קודם כל ברוכה הבאה... למטה ישנם שני שרשורים לגבי מבצע/ת אהוב במיוחד.... הזמר האהוב עליי הוא אנטיפס, ובאמת שאני לא יודעת למה הוא המועדף עליי... לגביי הופעה, עדיין לא אבל אני מאמינה שבעתיד אעשה זאת...
למעט שיר מסויים שלו שאני לא אוהבת (ואפילו השם לא עולה לי לראש עכשיו) אני אוהבת את כל השירים שלו, המוכרים יותר והמוכרים פחות. אחד השירים האהובים ביותר זה דואט ישן (ולמען האמת לא שמעתי אותו מזמן, והיום כנראה אחפש אותו ברשת...) לא עולים לי כרגע שמות השירים שלו אבל אני נהנית לשמוע אותו תמיד
"פולי אוריאה" על האתר החדש. לא ציינתי מי המבצע האהוב עלי-הוא כותב את שיריו(וגם כותב לאחרים), עד כמה שידוע לי הוא אינו מוכר בארץ,אבל אשמח לשמוע שכן, כתב את השיר "סמירנה טרגודיה" יודעים מי זה?
יופי חי ותודה על התיקון, השם שלו PANDELIS THALASSINOS ביוונית כותבים NT שזה בעצם D, יש לי שלושה דיסקים נפלאים 100 אחוז של מוסיקה נפלאה, וראיתי שתי הופעות חיות שלו ביוון...איך פנינה כותבץ "סגפו פולי"
אתה יכול לבחור בין הפרסים הבאים: א. קלטת של מבחר השירים היפים שיש באוספי (כולל מילים במדה ויש לי) ב. אלבום מהאוסף שלי לפי בחירתך. ג. כרטיס להופעה של פנדלי סלסינוס ביוון
האם שכחת מהפרס, אני כל הזמן מכינה קלטות לעצמי ולחברים, אני נהנית מזה ומקווה שהשירים יתפסו.. דרך אגב יש לי כמה דיסקים שקניתי יחד עם מגזינים למוסיקה עולה 5 אירו ומצאתי שם פנינים,משהוא משהוא
אלפתריה ארוואניטאקי או את יורגוס דאלאראס בקשר לדיסקים של הופעות כתבתי בהודעה אחרת שהשניים המועדפים עלי הם של דאלאראס והם: 1.DALARAS-TA TRAGOUDIA MOU 2.DALARAS-TRIBUTE FOR MIKIS THEODORAKIS
לסלסנה היקרה אינך היחידה שמוכנה לטוס ליון להופעות עשיתי זאת כבר מספר פעמים. ולידיעתך יש עוד מספר רב של אנשים אשר עושים זאת קבוע בין שלושה או ארבע פעמים בשנה. ההיתי בהופעה של נוטיס וגם של נאטשה נהנתי מכל רגע וגם בארץ אני נהנה ואוהב לשמוע את בועזטביב