שמלת תחרה1
Well-known member
הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
לחברת חשמל תמיד יש הסברים ותירוצים במונחים מלא מובנים לציבור הרחבהפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
אצלנו היה בשעה אחת לפנות בוקר.הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
כנראה ששווה להיות דרומיים מהפריפריה. לא היתה לנו הפסקת חשמל, מה שמאד עזר לבן שלי שחגג יומולדת לבת זוגו (בחצר, והכסאות סודרו במרחק זה מזה), ושירת הקריוקי נמשכה בשמחה רבה וללא הפרעות.הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
היה הפסקת חשמל גם בדרום, בשעות הקטנות של הלילה.כנראה ששווה להיות דרומיים מהפריפריה. לא היתה לנו הפסקת חשמל, מה שמאד עזר לבן שלי שחגג יומולדת לבת זוגו (בחצר, והכסאות סודרו במרחק זה מזה), ושירת הקריוקי נמשכה בשמחה רבה וללא הפרעות.
לא בסביבה שלנו. החגיגה נמשכה בכיף בתוך הבית כשחלק מהמוזמנים כבר פרשו (הם הגיעו ב-7). בבית המשיכו לשיר, לנגן מוזיקה ולזלול עוגה (אני אפיתי) עד 5 בבוקר, לא היתה להם הפסקת חשמל, והשמחה היתה רבה. וחמישה נשארו עד אחרי הצהרים.היה הפסקת חשמל גם בדרום, בשעות הקטנות של הלילה.
אצלנו הודיעו מראש...הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
הודיעו מראש על הפסקת חשמל באחת וחצי לפנות בוקר?אצלנו הודיעו מראש...
כן, הודיעו ביום רביעי.הודיעו מראש על הפסקת חשמל באחת וחצי לפנות בוקר?
מדובר עלהשעה אחת וחצי בלילה, כנראה שהתערבבו אצלך הימים והשעותכן, הודיעו ביום רביעי.
אז כיבינו את השרתים וידענו לא לאכול ביום ראשון בחדר אוכל
ביום רביעי הודיעו שתהיה הפסקת חשמל בערך באחת בלילה ביום שישי.מדובר עלהשעה אחת וחצי בלילה, כנראה שהתערבבו אצלך הימים והשעות
רק שלא יהיה סייבר. לחברת חשמל לקח 20 דקות יקרות כדי להתאפסהפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
באוקראינה קרה דבר כזה ממתקפת סייבר.רק שלא יהיה סייבר. לחברת חשמל לקח 20 דקות יקרות כדי להתאפס
וואי וואי וואי. אתם מדברים על יום חמישי בלילה? זוכר את זה במעומעם. זוכר את הבוסית בודקת בחוץ אם זה אצל כולם או רק אצלנו, מציעה לי פנס כשניגשתי לשירותים, והשעונים על תנורי המטבח יצאו מאיפוס. אבל תכל'ס? כל הנ"ל נורא מעומעם ולא קלטתי בזמן אמת במה בדיוק מדובר .הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
כנ''להפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
אצלינו לא היתה הפסקת חשמל בלילה.לחברת חשמל תמיד יש הסברים ותירוצים במונחים מלא מובנים לציבור הרחב
חייבת להראות שהאצבע על השאלטר היא שלה ולא של יצרני חשמל אחרים
אצלי לא הייתה הפסקה בחשמל. לו הייתה, אז מאוורר התקרה היה מפסיק להרעיש.הפסקת חשמל ברחבי המדינה באמצע הלילה.
אצלי היתה , ולא יודע למה , התעוררתי כמה דקות לפני ואז הדלקתי טלויזיה כדי להירדם , ופתאום , פוף , אין חשמלאצלי לא הייתה הפסקה בחשמל. לו הייתה, אז מאוורר התקרה היה מפסיק להרעיש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.