מי המפגר שהמציא את הפורום הזה?

מי המפגר שהמציא את הפורום הזה?

פורום של ווסטלייף!??!? לאן הגענוווווווווווווווווווווווווווווווו למרות שאני אוהבת כמה שירים שלהם,זאת ממש הגזמה.

חיפושיט

New member
אויש..... כמה שאת מלאת טאקט!!

ממזמן לא צחקתי ככה... AAAAA חמודה אם יש לך דעה להביע אז סבבע אבל את לא אומרת לאנשים לסתום ושהם מפגרים רק בגלל שהם לא אוהבים את ווסטלייף... חוצמיזה מעריצה יקרה... אם ווסטלייף כאלה טובים אז בא לך להסביר למה חצי אלבום שלהם מחודש והם לא כתבו שירים בעצמם?... דבר אחד שאני מודה בו הוא שיש להם קולות ממש יפים ויש להם הרמונייה קולית טובה אבל... מלבד זה... לא ידוע י על עוד כישרון כתיבה או נגינה חוצמזה שהם נראים טוב <לא לדעתי אבל באופן כללי>

AAAAAAAAAAAAAA

New member
אם מישהו/מישהי...

לא הבין, אנחנו לא חבורה של בנות 12 (יש כאלה בנות 12- אז?), בלי שכל- עובדה בחרנו להעריץ, ויותר מזה- להעריך להקה מאוד טובה, וזה לא משנה עד כמה הם חתיכים (למרות שהם מאוד... חתיכים!), אבל דבר אחד, ``חיפושיט``, אין לי בעיה שאנשים יכתבו את הדעה שלהם, ההיפך- נכון, קצת נסחפתי, אבל לקרוא למי שפתח את הפורום ``מפגר``?! זה אותו הדבר לגביה, נכון? נכון. אז זהו, עשיתי הפוך על הפוך. ילאה ביי, אהההההההההההה. נ.ב. אם הית מבינה כמה הם עסוקים, היית יודעת למה הם לא כתבו את השירים שבאלבום- והם הבטיחו לכתוב כמה שירים באלבום החדש, אז בבקשה.

T.Z

New member
אוו..ניקי שלי עסוק..הוא בוחר נעליים

שיתאימו לאאוטפיט שהוא לובש בשיר ההוא שהם חידשו (אחד מהם) בזמן שאחת המשרתות שלו משייפת לו ציפורניים השנייה מעסה לו את התחת והשלישית ממיינת לו את הסוכריות כי יש שני סוגים שהוא לא אוהב ביחד ולמה שהוא יפריד????????? עסוקים עלאקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! אם הם היו להקה אמיתית הם היו כותבים שירים במקום להצטלם לקטלוג אופנה חדש

sweet_angel

New member
בחיים שלי לא צחקתי ככה!!!!!!!!!!!!!

אבל זה כזה נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זמרים הם אומנים הם יוצרים ומה ווסטלייף הצליחו ליצור עד עכשיו????? בואי נראה........ רק חבורת בנות מטורפות שמתלהבות מאיך שהם נראים!!!!!!! די......... אתן לא מרגישות מושפלות????????? וכשהם באים להופעה אתן כמו מטורפות!!!!!!!!! סורי אבל זה ממש ממש עצוב ומצער שבנות מתבגרות בנות 14 ו15 בוכות על שהן קנו כרטיס להופעה ב300 שקל ובסוף מה שיצא להן זה רק לקבל מכות ממעריצות אחרות........ יאלה........ צאו מזה אני לא אומרת שלא תקשיבו למוזיקה והכל.... אבל אתן לא יכולות כי באמת אתן אוהבות את איך שהם ניראים לא את המוזיקה.........

sweet_angel

New member
ואולי?????????

