מי העקשן שבחבורה ?

מי העקשן שבחבורה ?

בס"ד רבותי , החלטתי לערוך בדיקה מדגמית: רציתי לברר מי העקשן שבחבורה - זה שתמיד חייב לאמר את המילה האחרונה - זה שלא מקבל את דברי חברו ותמיד מרגיש חייב להחזיר תשובה. בקיצור : החוכמולוג שחושב שהוא הכי הכי חכם ! לצורך המדגם בחרתי בשני דפים פעילים כאשר הקריטריונים היו: 1) הודאה עם מינימום 2 תגובות . 2) שם המגיב האחרון מבחינת תאריך ושעה בשרשור התגובות להודעה. 3) אין תגובה חדשה של ה 24 שעות האחרונות. ברשימת תוצאות המדגם שאביא מופיע נושא ההודעה - ושם המגיב האחרון . והרי התוצאות לפניכם ( לא הופתעתי ! ) : 1. הי חברה - רון סי 2. אתר חדש על קודים בתורה - גוברנר 3. גלגול נשמות - גוברנר 4. משיח - Polarbear 5. היום הראשון בבריאה - גוברנר 6. עולם הבא - תגובה אחרונה מהיום . 7. ואם כולם היו חוזרים בשאלה - גוברנר 8. סטייק שגודל במעבדה - ויזיני 9. ג´ורג´ בוש הידוע - גוברנר 10. קראתם היום בחדשות - גיאורג היינס 11. לכל מי שמתכוונן להצביע שינוי - גוברנר 12. דברים שצריך לדעת על הסילבסטר - גוברנר 13. היכונו היכונו היום ההרצאה - גוברנר 14. החינוך החילוני - גיאורג היינס 15. העולם קורס מה יהיה - UUUAAA 16. החינוך החילוני הקלוקל - גורג ו בוש 17. שאלה לתומכי פסיקת לשון הרע - רון סי 18. לשון הרע והחפץ חיים - גוססי 1 19. היהדות ולשון הרע - רון סי 20. הרצאה חשובה של הרב אמנון - גוברנר 21. בעז ידידי - סייברדין 22. סילבסטר - גוברנר 23. סתירה בין תורה שבכתב לבע"פ - כויפר חרדי 24. אסטרולוגיה וקבלה - גוברנר 25. תקשורת בין אישית - המרכז לחשיבה יהודית 26. ירון ידען - גוברנר לסיכום: 1) מבין 25 הודעות שעונות לקריטריונים הנ"ל שנבדקו - רק ב 3 הודעות המגיב האחרון היה מאנשי שלומנו. 2) מבין 25 הודעות שעונות לקריטריונים הנ"ל שנבדקו - ב 12 הודעות היה המגיב האחרון : גוברנר. בברכה, בועז מצגר

בעז ידידי,

שמחתי לראות את שמי מצורף לרשימת ה"אלה שחייבים לומר את המילה האחרונה". אך במקרה של הדיאלוג בינינו, נא לשים לב, המילה האחרונה היא בעצם שאלה, ש*אתה* צריך לענות עליה. אני (ובוודאי גם אחרים בפורום) מחכים בכיליון עיניים לשמוע איך אתם ב"הידברות" מחשבים את ההסתברות לדילוגים הארוכים שלכם.

כבר קבלת תשובה ! האם שכחת ?!

מרוב שאלות ותגובות כנראה ששכחת שכבר קבלת תשובה ממני לענין זה. אפילו הגבת חזרה לתשובתי אחרי כיממה. נזכיר לך בכל מקרה - קבל לינק!

כן - יש לי הערות !

