מי העתיק מימי?

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
מי העתיק מימי?

היום נתקלתי בשיר של מריה קארי (שיר טוב לשם שינוי) שנקרא IF WE ואיתו היא משתפת פעולה רם הראפר JA RULE השיר כמו שכבר כתבתי ממש טוב,אבל נשמע נורא מוכר ואז נזכרתי בגנפיר לופז ששני השירים האחרונים שלה אם JA RULE נשמעים אותו הדבר......השאלה הנשאלת מי העתיקה מימי?בירור קטן שעשיתי בו הסתבר שהשיר של מריה לקוח מתוך פס הקול של גלאיטור ואילו באלבומה האחרון של לופז מופיעות גירסאות שונות של IM REEL מכאן שעשו להם מיקסים חדשים (אם JA RULE) לי נראה לגנבו ממריה את הרעיון ונעשה לה עוול ....מה דעתכם????????

נראה לי שבגלל זה יש יריבות בינהן

מריה קארי אמרה שמשהו בסגנון שהיא "מעדיפה לעלות עם חזיר לבמה מאשר להופיע עם לופז". ובנושא אחר-כתבת למטה שבירטני(האלבום והמותג) "מכר 10 מליון".זה עוד דוגמא למה מעצבן בבריטני ויחצ"ניה(בהנחה שלקחת את המספר הזה מאיפה שהוא). זה נראה לי כל מופרך לאור מה שאני יודע שנכנסתי במיוחד בישבלך לכמה אתרים והוצאתי נתונים רישמיים(שלא תלויים בחברת התקליטים שלה). אז ככה,האלבום "בריטני" סיים במקומות הבאים נכון לסוף שנת 2001 במכירות(וזה כולל חודשי הכריסמס ואצל זמרת כמו בריטני רוב המכירות הם בשבועות הראשונים): ארצות הברית-12(שזה לא משהו לדיסק שיצא בכריסמס) קנדה-28 בריטניה-105 גרמניה-87 אוסטרליה-76 5 המדינות האלו ביחד מרכיבות בערך 50 אחוז מהשוק העולמי(אם לא יותר). מאיפה הגיע ה"10 מליון" האלו?כל תושבי הונגריה קנו את הדיסק שלה? מה זה אומר?ש"המוצר" שלהם(שלהם משמע-חברת התקליטים,היחצ"נים וכו´) כבר לא כל כך פופולרי אבל הם ממשיכים להציג אותו ככן פופולרי. לבריטני אין זכות קיום בלי "להיות פופולרית","מלכת הפופ" ולכן הם אפילו משקרים בנושא הזה.אין בושה.

הן מזכירות לי שתיי ילדות קטנות,

שרבות בבית הספר מי יותר יפה, אתם יודעים כמו קלולס כאלו, ההבדל בין שתיי הפ´רחות הוא שג´יי לו יודעת לשחק, ומרייה ממש לא!
חולת נפש

נו,גם את לופז לא הייתי

מגדיר ממש כמריל סטריפ.. בוא נגיד את זה ככה-מריה(שאני לא ממעריציה) זמרת יותר טובה משג´ניפר לופז שחקנית.

חחחחחחחחח..... ../images/Emo6.gif

ג´ניפר ככה ככה במשחק, היא לא הכי טובה, אבל היא גם לא גרועה! ומאריה, הייתה זמרת טובה, יש לה קול מעולה, אבל עכשיו היא ממש מצחינה!
חולת נפש

shiri88

New member
זה ברור ש...

למריה יש קול הרבה יותר טוב משל ג´יי - לו , אבל... היא ליכלכה בסרט המזוויע שלה גלאיטור(או איך שכותבים את זה...)אבל אני לא אומרת כלום (שששששש...)

היא אמרה עליה ש....

האמת אין לי מושג מי אמרה למי על מה ומה מו מה ואיזו השתלה. פשוט רציתי להקפיץ את ההודעה הזאת מעל לשרשור השטויות הבלתי נגמרות.

זה לקח כמה שניות

אבל בסוף הבנתי את השנינות (חוץ מהעובדה שאתה זכר , ועל כן אם אתה מקפיצה אני אאלץ לשלוח אותך לגהה לא הכביש )

Esmena

New member
ניקול,אני זוכרת ששנה שעברה נורא

אהבת את גיי-לו...(מסמיקה,מה) אני חושבת ששתיהן איומות.

Esmena

New member
את רוצה להגיד לי שמסתובבת עוד

ניקול(גין גריי)ברשת? עאם כך איתך הסליחה.

למעלה