תתחילי לחשוב לפני שאת מדברת.?????. סליחה שלאנשים אסור להביע דעות

T.Z

New member
מה, לא ידעת שלאנשים שלא אוהבים את

ווסטלייף אין זכות דיבור???? כאילו מי המפגר שיגיד שהם לא חתיכים ושווים בטירוף?! הם גם שרים יפה רוקדים יפה מאוד מאוד מקוריים.. הם כתבו את כל השירים שלהם מה לא ידעת?????????????? הלהקה הכי שווה ביקום. אז``ש. תמצאי חיים AAAAAAAAAAA!! וכל השאר

sweet_angel

New member
ברור שידעתי

בואנה הפורום הכי שטותי בחיים שלי ילדות בנות 12 עם שכל של בנות 5 נמאס לי לכו חפשו לעצמכן חיים

i love bry!!!

New member
אז זהו שכן!

אין לכם זכות דיבור יא חסרי מוח שלא מבינים מזה שיר מהמם!!!!!!!!!!!

sweet_angel

New member
חסרי מוח????????

אמא שלי הפסיקה להשתמש בביטוי הזה עוד לפני שהיא נולדה....... שיר מהמם???? תגידי את גם יודעת את הפירוש של השיר מאנגלית ???????? אז זהו שלא

i love bry!!!

New member
דההההההה שלא!

אז זהו שכן!! ואני בטוחה שאת בכלל לא מקשיבה למילים את סתם מחליטה שהם לא טובים בגלל שזה מה שאמרו לך... שקרנים! וחסרי שכל עוד יותר ממך!

sweet_angel

New member
דה??????????

קלטתי אותך את מאלה שבכלל לא אוהבות את הלהקה את רק מתלהבת מהם בגלל שהחברות שלך אוהבות אותם....... אויי אני ממש מצטערת שככה חינכו אותך ואף אחד לא אמר לי את המילים מזל שלי ואני מצליחה להבין מה הם שרים לפני שאני רצה לשירותים כדי להקיא........

T.Z

New member
אההה... שיר מהמם???

זהו. שאת לא תחליטי למי יש זכות דיבור ולמי אין. כל אחד רשאי להביע דעתו גם אם היא מנוגדת לשלך! דבר שני.... את לא חושבת שאני מדברת במילים גבוהות מעט בשביל חסרת מח? אני גם מבקשת לדעת על סמך מה החלטת שאנחנו חסרו מח. פירוט בבקשה. ואיך את מגדירה שיר מהמם? מה מהמם בו? המילים? את בכלל מבינה אותן? אם כן תרשמי לי תרגום של שיר של ווסטלייף כדי שאני אבין מה מייחד אותם משאר להקות הפלאסטיק.. תודה על תשומת הלב.

i love bry!!!

New member
תפסיקי לנסות להרשים! לא ילך לך!

באמת נראה לך שאני כזאת חסרת חיים שאני אתחיל לתרגם לך את השיר לעברית???? לא נראה לי!

sweet_angel

New member
רגע.........זה נכון!!!!!!

את לא יודעת מה השירים שלהם אומרים או יותר רע את לא יודעת לפרש את המילים מסכנהההההה שעורי עזר באגלית ומהר!!!!!!!!!!!!

T.Z

New member
לא מתוקה אני לא מנסה להרשים...

אולי לא הבנת את ההודעה הקודמת שלי היא הייתה במילים גבוהות מדי בשבילך... עצם העובדה שאת אומרת דברים כאלה כבר הופך אותך לחסרת חיים... שאלתי כמה שאלות קודם... מה מייחד את ווסטלייף מלהקות אחרות? מה הקונספט (הרעיון הכללי) של השירים שלהם? על סמך מה החלטת שאנחנו חסרות מח? ואפשר לשאול בת כמה את? מה גורם לך לחשוב שאני מנסה להרשים? יכולת הבעה עצמית? אין לך אותה כנראה...

sweet_angel

New member
קונספט זה בצרפתית או באנגלית?????

ובכלל מה זה????? לא הבנתי כלום ממה שרשמת!!!!!!!!! תדברי בשפה שלנו!!!!!!!!!

למעלה