מי הסיר את המצור מעל עזה הנצורה?

Trotskyist

New member
מי הסיר את המצור מעל עזה הנצורה?

העימות בין ישראל לבין החמאס מצביע, מעל הכל, על העובדה שההנהגות הקיימות הן מושחתות ופשטו את הרגל. יחד עם העובדה שהמרקסיסטים מכירים בכך שישראל היא המדכאת את העם הפלסטיני, שהכיבוש הוא ריאליה דכאנית שבמסגרתה העם הפלסטיני מדוכא עד עפר לאחר שב-1948 אדמותיו נבזזו ממנו ולאחר שמ-1967 הוא נתון תחת כיבוש רצחני, המרקסיסטים אינם מביעים שום תמיכה בהנהגה הפלסטינית הקיימת – לא בזו של החמאס ובטח לא בזו של אבו-מאזן. להמשך המאמר הקליקו כאן

Trotskyist

New member
אני יודע היטב

שעבורכם, המרקסיזם הוא אויב מר ונמהר משום שהוא מייצג את האינטרסים של כלל הפועלים, היהודים והערבים, ולא של שכבה קטנה באוכלוסיית המזה"ת.

respecta1

New member
הוא לא מייצג כלום חוץ מחבורת אנשים

שעפו כמה ברגים בהרכבת מוחם

Trotskyist

New member
אולי כך אתה חושב

אבל יש היום ברחבי העולם ארגונים מרקסיסטיים מהפכניים שפועלים בתוך מפלגות פועלים שונות, מראים את הדרך שמאלה ועוד. בפקיסטן, המרקסיסטים מנהיגים את האגף המהפכני במפלגת העם הפקיסטנית (PPP), במפלגת הלייבור הם פועלים כאגף שמאלי, בארצות קשות מאוד כמו מרוקו יש פעילים מרקסיסטים, בוונצואלה, במקסיקו, בברזיל, בבוליביה, בנפאל ובפרו יש קאדרים מרקסיסטיים. השאלה היא מדוע אתה מתנגד למרקסיזם. אולי תסביר לי מאין נובעת התנגדותך?

המארקסיזם הוא תיאוריה כוזבת ואנטי-אנושית

הקומוניזם בכל צורה שהיא מנוגד לטבע האדם ונכשל וקרס בכל מקום שבו ניסו להגשים אותו. למה אתה חושב שהסחורה שאתה מציע יותר טובה מהסחורה של יבד"ש? אני מניח שאתה אדם יותר הגון וסימפטי ממנו, אבל אידיאולוגית ופוליטית אתה מייצג את אותו הדרעק. כל התופעות הזוועתיות הקשורות בקומוניזם לא החלו אצל סטאלין. הדיקטטורה, הדיכוי, הרצחנות, האנטישמיות, הגזענות - הכל כבר נמצא על הנייר אצל מארקס. לנין, טרוצקי, סטאלין ומאו היו המוציאים לפועל הראשיים של המארקסיזם במאה ה-20 והשאירו אחריהם מאות מיליוני גוויות וחורבן שדורות יידרשו כדי להתגבר עליו. לצד הנאציזם מייצג הקומוניזם את המשטר הנורא והאכזרי ביותר בתולדות האדם.

האם הגוף הארור שבו אתה חבר

מעיזות לפעול גם במדינת כמו אירן סוריה לוב עירק ושאר מדינות ציר הרשע?

אני לא יודע מה זה בדיוק מרקסיזם...

פשוט יש לי הרושם שהמטרה היא רדיקלית מדי - רצון לעורר מהפכה רצחנית שכביכול תשנה את כל הסדר החברתי מהשורש. לא תודה, אני לא סובל עד כדי כך מהסדר החברתי הקיים.

Trotskyist

New member
מהפכה רצחנית?

אנחנו תובעים מהפכה של מעמד הפועלים שתכונן מועצות פועלים שינהלו ישירות את הייצור וממשלת פועלים. אנחנו תובעים את ביטול השליטה הפרטית באמצעי הייצור וכינון סדר חברתי שבמרכזו העובדים מנהלים את החברה ולא הבוסים ובעלי ההון. אולי אתה לא סובל כל כך מהסדר הקיים, אבל יש בישראל מאות אלפי עובדים המרוויחים שכר זעום, נטולי זכויות סוציאליות, שמתקשים לעמוד ביוקר המחייה, שעובדים שעות על גבי שעות בתנאים קשים, קשישים שגוועים ברעב ללא כסף, צעירים שנפלטים ממערכת החינוך, סטודנטים שלא מצליחים לשלם שכר לימוד, ועוד ועוד. נראה שאתה בר מזל

לנין וטרוצקי היו רבי מרצחים

הם הרעיבו למוות מיליוני איכרים ורצחו באופן יזום מאות אלפי בני אדם, הקימו משטרה חשאית רצחנית ומחנות ריכוז, השמידו את כל הכוחות הפוליטיים ברוסיה חוץ מהבולשביקים, חיסלו את האיגודים המקצועיים ואת הסובייטים, דיכאו את כל החרויות האזרחיות והפוליטיות וביטלו את כל זכויות האדם. בגרמניה הנאצית, לפחות עד למלחמה, היה פחות דיכוי מאשר ברוסיה תחת לנין וטרוצקי.

shm490

New member
תגיד לא היה לכם מספיק ?

היו כמה משטרים מרקסיסטים בעולם כמו בבריה"מ ,סין ,מזרח אירופה , קובה ,ואת התוצאות כולם יודעים ,אז מה אתם רוצים סיבוב נוסף ? הרי ברור לך ולכולם שמעמד העובדים במדינות המערב הוא טוב לעין ערך מאשר במדינות מרקסיסטיות ולכן הן קרסו אחת אחת די חפשו תאוריה חדשה .

כמה בולשיט בתגובה 1

הצלחת להצחיק אותי על הבוקר

לפי התאוריה של הגוף הגוף בו אתה חבר

גם הרב הטרוריסטים גורג חבש היה יכול להיות חבר בו זה רק מראה כמה הגוף שלך הוא טרוריסטי

למעלה