מי השופט הפעיל האהוב עליכם?

favor

New member
מי השופט הפעיל האהוב עליכם?

אחרי עזיבתו של ביג ג'ון מקארת'י מה דעתכם על השופטים. ככה בכמה מילים על כל שופט ומי השופט הטוב ביותר כיום. הרב דין: כריס מזאגטי: מריו יאמאסקי איב לאווין: דן מרגליוטה: שכחתי מישהו?

sandman2

New member
זה לא סטיב מזאגאטי?

בכל מקרה האהוב עלי זה הרב דין - רגוע כזה אני אוהב את ההנחיות שלו לפני הקרב כאילו הוא ממש מבקש מכל הלב "תגנו על עצמכם בכל זמן"... או במילים אחרות- חבר'ה עשו טובה ואל תמותו לי בזירה...

favor

New member
דעתי

איב לאווין נראה המקצועי וההחלטי מבין כולם. ההוכחה לכך היתה בקרב נגד פול טיילור למרקוס דיוויס שבקלות הוא יכל לעצור ב-TKO מה ששופטים אחרים היו עושים אבל בחר להמשיך ובסוף דיוויס עוד ניצח. הרב דין נראה הכי פחות כריזמתי והכי פחות החלטי, ההנחיות שלו לפני הקרב נשמעות כאילו הוא עוד שניה נרדם או מקריא להם סיפור לפני שינה.

e m z

New member
צודק בקשר להרב דין. הוא צריך לשיר שירי ערש.

כל השאר זה לא כזה משנה...הם אותו דבר כולם. רק ביג ג'ון היה מיוחד. חוצמזה, גם במקצועיות כולם כבר דיי אותו דבר. והיה פעם את לארי לנדלס (לא זוכר את המשפחה שלו בדיוק)

talhorm

New member
כן, שכחת מישהו שהוא האהוב עליי

יוג'י שימטה... השופט הראשי של פרייד... ושופט עד עכשיו ביפן באירועים גדולים אלא אם כן אתה מדבר רק על ארה"ב, במצב הזה כולם די זהים עבורי... פעם אפשר לשבח אותם, ופעם הם עושים טעוית כאלה מעצבנות, שעדיף שטיטו אורטיז ישפוט את הקרב

doom23

New member
ג'ון פרש ?

חבל ... הייתי בטוח הוא בחופש בקשר לשופטים לדעתי הרב דין זה השופט הכי גרוע למרות שבזמן האחרון הוא התמתן קצת היו לו החלטות מאד טיפשיות בעבר שגמרו מיין אבנט בכמה שניות ... כמו שמרוק וטיטו השני לדוגמא כריס מזאגטי למרות שקטן הבחור הוא נראה הכי סביר ויש לו הכי פשוט "פאשלות" שיפוט והחדש מרגליוטה הייתי אישית מכניס אותו לקרב במקום לשפוט אבל הוא גם טוב עד עכשיו ...

roei27272

New member
שכחת את עמנואל כהן - מדזרט קומבט :)

אחד הגדולים .... בדזרט קומבט 5 הוא הקים את המתחרים למצב עמידה כשאחד מהם היה במאונט.....אבל הוא בשיפור מתמיד. הוא משלנו

t-man

New member
כריס מזאגטי

עם השפם פורנו...הרב דין הוא אולי השופט הכי אנמי ב-UFC...

dor244

New member
מזגאגטי הרס את לסנר

הוריד לו נקודה למרות שזה לא היה בכוונה וגם כשזה בכוונה שופטים מזהירים ובטח לא מחזירים אותם לעמידה

asi123456789

New member
זה לא הקטע של הנקודה

זה הקטע שהוא העמיד אותם בזמן שמיר חטף פיצוצים על הריצפה וכנראה היה מפסיד את הקרב. בגלל שהייתי בעד מיר אז לא איכפת לי, אבל לפי דעתי, עוד כמה שניות של פיצוצים על הריצפה ומזגטי היה עוצר את הקרב.

dor244

New member
פחות מדקה של גראונד אנד פאונד של לסנר

זה כמו שלוש סיבובים של קולמן מיר היה במרחק של לא הרבה מהפסקת שופט מיר היה קצת בהלם ובמצב קשה ומזאגטי הרס את המומנטום של לסנר

doom23

New member
מזאגטי גרם ללסנר להפסיד

היה צריך להעיר לו ... הוא ישר עצר והעמיד ... קצת מוגזם אני זוכר קרב שארלובסקי נתן לאיזה אחד בעיטה בפנים על הריצפה והרב דין עצר ושאל את זה שקיבל מכה אם להמשיך כולם נונתים בעורף זה לא בכוונה במיוחד בצורה שמיר התקפל שם ... אני הייתי בטוח שמזאגטי סיים את הקרב ... החלטה לא פיירית תכלס :)

למעלה