מי העשן השחור? דיון או סוג של דיון

dar dahan

Member
מי העשן השחור? דיון או סוג של דיון

אוקיי שמתי לב שכבר התפתחו ויכוחים בכל מיני נושאים על מי זה בדיוק העשן השחור, האם הוא הנשמה של האח של ג'ייקוב או שהוא בכלל שד שיצא ברגע שהגופה של MIB נכסה למערה. ואני חושב לעצמי הפתרון הוא הגיוני מאוד, 'אמא' שלהם סיפרה לנו את הפיתרון לתעלומת העשן השחור, היא בעצמה אמרה שאסור שאיש יכנס לשם כי אם הוא יכנס לשם זה יהיה יותר גרוע ממוות, ולכן ברגע שהגופה של MIB נכנסה הנשמה שלו הפכה לעשן שחור בגלל האנרגיה שהייתה שם בכיס ההוא. עכשיו אתם תגידו לי שזה לא הגיוני ומאכזב אותכם, אבל היי מה בדיוק יהיה הגיוני שהוא אל מצרי? או שהוא בכלל נוצר על ידי חייזרים שיצרו את האי ואנשים קדמונים חשבו שהוא אל, שום דבר מאלו לא יותר הגיוני מהתשובה הפשוטה. ככה שלדעתי העשן השחור הוא הנשמה שלהאח של ג'ייקוב ובפרקים האחרונים של הסדרה נדע באמת מה מסתתר בקרב בין העשן השחור לבין ג'ייקוב. דיון מהנה

austin1

New member
השאלה היא לא מי היא מה

נכון העשן השחור הוא אחיו של גיקובו שילוב של הנשמה שלו אבל יש עוד הרבה שאלות שקשורות לנושא . כמו מה הוא העשן השחור ? ממה הוא מורכב ? מה היכולות של העשן השחור איך הוא פועל ? מה הקשר בן האור והמיים להווצרות של העשן השחור ? מה הוא האור ? מה הם המים ? מה זה לעזעזל האי הזה ? למה ברוב המקרים שאנחנו רואים את העשן השחור אנחנו שומעים את הלחישות ? כל השאלות האלו קשורות לעשן השחור ולאחיו ועוד לא קיבלנו עליהם תשובה בסך הכל ראינו איך הוא נוצר ומי הוא העשן השחור .

dar dahan

Member
אבל זה לא משנה בסופו של דבר מה...

העשן השחור, זה משנה משהו? זה ישנה לך אם הוא יהיה מורכב מ50% רוע ו50% פחמן דו חמצני? הריי בסופו של דבר הוא דמות פנטסטית מסדרת טלוויזיה, השאלות היותר משמעויותיות לפחות לדעתי הם מה המטרה האמיתית שמסתתרת מאחוריי המאבק בין העשן השחור לג'ייקוב ואיך המאבק הזה יסתיים בנוסף לעולם המקביל.

אני עדיין מאוכזב קשות...

