מי המחליט ?

pugile9

New member
מי המחליט ?../images/Emo3.gif

מי לדעתכן צריך להחליט החלטות בבית כמו שעת שיינה , מקלחת כן או לא, שעורי בית, לאן הולכים לבלות ועוד האם האמא צריכה להחליט ? האבא? הילדים? כולם ביחד ? מה דעתכן?

keren kr

New member
ההורים צריכים להגיע להסכמה

לדעתי ההחלטות על סדר היום ועל ההתנהלות השוטפת, צריכה להתאים להשקפת העולם של שני בני הזוג , כלומר הם צריכים לדבר ולהחליט על ההתנהלות. לאחר מכן באופן שוטף , אז המבוגר שנמצא עם הילדים מבצע ומחליט בפועל , בדר"כ האמא . אבל אם יום אחד אבא יהיה איתם , הוא גם ידע מה הכללים... ואיפה לבלות, זה כן הייתי מתייעצת עם הילדים.

ישיבות משפחתיות ועוד../images/Emo196.gif

מטבע היחסים בתוך מערכות זוגיות והדינאמיות של החיים שלנו כיום יש אימהות שהם יותר דומיננטיים ויש אבות שהם יותר דומיננטיים, תלוי באופי, מי נמצא איתם יותר, מנטליות וכו'. אבל בהחלט מומלצות ישיבות משפחתיות ולתת להם הרגשה שהם חלק מההחלטות, ובהחלט בדרך זו משיגים שיתוף להכל: לאיך מתנהלים דברים בבית, כסף, בעיות ואיך פותרים אותם. חשוב!

Rinat 789

New member
לגבי שעות שינה

תראו, אני נולדתי עם קוצים בתחת וגם כשהוריי היו נרדמים ...הייתי יוצאת מהמיטה ומדליקה טלביזייה בסלון גם בתי לכן איני כופה עליה שעות שינה זה בא לה טבעי...בסוף היום...בלילה, כמוני

הורים הם המנהיגים בבית

הורים הם המנהיגים כדאי ורצוי לשתף פעולה ולקבל החלטות יחד,כך הילדים ילמדו ויפנימו יותר מהר. אפרת תמרקין מנחת הורים מוסמכת מכון אדלר

למעלה