מי הצליח להכנס לקסל ואיך היה?

אני ניכנסתי לקאסל

וזה המועדון הכי טוב והכי ענק שיש בנאפה..!! נהניתיי שם רצח..! חובההה לנסות להיכנס שם :)

yakirva

New member
הייתי, ארבע רחבות מוזיקות שונות היה בן זונה..

אני הייתי בקאסל- ומנדב קצת מידע

אבל זה לא חוכמה כל כך.. אני הבנאדם האחרון שיראה ישראלי (בזמן שחיכיתי בתור אפילו באה אלי איזה יחצנית מהצד ושאלה אם אני מנדרלנד.. אמרתי שכן ונתנה לי שובר לכרטיס ב4 פאונד במקום 5, לא שזה קריטי חח) המועדון עצמו סבבה לגמרי, אווירה מחשמלת, 3 רחבות (מתוכן אחת שוממת, אל תלכו לרחבת ה"דיסקו" שבמפלס השלישי). אני אישית אהבתי לאללה את הרחבה של הטכנו, אווירה מדליקה לאללה ויש גם את הסטיקלייטים האלה שמחלקים הרחבה של הR&B גם סבבה אבל סביר להניח שהיא תהיה צפופה לחלוטין.. לפחות ככה ביולי-אוגוסט אגב, אם יש לכם חזות מזרחית ו/או מבטע ישראלי אז הסבירות שתצליחו להכנס שואפת לאפס, גם אם תגבשו לעצמכם זהות אירופאית. חברים שלי לא נכנסו (2 מתוך 3 אשכנזים אגב.. אבל כנראה משהו במבטע הסגיר את הישראליות שלהם) הוא סתם סימן איזה אחד מהם ושאל בן כמה הוא- התשובה היתה 18 אבל השומר הראה להם את הדרך החוצה ואני שהגעתי באיחור טיפה אחריהם רציתי להוכיח להם שאותי יכניסו והצלחתי, עוד איזה 5 ישראלים מרוקאים שהיו בתור לפני לא נכנסו אחרי שהסלקטור שואל אותם "where are u from, guys?" והם עונים עם מבטע עברי כבד כבד "ווי אר פרום איטלי יו נואו איטלי ביג איטלי" כמו איזה חבורת אוטיסטים והסלקטור פותח את שער היציאה מהתור ומראה להם החוצה.

shay53

New member
נכנסו גם

הכרטיס לשם היה הכי זול מבין כל המועדונים שקנינו. היה נחמד אבל בואו נגיד שהיינו במסיבות יותר טובות בנאפה

obbb

New member
איזה מסיבות יותר טובות יש לעזאזל?

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.... אבל הקאסל עולה בכל קנה מידה על כל מועדון בנאפה, כל מועדון! מוזיקה, אנשים, אווירה, עיצוב וכו' וכו' וכו'

adidush007

New member
../images/Emo41.gif

אני מכירה כמה בנים שנכנסו והם אמרו שהיה בסט שווה לנסות

אני בן וניכנסתי

אני וחבר היינו מסטולים אש התחלנו ללמד את השומרים רוסית אז הנכניסו אותנו בלי בעיות חחחחחחח

ודרך הגב

היה בן בן זונה וכל הבנות שם זורמות אחו שרמוטה אחד המועדונים הכי טובים שיש שמה והכי זול !!!!!

lirannasri

New member
אחד שאני מכיר שם אכל כף רצינית

השומר ראה שהוא ישראלי דפק לו כפה וואלה שלא ישכח

לפני 3 ימים נכנסתי עם חבר בלי בעיה

שנינו לא נראים ממש ישראלים, לכאלה שכן היו נראים ישראלים רצו לבדוק בני כמה הם היו. היה אחד הטובים בפנים. המועדון הכי טוב שהייתי בו חוץ מהקצף ב- Ice.

למעלה