מי הצליחה להחזיק מעמד אמש

מכירים את :"קהילת הארץ השטוחה" ?

במאה ה-17 קבע גליליאו גליליי שכדור הארץ איננו שטוח כפי שחשבו, אלא כדור עגול, ומאז הוא נקרא:"כדור הארץ".

קמה (1956) קבוצה הזויה של אלפי אנשים שטוענים (עד היום) שמשקרים לנו כל הזמן וכי הארץ שטוחה לגמרי. לדבריהם , הארץ לא יכולה להיות עגולה כי אז האנשים שלמטה היו נופלים.
בורות מדהימה, או שמחפשים פירסום, או סתם "דווקאים".

ואמנם, הם מתכננים מסע לקצה הארץ , שם ייזהרו לא ליפול.....

משתפרת

New member
הפגנת גימלאים

האוצר מתכוון לקצץ בקיצבאות הגימלאים שמבוטחים בקרנות הפנסיה הותיקות, בגלל אי העלאת גיל הפרישה לנשים. מתוכננת הפגנה.

יוליקה

Member
מנהל
מי הצליחה להחזיק מעמד אמש

זה היה פריק-שואו...טוטאלי...
זה כבר אפילו לא ספקטקולארי... כי מרב צעקות אי אפשר להחליט איזה שיר שרים....
החבר של ביתי העביר לה כל הזמן שידורים מהגרין רום... יצי מהזמרים זייפו...
איפה האירוויזיון עם תזמורת חיה כשהמנצחים מתחלפים...
וההתערטלות של נטע ברזילי... היה חסר טעם לדעתי... במקום שיסתירו את כל קיפולי השומן שלה חשפו אותם לחלוטין...

מינהר

New member
היום יש צילומים מן החלל של הכדור העגול.

מה שלא היה לגליליי. מותר להם להניח שהירח עשוי מגבינה.

נוגהה1

New member
אני הלכתי לישון,,,לדעתי נטע כבר עושה צחוק מעצמה

זכית יופי כל הכבוד לך,,,,שמנה שלא באשמתה,,בסדר לא מלגלגים עליך,,,אבל דחילק
קצת פרופורציה,,,,אנשים לא צריכים להגעל בגלל שזכית
בטוח שמדברים אחרי הגב גם האירופאים,
לגבי השירים אין לי אחד שממש מצא חן בעיני אולי בגלל שהלכתי לישון ולא ראיתי עד הסוף
אבל נדמה לי שהרעש שעשו מסביב גדול יותר מהצלצןלים של השירים
יופ נהדר שיערב לכם היום

אפרת10511

New member
בוקר טוב ויום יפה
לכולנו

לא צפיתי בכלל בארוויזיון...
צפיתי בסרט שנעשה על אולסי פרי.
ונושא נוסף:
העיסוק האובססיבי בעינייניו של ביבי משכיחה מלב נושאים חשובים נוספים שגוזלים מאיתנו כל כך הרבה תשומת לב.
הבוקר שמענו על מקרה של דקירה במאלמו שבשבדיה.
יהודיה צעירה שהיתה בדרכה לעבודתה.
מישהו שעדין לא נתפס, התנפל עליה ודקר אותה בכל חלקי גופה ונמלט.
המחשבה מובילה שהמעשה נעשה על רקע אנטישמי.

מינהר

New member
לא ראיתי את הארוביזיון, הלכתי לישון, יותר

משתלם.
בעניין הדקירה במלמו- האם דוקרים רק יהודים על רקע אנטישמי, או גם מוסלמים- על רקע לאומני? יש לי רושם שמן המוסלמים פוחדים בשבדיה.

אחותי היא אזרחית שבדית (מאלמה) , אבל אליה וקוץ בה

החיים בשבדיה שקטים ושלווים, רמת הכנסה טובה (עני הוא מי שמסרב לעבוד) ואפילו אם אין לך עבודה כל השנה (כמו בוני תנורי אבן שעובדים 3 חדשים בשנה) מספיק שאתה עובד חודש בשנה, תקבל משכורת מינימום כל השנה כי זו מדינת סעד לטובת אזרחיה.

בכל מקום פומבי את מוצא סדר ושקט, והפעם היחידי ששמעתי רעש היה כאשר במרכול שמעתי צעקה:"ברכה בואי תראי, כל מלפפון בניילון".....

היום הערבים מהווים כ-30% מהעיר מאלמה וזה לא מהיום בעצם כיוון ששעריה של שבדיה פתוחים לכל בלי שום סינון, והם בהחלט כח משפיע בעיר.

אחרי שאחותי נתקלה מספר פעמים בגילויי אנטישמיות והשוטרים סרבו להתערב (פעם אחת זה קרה כשהייתי שם וניגשתי איתה לתחנת המשטרה, צחקו ממנה, ואז הצגתי את תעודת האיפ"א שלי והיחס השתנה מיד).

היא החליטה לחזור ארצה (אחרי מעל 40 שנה) ורק טסה לשבדיה פעם בשנה לחודש עבודה כדי לקבל את המשכורת כל השנה.