אבל נעזוב את זה רגע בצד. הענן מורכב מ: -10% מים -35% פחמן דו חמצני -20% עפר -5% אש -15% אור -15% עכברים מתים לשאלתך..... רשום באתר לוסטפידיה מה שרציתי לגעת בו זה למה לא אמרו את השם שלו. לדעתי יש פה סיבה. הרי שם זה דבר כלכך פשוט, בסיסי, למה לא להגיד וזהו? מה שאומר שיש פה סיבה. חייבת להיות סיבה שבגללה לא אמרו את השם שבעצם השם, דבר כה פשוט וכה בסיסי, ייתן לנו הרבה תשובות. אם חושבים על זה, איזה שם יכול להיות שיהיה כלכך חשוב? תסתכלו על זה רגע בצורה כזו: שני אחים, לאחד קוראים ג'ייקוב, עם ייחוס מיוחד. הממם..... מישהו אמר תורה ולא קיבל? אני יודע (או אולי אני טועה?) שהיוצרים אמרו שזה לא זה..... אבל באמת שאני לא רואה הסבר אחר. היי, ומי יודע, אולי הם סתם עבדו עלינו? אם מסתכלים רגע על מה שקרה האימא אמרה שהיא תמיד ידעה שג'ייקוב הוא האחד אבל ראינו בפירוש שסמוקי הוא זה שראה את המתים (מזכיר את הארלי) כנראה הוא זה שנבחר ג'ייקוב גם אמר שהוא הרגיש בזה שהיא העדיפה אותו או משהו כזה.... לא זוכר את הפרייס המדוייק.... אחרי הכל זה כן נראה שסמוקי הוא בעצם כל הסיפור אולי מי שנכנס למערה הופך להיות הענן השחור ובכך יכול להגן על האי? אבל למה שמישהו יכנס? הסבר אחד שאני יכול לחשוב עליו זה במקרה של מתקפה גדולה על האי אם אין ברירה הנבחר נכנס למערה הופך להיות העשן השחור אבל תקוע כך לנצח עד אשר מביס את צידו השני? אולי... לא יודע.... מבלבל משהו (ומאכזב משהו
) אני כן מתחיל לחשוב שאולי דווקא סמוקי הוא the one מה שאנחנו כן יודעים שסמוקי צריך להרוג את כולם כדי לברוח\לחזור להיות אנושי\או מה שזה לא יהיה. מי הוא צריך להרוג? את כל אלה שג'ייקוב נגע בהם יש פה גם את עניין העפר של ג'ייקוב שעוד לא לגמרי ברור (או שזה רק אני?) אז סמוקי רוצה להרוג את כולם אחרי שגם הצליח סוף סוף בשעה טובה ומוצלחת להיפטר מג'ייקוב בזה שהוא יהרוג את כולם הוא בעצם יציל את האי כביכול הרי שכל האחרים שעל האי (בן, מיילס, וכל השאר) לא מוגנים ע"י ג'ייקוב. מה שאומר שהם אולי לא בתמונה בכלל וע"י הריגת כל כוחות האופל (=ג'ייקוב וכוחותיו) סמוקי "יציל" את האי. זהו. סמוקי הוא טוב. ג'ייקוב הוא רע. היוצרים אמרו שסמוקי הוא רע כי הם לטובת ג'ייקוב. הם בקבוצה של הרעים. הם שיקרו לנו. כי הם רעים וזה טיבם. זהו נגמר אני הולך לעשן משהו תניחו לי אני מאוכזב קשות

austin1

New member
מה אתה הולך לעשן גם אני רוצה

היובש הזה הורג אותי

אתה הזוי :-\

רואים שאתה לא מעשן... עישון עושה יותר יבש... בגלל זה תמיד סוחבים בקבוק מים P: אתה תמיד צמא אחרי P:

austin1

New member
../images/Emo207.gif It only ends once לינדלוף על הפינאלה

מש"ש איך הפינאלה הולכת להסתיים , בתאכלס הוא די סותר את עצמו . Given all the time Lost has spent lately on Jacob (Mark Pellegrino) and the Man in Black (Terry O'Quinn), you might think they're the key to the show or something. They're not. "It would be mis-categorizing to think this is the epitome of what Lost is," executive producer Damon Lindelof tells TVGuide.com. "Obviously the island was there before these babies were born, and lots of things were going on before they came there. What those stories are isn't relevant to the story we told, which is the crash of Oceanic 815 and what the ultimate fates of the survivors are." Okay, but in that case, why so much attention on the dueling brothers? Your guess is as good as ours. The penultimate episode, which Lindelof screened last week at an event in Los Angeles, still leaves plenty of questions unanswered going into the 2 ½-hour finale (airing Sunday at 9/8c). Lindelof's explanation of what to expect echoes a line Jacob delivered to the Man in Black in the Season 5 finale: "It only ends once. Anything that happens before that is just progress." "I wish that we could say that the finale is going to be enormously definitive," Lindelof says. "We found that when we told people that we've got definitive answers coming, it's not as definitive as the fans want it to be, therefore there's this ongoing and vociferous debate about what things mean. "All we can say is: Lost is only ending once," he adds. "There's only one finale. There's not a question mark at the end of the end. There's not a dot, dot, dot. This is our story and it's over. Hopefully there's going to be a lot of interpretation in its wake." Whatever the ending, Lindelof is grateful to have made it this far, he says. "This was a pilot where the question asked secondary to 'What is the monster?' was 'How will you sustain this as a TV series?'" he says. "If I had said, 'We'll be fine for 120 episodes, and then we'll end it,' nobody ever would've believed it, including me. I think the show is a blessing and we're really grateful to be here."

למעלה