מי הצליח להגיע למקום החדש?

• פותח הנושא NLO
  • פורסם בתאריך

NLO

New member
לטובת אלו שיחפשו את ההודעה או את הניק שלי ויגיעו דרכה לפורום.🍊
אם לא מצליחים להתחבר ללחוץ על שכחתי סיסמה ולאפס דרך המייל שלכם (אצלי הגיע לג'אנק)
ניתן לתת את הסיסמה הישנה שוב בזמן האיפוס.;)

frankthe2

Active member
כמובן שלא הצלחתי לאפס סיסמא, אז כמובן שיצרתי משתמש חדש ודי...
כל מיני הנחיות שקיבלתי בפוסטים (שרשורים) אחרים - אני לא מצליח ליישם. כנראה שעדיין אני לא מספיק "חכם" בשביל הפורומים בצורתם החדשה. במהלך השבת אגלוש ואראה מה מי מו וכו'...
יהיה טוב!

arseny92

Well-known member
מנהל
כמובן שלא הצלחתי לאפס סיסמא, אז כמובן שיצרתי משתמש חדש ודי...
כל מיני הנחיות שקיבלתי בפוסטים (שרשורים) אחרים - אני לא מצליח ליישם. כנראה שעדיין אני לא מספיק "חכם" בשביל הפורומים בצורתם החדשה. במהלך השבת אגלוש ואראה מה מי מו וכו'...
יהיה טוב!
צא מהחשבון, בדף ההתחברות יש להשתמש ב-"שכחתי סיסמא", להזין את הדוא"ל מהחשבון הישן, ואז לבדוק את הדוא"ל כולל תיקיות דואר הזבל לאיפוס הסיסמא.

frankthe2

Active member
נראה לי שהחלפתי מייל בדרך ולכן הכנסתי משתמש חדש.

Golden Eyes 1

New member
אין, זה הזוי הדבר הזה. רשמתי את הניק שלי מימים ימימה ואת הססמא, שלי שהיא מקדמת דנא , רושם לי שלא קיים. ניסיתי לעשות שחזור ססמא , אבל מה ? המייל שלי היה מייל תפוזי (הייתי מנהל בצאט במאה הקודמת ) , והמייל לא קיים. נכנעתי לגחמות ופתחתי יוזר דומה

arseny92

Well-known member
מנהל
אין, זה הזוי הדבר הזה. רשמתי את הניק שלי מימים ימימה ואת הססמא, שלי שהיא מקדמת דנא , רושם לי שלא קיים. ניסיתי לעשות שחזור ססמא , אבל מה ? המייל שלי היה מייל תפוזי (הייתי מנהל בצאט במאה הקודמת ) , והמייל לא קיים. נכנעתי לגחמות ופתחתי יוזר דומה
במקרים כאלו צריך להיות בקשר עם ההנהלה, להחליף לעצמך דוא"ל, לאשר שינוי הדוא"ל, לכתוב ל[email protected] מהדוא"ל שעתה שונה ולבקש שינוי ידני של הדוא"ל בחשבון המיובא על סמך שכבר שינית במערכת הישנה

Golden Eyes 1

New member
במקרים כאלו צריך להיות בקשר עם ההנהלה, להחליף לעצמך דוא"ל, לאשר שינוי הדוא"ל, לכתוב ל[email protected] מהדוא"ל שעתה שונה ולבקש שינוי ידני של הדוא"ל בחשבון המיובא על סמך שכבר שינית במערכת הישנה
לא שזה עובד , כן ? נכנסתי לקישור שרשמת, מסתבר שהמייל שרשום הוא נכון , והססמא גם נכונה . אבל כשאני רוצה להתחבר כאן עם הניק הזה ועם הססמא , נאדה. "שכחתי ססמא" גם לא מתפקד בכלל, לא שולח מיילים. אה, וכבר כמה פעמים כאן מתקבלת הודעה "התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר " :)

arseny92

Well-known member
מנהל
לא שזה עובד , כן ? נכנסתי לקישור שרשמת, מסתבר שהמייל שרשום הוא נכון , והססמא גם נכונה . אבל כשאני רוצה להתחבר כאן עם הניק הזה ועם הססמא , נאדה. "שכחתי ססמא" גם לא מתפקד בכלל, לא שולח מיילים. אה, וכבר כמה פעמים כאן מתקבלת הודעה "התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר " :)
ומתי שינית את הדוא"ל כי המידע על המשתמשים לא עדכני
האיפוס עובד אלא שהוא שולח מייל לכתובת אשר הייתה בחשבון לעת ייבוא המשתמשים
אחרת לא הייתי כאן
כאמור יש לפנות להנהלה בדוא"ל

ולגבי השגיאה המתוארת, פותרים אותה ככה

Golden Eyes 1

New member
ומתי שינית את הדוא"ל כי המידע על המשתמשים לא עדכני
האיפוס עובד אלא שהוא שולח מייל לכתובת אשר הייתה בחשבון לעת ייבוא המשתמשים
אחרת לא הייתי כאן
כאמור יש לפנות להנהלה בדוא"ל

ולגבי השגיאה המתוארת, פותרים אותה ככה
לא שיניתי אותה , חשבתי שאני עדיין על המייל התפוזי אבל מסתבר שלא. ועדיין זה לא שולח מיילים לכתובת המייל שמצויינת.

arseny92

Well-known member
מנהל
לא שיניתי אותה , חשבתי שאני עדיין על המייל התפוזי אבל מסתבר שלא. ועדיין זה לא שולח מיילים לכתובת המייל שמצויינת.
בדקת את דואר הזבל?
אם עדיין לא מגיע, כתוב להנהלה מאת כתובת זו, ובקש להגדיר סיסמה בחשבונך ידנית אשר תקבל, ואז פשוט תיכנס ואז תחליף שוב פשוט בהגדרות

Golden Eyes 1

New member
בדקת את דואר הזבל?
אם עדיין לא מגיע, כתוב להנהלה מאת כתובת זו, ובקש להגדיר סיסמה בחשבונך ידנית אשר תקבל, ואז פשוט תיכנס ואז תחליף שוב פשוט בהגדרות
היי,
בדקתי גם בדואר זבל , וכלום
יותר מזה , בסוף השבוע הייתה המערכת הישנה , התנתקתי מניק שיש , והתחברתי מחדש עם הניק ועם הססמא הנכונה והתחברתי בלי בעיה , רק כאן זה עושה צרות.
שלחתי אליהם מייל , נחיה ונראה מתי יענו :)

למעלה