מי המנחה שראוי להנחות?

מי המנחה שראוי להנחות?

אני באופן אישי התאכזבתי מצורת הנחייה של גיא. לדעתי הוא לא מספיק בשל בשביל זה. אמנם גם ג`ף לא צמח ביום אחד אבל רציתי לשאול אתכם. לאלה מבינכם שחושבים כמוני.. מי לדעתכם היה אמור להנחות את התוכנית?

אתמול ראיתי בהפרעה וחשבתי

למה לא עידו רוזנבלום? אבל אתם יודעים מי הכי הכי מתאים? אברי גלעד, זה תפור עליו.

חנה את מדברת על אברי גלעד(ממ מים מים מים מים

אם מזכיר לך במלחמת מפרץ ב1991 את העולם הערב

o pie

New member
הקוע שלעידו ואברי

יש יכולות הנחייה שאני בטוח שיש לפחות ל-5% מהאוכלוסיית הגברים. אני חושב שהם היו צריכים למצוא מישהו חדש, עם קול חזק ונוכחות. אני לא חושב שזה צריך להיות כל כך קשה. וגם אם ימצאו מישהו על הפנים - סביר להניח שהוא יהיה יותר טוב מגיא זוארץ.

דני רופ (קצת דומה לג'ף לא)

יש לו מספיק בטחון. מי עוד: עברי גלעד, רעיון גם טוב, אהבתי. יובל סגל גיא זוהרץ לדעתי היה מקסים ויש לו את האנושויות הנחוצה, אבל הוא חסר בטחון ומדבר המון.

Jen74

New member
גיא מפרשן מה שאומרים לו לפרשן

גיא זוארץ הוא שחקן והוא עובד לפי הנחיות בימוי וטקסטים שנותנים לו. מאוד יכול להיות שכל מנחה אחר שלא היו מביאים היה מדבר לא פחות מגיא כי זה מה שביקשו. יחד עם זאת, יש לי הרגשה שבאמת אברי גלעד, עידו רוזנבלום, זוהר ליבה ואולי אפילו מיכאל הנגבי היו עושים עבודה יותר טובה מגיא... זו פעם ראשונה שעושים הישרדות ישראלית, בסך הכל פרק כפול אחד שראינו ככה שאין מה לשפוט על סמך פרק אחד (אפילו שהוא כפול).

ורדה רזיאל ז`קונט..

סתם... לדעתי המנחה מספר 1 שיכול להתאים לזה אברי גלעד.. יש לו אתה העוצמה הנוכחות הטון והכריזמטיות.. למרות שבאחד נגד מאה הוא די מיצה..

McFlyRoni

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לגמרי! היום חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שהוא באמת מתאים. הוא נראה סבבה, יש לו קול שמתאים לפרשנויות וכאלה
וגם למועצת שבט-ששם צריכים להיות רציניים. הוא גם יודע להתפדח וכאלה XD בקיצור אני חושבת שהוא יכול להיות אחלה...

../images/Emo45.gif הוא יהיה מצוין!

הוא עשה את הגרסה הישראלית (והמאוד מיניטורית) של המירוץ למיליון ועשה אותה בצורה מעולה! יכול להיות שגם להישרדות הוא מאוד יתאים. חבל שלערוץ 10 (או כל גוף שידור אחר בארץ) אין כסף לעשות גרסה גדולה של המירוץ למיליון...

למעלה