member
"...ומראה את אי יכולתך להתמודת

בזירה. ברור כאן לכולם שהובסתה מהזירה?" להתמודת? שהובסתה? האם יכול מי מהמשתתפים להציע הסבר מדוע הפאגאניות היהודית הולכת תמיד יד ביד עם אי-ידיעת כתיבה בפרט, ורמה אישית נמוכה כללית ? מה הסבה לכך שהפאגאן היהודי, ה- homo sapiens imbecilus הוא sub-species עם כמחצית ה- IQ השכיח אצל המין העיקרי homo sapiens sapiens? 972357O34IO03

saar7650

New member
האם יכול מי מהמשתתפים

להציע הסבר מדוע הכפירה ביהדות ומייצגיה- תמיד (או לפחות בלמעלה מ-90% מהפעמים) מלווה בקללות נוראיות המלמדות על אמות מוסריות נמוכות מאין כמוהן???

ההסבר כמו כל דבר - מופיע בתורה.

בפרשת ויצא - נאבק יעקב עם שרו של עשועד אור הבוקר - ואז "ויגע" ותקע כף ירך יעקב. כשהויכוח מסתיים בהפסד - הצד השני נוקט באלימות. והיינו הך אם האלימות היא פיזית או מילולית.

Governor

New member
כרגיל, פסחים שלי, אינכם תופשים במה

הענין. אין לי בעיה עם מאמינים. הבעיה היא עם פאגאנים, הסבורים שספורי המקרא, למשל המבול, התרחשו כלשונם, אלה הטוענים כי עדיפה תאורית בריאה משום ששימו לב, סכוי בריאה ע"י בורא הוא 100%, בעוד לאבולוציה עדיין יש קשיים, או אלה הסבורים שיש קודים בתורה. המשיכו לצלוע ולקרטע, פסחים שלי, ועודדו איש את אחיו "חזק!"... 972357O34IO0E

saar7650

New member
כנראה לעולם לא תשתנה....

זה ההבדל בין אנשים מוסריים היודעים לנהל דיון תרבותי מאשר אותם אנשים שגם בגיל כמו שלך עוד לא סיגלו לעצמם אמות מוסר מינימליות... בעלי יוהרה גבוהה ובעלי לשון שלא מבחינה בין טוב לרע הפולטת את כל סוגי הקללות גם הנוראיות ביותר! נראה אם מתישהו תשתנה... בע"ה נייחל כולנו לשינוי לטובה. גם לא תחזור בתשובה אז לפחות את אמות המוסר שלך תשנה. ואגב- אתה בדיוק כמו אותו בלעם שרצה לקלל אך יצא מברך. כשכל כולך עסוק בלקלל ולהשמיץ את האחר אתה רק מראה עד כמה קטן אתה מבחינה מוסרית... קח זאת כטיפ קטן ממני (הקטן) אליך...

Governor

New member
אני נפעם ממוסריותך, פאגאנצ'יק.

מוסריות מי ימצא, ורחוק מפנינים מכרה, נצור אותה כבבת עינך, בשקע מוצנע מסוים בגופך, ותבוא על הברכה... 972357O34IO11

גובר....

כשהערתי לאיילת בפורום חופש על שגיאת כתיב אחת... והיא למעשה שוגה כל הזמן... קפצו עלי כולם שאסור לעשות כך, משום שאולי הכותב הוא דיסלקטי. מעניין שרמת מוסר נבחנת רק בפורום חופש... ממש מרתק! אולי תלך לשם ללמוד כמה אמות מוסר? איילת תשמח להעביר לך כמה שיעורים במוסר!

Governor

New member
גב' אין-יאוש-בעולם,

מנהלת פורום חפש היא אכן דיסלקטית. העדר כשורי כתיבה רהוטה הוא אינהרנטי לפאגאנים. כאשר אני מבחין בשגיאות כתיב, ואני רואה שהכותב אינו פאגאן - אני מניח שמדובר בדיסלקציה, או בעולה חדש, ואיני מעיר דבר. כאשר אני מבחין שמדובר בפאגאן - אין רחמים...

הבנתי!

ובכן, אשרייך על "גאוניותך", והבחנותייך "החדות", אבל תאמר לי... האם גם לדיסלקטים מותר לדבר כל כך הרבה שטויות? האם "לגאונים" כמוך מותר לדבר כל כך הרבה שטויות? והאם סיפרת לאיילת שבעצם נותנים לך חופש כאן? אנא ממך, גש לשם עוד היום וספר לחברייך היקרים על כל החסימות של הפורומים הדתיים. ולמנהלים היקרים... כבר מזמן הייתם צריכים לחסום את "הגאון" הזה, כי אינני יודעת עוד כמה זמן תוכלו לעמוד בקצב "פניני חוכמתו"!

Governor

New member
הבלים, יקירתי. איני יכול להיות

מוחזק אחראי למתרחש בפורומים אחרים. ברוך בואך לכאן. טוב שהגעת. לא נותרו כאן תרנגולות בעלות נוצות למריטה...

צר לי יקירי...

הנוצות שלי יפות מידי למריטה!

למעלה