אני עשיתי מבדק לגבי מי הכי עקשן בפורום, האם אתה מעונין שאעשה מבדק אחרי מי הכי נודניק בפורום ? הקריטריונים לכך: 1) זה שתמיד סוטה מהנושא המדובר - ומתקשקש עם נושאים לא קשורים אחרים. 2) זה שמקבל תשובות - וחוזר על השאלות , שוב ושוב. 3) זה שמקשר את אותם לינקים - שוב ושוב - הכי הרבה פעמים. 4) זה שחייב להגיב על כל נושא - גם אם הוא לא מבין בו לחלוטין. דומני שאם אערוך מבדק כזה - כולנו יודעים מי יזכה בתואר. בועז

וכמעט שכחתי קריטריון מס´ 5

איזה מזל שיש לי אותך כדי להזכיר לי עוד קריטריון לקריטריונים של המבדק אחרי הנודניקים הגדולים של הפורום. הקריטריונים המעודכנים הם : 1) זה שתמיד סוטה מהנושא המדובר - ומתקשקש עם נושאים לא קשורים אחרים. 2) זה שמקבל תשובות - וחוזר על השאלות , שוב ושוב. 3) זה שמקשר את אותם לינקים - שוב ושוב - הכי הרבה פעמים. 4) זה שחייב להגיב על כל נושא - גם אם הוא לא מבין בו לחלוטין. 5) זה שטוען כל הזמן שהוא המנצח בויכוחים.

לא תשובה ולא נעליים

להגיד "אני אחזיר לך תשובה" זה לא אותו דבר כמו לתת תשובה. בזמן שהשקעת בלעשות סקירה של ההודעות האחרונות בפתילים, היית יכול לענות לשאלתי שלוש פעמים, ואני מתחיל לחשוד שאולי אין לך בכלל תשובה. איך אתם מחשבים שם ב"הדיברות" את המובהקות הסטטיסטית של הדילוגים הארוכים?

G o v er n o r

New member
אני מתנצל על אזלת ידי הזמנית מסבת

עמס ביחידה. אני שואף לומר את המלה האחרונה בכל ויכוח. גם בויכוחים עם חברתי המלים האחרונות הן תמיד שלי, לאמור "כן מותק"...

אתה מתכוון לחברה הוירטואלית שלך

כי אם היא היתה חברה אמיתית - היא כנראה צריכה להיות בחורה קשת קליטה - אחת כזו שחוזרים בפניה על כל משפט ורעיון שאומרים לה בערך 40 פעמים, אחת כזו שלוקחים אותה לאותו סרט - 20 פעמים, אחת כזו שכל הזמן שותקת - כי אם סוף סוף יש לה מה לאמר - מיד מוכיחים לה שהיא טועה, אחת כזו שאין לה ביקורת - כי ממילא לא מקבלים את הביקורת שלה אף פעם. אחת כזו שבמקום להחמיא לה, מזכירים לה את המחמאה שקבלה לפני 4 חודשים. ואני לא חושב שיש בחורות כאלו בנמצא, מסקנה: אתה בטח מתכוון לחברה הוירטואלית שלך.

בועז, אתה רוצה להגיד לי שהקדשת

את הזמן לכתוב את ההודעה המטופשת והמיותרת הזאת במקום לענות לשאלה הפשוטה והברורה מאד שלי? ממש אין לך תשובה, מה?

הלו, קצת סבלנות לא הזיקה לאיש...

מה אתה כל כך נלחץ ? בע"ה תקבל תשובה כשיגיע הזמן המתאים לכך. אינך אפוטרופוס עלי, אז אל תנסה לתכנן עבורי את הזמן שלי. בועז

לא, חביבי, אני לא לחוץ

רק חשבתי שאתה בעצמך תעדיף להפסיק את ההתבזות שלך בפני כל הקוראים. הרי כבר ברור לי שאין לכם שום מתודה סטטיסטית בנושא הדילוגים הארוכים. השאלה היא רק, כמה זמן ייקח עד שתודה בזה? הספירה נכון לכתיבת הודעה זו: 3 הודעות המתחמקות מתשובה.

אני לא עובד לפי לוח הזמנים שלך

ורק תזכור לחזור בך ממה שכתבת , לכשתקבל את התשובה.

הספירה נכון לכתיבת

הודעה זו: 4 תשובות מתחמקות, שבזמן שהקדשת לכתיבתן יכולת לענות לי על שאלתי - אילו באמת הייתה לך תשובה.

למעלה