מי המרואיין הבא?

../images/Emo126.gifאף אחד לא רוצה? אז אני! בפעם השניה ../images/Emo9.gif

יאללה.. לשאול
הלכתי לעשות בגרות באנגלית. צ'או.

matanky

New member
../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

יאללה אנשים, ' ברצוווק ' היא המראויינת הבאה
תתחילו להפציץ בשאלות!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אהיה שאלת הסיפתח
אז ככה, איך,מתי ולמה התחלת לשמוע את כפיר?
וספרי קצת על עצמך
אני לא ממש מכיר אותך חחח...

ברצוווק

New member
אז ככה :

התחלתי לפני מללללא זמן. סתם נו , מהחופש הגדול שהיה . אאמ השיר 'יש לך כוח' לא הפסיק להתנגן ברדיו , ולמזלי כל פעם כשהייתי מקשיבה לרדיו השיר היה מתנגן ברקע . אין כ''כ מה לספר, ילדה רגילה . זה כללי , תשאל שאלות ואני אענה D : ונראה לי שאף לא מכיר אותי כאן . חחחחחח

inbarIL

New member
היי../images/Emo9.gif

קודם כל אני ענבר
נעים להכירD: מהי הופעת החלומות שלך?

היי בר../images/Emo13.gif

נעים להכיר
אם הייתה בידיך מכונת זמן, לאיזה רגע בחייך היית חוזרת? איזה רגע היית רוצה לחוות שוב?

ברצוווק

New member
:)

וואי , שאלה טובה . אני חושבת שהייתי חוזרת לרגע שבו נולדתי כדי לבדוק באמת מה קרה שם :p , ועכשיו ברצינות - הייתי חוזרת ליום הראשון בחטיבה . [של כיתה ז'] . הרגע שהייתי רוצה לחוות שוב הוא היום שבו כפיר התארח כשופט בתחרות להקות שהיתה בבארבי בת''א :) . היה לי ממש כייף לפגוש אותו : ] ובגלל זה אני מבואסת שאני לא באה להופעה :/ . ההופעות שלו מגניבות לאללה

היי בר D:

ביומיים האחרונים המוח שלי עסוק רק בביולוגיה, ולכן: חיידקים או נגיפים?!

../images/Emo214.gifברי../images/Emo9.gif

את חמודה וממש בא לי לפגוש אותך
מה השיר הראשון ששמעת של כפיר, את זוכרת? איזה סינגל לדעתך יותר טוב, יש לך כוח, אמונה, לבד, או הפחד נעלם? את חושבת שאם כפיר היה "רק שר" ולא כותב או מנגן [ולא מלחין], עדיין היית אוהבת אותו כמו שאת היום? ואישי קצת יותר- שתפי אותי בפדיחה שלעולם לא תשכחי/תסלחי לעצמך! מה המאכל שאת הכי אוהבת? מה המאכל שאת בחיים לא תאכלי? מה הדבר שבחיים לא תעשי? את מי את הכי אוהבת בעולם? ספרי לי דבר אחד שאנחנו עוד לא יודעים!!

למעלה