מי הנבל הכי...

venoms

New member
מי הנבל הכי...

1]מי הנבל הכי אהוב? 2]מי הנבל הכי מצוייר יפה? 3]מי הנבל הכי מוצלח במזימותיו? 4]מי הנבל הכי מנוול? אשמח אם תגיבו ואפילו תתנו תמונות של הנבל שלכם.

green lantern

New member
EIFFGY

הגאונות מתחילה בשם.. פשוט מאוד EIFFGY שפירושה דמות רעה הוא אח חורג אם אני לא טועה של ג´ייד (החברה של קיי ריינר) והוא נחטף ע"י חייזרים שעשו בו ניסויים והחזירו אותו לכדה"א כי חשבו שהניסויי נכשל : התוצאה בחור רע עם גישה רעה וכוח פירוקינטי... אם אני לא טועה איכשהוא הוא חזר לספינה ושם הוא איבד את כוחותיו או משהו... ההופעה האחרונה שלו הייתה בגיליון 142 (לפני 10 חודשים) ושם הוא נראה אומלל ולגמוד ואפילו בכה..

apathic

New member
אוקי... לדעתי...

1] אני הכי אוהב את הג´וקר ואת קרנג, לא יכול לבחור... 2] תלוי ע"י מי... 3] בעיקרון, כולם בסוף נכשלים, אז למה לטרוח? 4] כל אחד מוגזם יותר מהשני... קשה להחליט

tomel

New member
מי אם לא doomsday

היצור שהרג את סופרמן. ויותר חשוב היצור שכמעט הרג את darkside עוד רשע שאני מאוד אוהב.

Supermans girl

New member
סופרמן מת?

סופרמן מת מתישהו??? באיזו חוברת ומה קרה לאחר מכן- הקימו אותו לדחייה? יש לי רק עוד משהו אחד להגיד- כולם מתים בסוף.

The Flash

New member
אוקי...

נראה לי זה היה משהו להודעה פרטית ו... הנבל הכי מנוול זה בלי ספק קארנג´(אפילו שהגובלין מתקרב) כמו שקינגפין אמר לסמיית´ עליו "watch over him, he is a powerful ally, but he is more evil then anyone i have ever Encounterd" האהוב עליי ביותר הוא וונום צחוקים איתו וזה שהתוכניות שלו בד"כ מצליחות זה הקינפין הכי מצוייר יפה זה תלוי בצייר....לא יודע...

Druyanizem

New member
יש חוברת קומיקס

שנקראת the death of superman יש לה דיי הרבה פרקים

The Flash

New member
קראתי את הספר....

הרבה לפני שהתחלתי עם קומיקס הוא יצא בתרגום לעברית מזמן נחמד אבל הייתי מעדיף לקרוא בקומיקס(אם הייתי יודע שיש...)

The Flash

New member
ממש לא!

אני זוכר שהוא אפילו עזר לסופרמן כמה וכמה פעמים(לפחות בסידרה המצויירת)

ויאגרה

New member
הנבל הכי...

1.הכי אהוב - אני, באופן אישי, אוהב מאוד את Ultron (מהאוונג´רז). הוא סוג של יישות מלאכותית שהתודעה שלה מבוססת על גלי המוח של אחד מחברי הקבוצה, ומטרתו היא אומנם לא כל כך מקורית, אבל הוא מעוניין להשמיד את האנושות ולהחליף אותה ברובוטים. מספיק לקרוא את חוברות מס´ 19-22 במהדורה הנוכחית של האוונג´רז כדי להבין מה הופך אותו לטוב כל כך. גם קאנג, נוסע בזמן מהעתיד שגם כיכב לאחרונה באוונג´רז הוא נבל שאני אוהב (ראו המיני סידרה אוונג´רז פוראבר ואוונג´רז 42-55 כדי להבין למה) 2.מצוייר הכי יפה - תלוי מי הצייר...קשה לי להחליט. 3.הכי מוצלח- כמו שכבר כתבו, כולם מפסידים בסוף, אבל הגרין גובלין הצליח לפגוע בספיידרמן בצורה שמעטים הצליחו לפגוע ביריבים שלהם. 4.הכי מנוול - יש יותר מידי.

למעלה