אני לא צפיתי כי זה לא מענין אותי

לגבי נטע ברזילי, היא מטומטמת גמורה.
השתן עלה לה לראש.
במקום להתמקד במוזיקה שהיא האמנות שלה, היא משפריצה פרובוקציות, כשהיא לא מבינה שבסוף לא יהיה לה שום כבוד אלא היא תיכנס לרשימת המוזרים.

המראה שלה בבגד ים צהוב ובבגד של האירוויזיון לפי מה שראיתי בחדשות, רק מציג את המראה הכעור שלה. רק קבצנים מציגים את הפגמים שלהם בפומבי כדי לזכות בכמה פרוטות... היא לגמרי מגחיכה את עצמה.

הפרובוקציה וה-"דווקא" יעלו לה ביוקר אחרי שיכבו האורות.

אנחנו צפינו, לא שרדנו

יותר מ-3 שירים, ולגבי נטע כמו שנאמר לפני, חסר טעם ויושה צחוק מעצמה גם במימיקה וגם עם התלבושות.

הדסהש1

New member
צהריים טובים אני מהתחלה החלטתי שלא לצפות

ולגבי נטע ברזילי אני לא מבינה את המלבישים שלה..
זה כבר עובר את הטעם הטוב..יש אפשרות לבוש לנשים מלאות
אבל להראות את הרגליים גם שהם עטופים בגרבונים שאמורים
לחטב את הרגל כאן זה לא עובד.גם שהירים שלה הם באותו הסיגנון.
לא מתחברת בכלל.

tamarsharoni

New member
נראה לי שהמלבישות רצו להתנקם בה על משהו .

שתלבש מה שנראה לה , אבל שיהיה בו איזה שהוא יופי/חן/ זה נראה כמו "בייבי דול", baby doll , אותן פיז"מות משנות השישים . על הארוביזיון , כבר שנים שאינני מסתכלת .

נימה3

New member
אני כן הסתכלתי על הארוויזיון השירים לא כל כך מצאו

חן בעיני זה לא לטעמי אבל אולי הקהל אוהב. מה שכן התפעלתי ממנו זו ההפקה. היתה הפקה מאד יפה ומאד מקצועית בלי טעויות בלי הפרעות ממש לא ישראלי באופיו. אבל מסתבר שאם רוצים אפשר לעשות הפקה ממש מעולה. כל הכבוד למפיקים ולכל העושים במלאכה ואני מניחה שהם רבים מאד.
באשר לנטע ברזילי קשה לי לחוות דעה מצד אחד אנחנו מגיבים בבוטות שזה לא יפה ולא לטעמנו אבל כמו שאני מבינה זאת מציגים אותה כחריגה שאפילו שיש לה גוף מאד לא פרופורציונלי אסור להתרכז על הגוף אלא על מה שהיא מיצגת והרי אנחנו משננים מילדות אל תסתכל בקנקן... ודוגמא נוספת לכך היא להקת שלווה שכולם שם בעלי צרכים מיוחדים. ובכל זאת מגישים הופעה מאד יפה ומכובדת ומרגשת ואחרת.

לא מסכים לחלוטין.

מאריה קאלאס היתה אחת מזמרות האופרה הידועות בעולם, אום כולתום (פאטמה אברהים אל בלתגי) היתה הזמרת הערביה ששרה בכל העולם , ושתיהן זכו להערצה של מליונים.

כיוון שהן התייחסו למקצוע שלהם, ולא הפכו את עצמן לנלעגות ובזויות, וזה מה שנטע עושה ואין מה להתפלא שאם היא מתנהגת באופן פרובוקטיבי בפומבי, גם הציבור מגיב להתנהגות. לא פלא שהיו מי שטענו שהיא מתנהגת כמו דראג-קווין.....

ההתנהגות של להקת שלווה מכובדת בהחלט ומביאה להם רק כבוד, ומי ששומע אותם, שומע את האמנות , וזה בדיוק ההבדל.

אמרתם שההסתרה נוגעת למילים גסות שנכתבו, מה לא בסדר אצל תמר?

כמו שאמרתי, ביקורת על האירוביזיון הזה או על הממשלה הן הסיבה, או שהתפוז כל כך דפוק שהוא מייצר תקלות יש מאין.

נתניהו ממשיך לצחוק על כולם

הוא טוען שהעובדה שלמרות מה שיודעים על האישומים, אזרחי ישראל בחרו בו, זו עובדה (שקר מוחלט, לא אזרחי ישראל אלא רק האספסוף שהם רק תשיעית מהאזרחים בחרו בו...) והוא יילחם בכל הכח לקבל חסינות, ואת הנושא המשפטי הוא משאיר לכאשר יסיים את כהונתו.

שקרן ללא רתע.
אין לי ספק שיש למשפחתו דרכונים אמריקאים, וביום שלא ייבחר יותר, הם יברחו לאר"הב, ולכו לחפש אחריהם, ואם יש להם אזרחות אמריקאית, איש לא יסגיר אותו.....

למעלה