פי 10 מארס
Well-known member
בעולם הכוונה
מה אכפת לי ממכם למה ?
יש לי משכורת בבנק ותלושים גם
מה אתם כבר תעשו לי ?
מה אכפת לי ממכם למה ?
יש לי משכורת בבנק ותלושים גם
מה אתם כבר תעשו לי ?
נאכיל אותך בגבינות שעושות פלוצים.מה אתם כבר תעשו לי ?
הצחקת אותי, אם היה כאן, לא היה כאן גולש שקורא נאו נאציים לגולשים, לא היה כאן גולש שמערב הורים וזה בלי שאני התייחסתי לילד שהזדנב לכאן ומרפד את הפורום באפסים.מי השולט כאן ? admin ?
הנהול כאן תקין לחלוטין, וכל אחד יכול להתעלם מכל מי ש"לא בא לו טוב בעין".הצחקת אותי, אם היה כאן, לא היה כאן גולש שקורא נאו נאציים לגולשים, לא היה כאן גולש שמערב הורים וזה בלי שאני התייחסתי לילד שהזדנב לכאן ומרפד את הפורום באפסים.
בקיצור, ירד מדחי אל דחי והשאיר רק את אלו שלא אמורים להיות כאן.
לא נכון. יענים המציאו אותו כשכיסו ראשם בחול.הנהול כאן תקין לחלוטין, וכל אחד יכול להתעלם מכל מי ש"לא בא לו טוב בעין".
זהו "פטנט" שלא ראיתי דוגמתו במקום אחר...
על ראש הגנב בוער הכובע?הנהול כאן תקין לחלוטין, וכל אחד יכול להתעלם מכל מי ש"לא בא לו טוב בעין".
זהו "פטנט" שלא ראיתי דוגמתו במקום אחר...
כן, כובעך בוער...הושט ידך ומששהו.על ראש הגנב בוער הכובע?
אתמהא!מגיע לך, שתישרף בגהנום...יַדָּה ידה ידה...
לא!לא נכון. יענים המציאו אותו כשכיסו ראשם בחול.
ההודעה בפורום. כולם רואים אותה. רק אתה לא רואה. ואתה גם מקבל הודעה שהגיבו שם.לא!
אין זה טמינת הראש בחול, עיוורון טוטלי, אלא יותר שמוש במקטבים (polarizers) המעלימים חלק לא-רצוי מן ה- audience, אך מותירים את השאר...
לא, זה לא!ההודעה בפורום. כולם רואים אותה. רק אתה לא רואה. ואתה גם מקבל הודעה שהגיבו שם.
זה בדיוק כמו שתכניס את הראש לאדמה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.