צא מהחשבון, בדף ההתחברות יש להשתמש ב-"שכחתי סיסמא", להזין את הדוא"ל מהחשבון הישן, ואז לבדוק את הדוא"ל כולל תיקיות דואר הזבל לאיפוס הסיסמא.כמובן שלא הצלחתי לאפס סיסמא, אז כמובן שיצרתי משתמש חדש ודי...
כל מיני הנחיות שקיבלתי בפוסטים (שרשורים) אחרים - אני לא מצליח ליישם. כנראה שעדיין אני לא מספיק "חכם" בשביל הפורומים בצורתם החדשה. במהלך השבת אגלוש ואראה מה מי מו וכו'...
יהיה טוב!
אז תזין את המייל הקודם כי רוב המשתמשים הובאו עם נתוני חשבון נכונים לאמצע פברוארנראה לי שהחלפתי מייל בדרך ולכן הכנסתי משתמש חדש.
במקרים כאלו צריך להיות בקשר עם ההנהלה, להחליף לעצמך דוא"ל, לאשר שינוי הדוא"ל, לכתוב ל[email protected] מהדוא"ל שעתה שונה ולבקש שינוי ידני של הדוא"ל בחשבון המיובא על סמך שכבר שינית במערכת הישנהאין, זה הזוי הדבר הזה. רשמתי את הניק שלי מימים ימימה ואת הססמא, שלי שהיא מקדמת דנא , רושם לי שלא קיים. ניסיתי לעשות שחזור ססמא , אבל מה ? המייל שלי היה מייל תפוזי (הייתי מנהל בצאט במאה הקודמת ) , והמייל לא קיים. נכנעתי לגחמות ופתחתי יוזר דומה
לא שזה עובד , כן ? נכנסתי לקישור שרשמת, מסתבר שהמייל שרשום הוא נכון , והססמא גם נכונה . אבל כשאני רוצה להתחבר כאן עם הניק הזה ועם הססמא , נאדה. "שכחתי ססמא" גם לא מתפקד בכלל, לא שולח מיילים. אה, וכבר כמה פעמים כאן מתקבלת הודעה "התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר "במקרים כאלו צריך להיות בקשר עם ההנהלה, להחליף לעצמך דוא"ל, לאשר שינוי הדוא"ל, לכתוב ל[email protected] מהדוא"ל שעתה שונה ולבקש שינוי ידני של הדוא"ל בחשבון המיובא על סמך שכבר שינית במערכת הישנה
ומתי שינית את הדוא"ל כי המידע על המשתמשים לא עדכנילא שזה עובד , כן ? נכנסתי לקישור שרשמת, מסתבר שהמייל שרשום הוא נכון , והססמא גם נכונה . אבל כשאני רוצה להתחבר כאן עם הניק הזה ועם הססמא , נאדה. "שכחתי ססמא" גם לא מתפקד בכלל, לא שולח מיילים. אה, וכבר כמה פעמים כאן מתקבלת הודעה "התרחשה שגיאה בשרת. אנא נסה שנית מאוחר יותר "
לא שיניתי אותה , חשבתי שאני עדיין על המייל התפוזי אבל מסתבר שלא. ועדיין זה לא שולח מיילים לכתובת המייל שמצויינת.ומתי שינית את הדוא"ל כי המידע על המשתמשים לא עדכני
האיפוס עובד אלא שהוא שולח מייל לכתובת אשר הייתה בחשבון לעת ייבוא המשתמשים
אחרת לא הייתי כאן
כאמור יש לפנות להנהלה בדוא"ל
ולגבי השגיאה המתוארת, פותרים אותה ככה
בדקת את דואר הזבל?לא שיניתי אותה , חשבתי שאני עדיין על המייל התפוזי אבל מסתבר שלא. ועדיין זה לא שולח מיילים לכתובת המייל שמצויינת.
היי,בדקת את דואר הזבל?
אם עדיין לא מגיע, כתוב להנהלה מאת כתובת זו, ובקש להגדיר סיסמה בחשבונך ידנית אשר תקבל, ואז פשוט תיכנס ואז תחליף שוב פשוט בהגדרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.