מי המעריץ המלכותי של קקילי

d@r121

New member
מי המעריץ המלכותי של קקילי../images/Emo35.gif

קיילי מינוג היא אחת ממלכות עולם הזמר היום ושולטת במצעדי הפזמונים ושיאי המכירות. נראה כי המלכה קיילי הצליחה לשבות את ליבו של נסיך אמיתי. הנסיך צ´ארלס, שהודה כי הוא אחד האוהדים הגדולים שלה. צ´ארלס ראה את מינוג בהצגה "ההצגה שכתבתי" ואחרי ההופעה הוא ניגש לחדר הלבשה להחמיא לה על הופעתה. "היית פנטסטית" אמר לה הנסיך ומקורביו אומרים כי הוא לא אדם שמרבה במחמאות. מינוג הופיעה בהצגה לבקשתו של הנסיך וכל ההכנסות הן למען צדקה. צ´ארלס, שראה את ההצגה רק פעם אחת נוספת, הגיע במיוחד בכדי לראות אותה. בהצגה מגלמת מינוג נזירה קירחת והיא מופיעה בקטעי שירה וריקוד. את ההצגה ביים קנת´ בראנה. הכתבה לקוחה מאתר סרט

jerri

New member
אני המעריץ המלכותי של קיילי אם כי

הכלבה ממש מעצבנת אותי בזמן האחרון.

jerri

New member
חוץ מהעובדה שהיא הוציאה שיר ממש

מכוער ומעצבן, היא הוציאה כהרגלה DVD של הקליפ, כפי שהיא עושה לכל קליפ. אלא מה? על הDVD עצמו אין את הקליפ!! במקומו יש את השיר בביצוע מתוך ההופעה שלה, כמעין מקדם מכירות לDVD של ההופעה. אבל מה לעזאזל זה יעזור לי? גם ככה אני אקנה את הDVD של ההופעה, אז עכשיו יש לי שני DVDים עם אותו קטע. ואיפה הקליפ? סתם כלבה חמדנית. בנוסף לזה היא הוציאה מחדש את הדיסק ב"מהדורה מיוחדת". מה מיוחד במהדורה? כלום. עטיפה חדשה ומעצבנת ומיקסים שיש על כל הסינגלים. ככה שמי שגם ככה קונה את הסינגלים שלה נענש ולא מקבל שום מיקס חדש. ובנוסף היא הוציאה גם ספר צילומים שלה ומאיימת להוציא בסוף החודש בובות בדמותה. עכשיו, הבעיה היא שמעריצי קיילי הם פאנטים איומים וממהרים לרכוש כמה עותקים מכל נוד שהיא מוציאה, ולכן אסור להתמהמה אם אתה מעריץ אמיתי של קיילי. אז ככה בחודש נובמבר היא הנחיתה עליי סינגל (ב4 מהדורות - שניים בריטיות, שניים אוסטרליות), DVD סינגל מעאפן, ספר, דיסק בהוצאה מיטוחדת וDVD של ההופעה. ועכישו לחידוש - לDVD של ההופעה יש מהדורה מיוחדת שאליה מצורף גם דיסק. והמעריצים הנלהבים גם כמובן יקנו את מהדורת ה"הייפר אדישן" היפנית, המושקעת יותר, ואת המהדורה המוזהבת האסייתית. ובנוסף בDVD בגירסתו הקנדית אמורים להיות בונוסים אחרים. בעיקרון זה לא אמור להיות אעכפת לי כי קיבלתי את הDVD והתוספות על קלטת וידאו לפני שלושה חודשים כבר (פרוטקציות) אבל בכל זאת זה חור לא קטן לכיס. למה להעמיס הכל על ראותו חודש. ומילא להעמיס מה זו העטיפה (בתמונה) המזעזעת והמכוערת של הDVD? זבל מזובל. הנחמה היחידה שיש לי זה העובדה שחברת התקליטים הראשונה שלה PWL, החליטה להוציא דיסק אוסף שיכסה את שנותיה בחברה (87-92) אשר מצוייד בשער שערורייתי שהוציא את קיילי מכליה עד כדי כך שהיא חברה לאיזה מגזין עיתון והציעה שם שער "אלטרנטיבי" (ומכוער מוות) לעטיפת הדיסק.
אבל מה? הקהל הצביע ברגליים ואת הדיסק אוסף קנו יותר מהמהדורה המיוחדת והDVD של הדיסק אוסף (שהוא מושקע באופן בלתי רגיל) ממוקם במקום ה9 במצעד המכירות לעומת דיסק ההופעה במקום ה2. לימדו אותה לקח ואני מקווה שהיא לא תשכח אותו כל כך מהר.

FriendlyFriend

New member
אה ░▒▓ו

זאת ההצגה עם דניאל רדקליף מהארי פוטר? וקנת´ בראנה הוא פרופסור לוקהרט בהארי פוטר 2....

למעלה