מי השחקן האהוב אליכם?

ofribecker

New member
תשובה

השחקן הפעיל האהוב עלי - טום בריידי השחקנים האהובים עלי אי פעם - ג'ו מונטנה וג'רי רייס

lambdeus

New member
צ'אד פנינגטון../images/Emo47.gif

מעטים מאוד השחקנים שכשהם על המגרש, הקבוצה שלהם זה משהו שונה לגמריי, שבכמה רמות מעל הרמה שלהם, כשהוא לא משחק. צ'אד פנינגטון גורם לכל אחד משחקני הג'טס לתת את האקסטרא הדרוש בכדי לנצח שלא לדבר על הדיוק שלו וראיית המשחק המצוינת. כבר אמרתי את זה פעם, לדעתיף פנינגטון הוא המונטנה הבא.

Yo-man

New member
רנדי מוס

המון כישרון, המון פוטנציאל - פה גדול ו bad boy attitude. ככה אני אוהב אותם

Yo-man

New member
סליחה - ומייקל ויק

קטן וממזר. מהיר וממכר. עם יד בת-זונה ורגלים עוד יותר נוראיות

LuCkY SoB

New member
ברט פארב!!!!

אפילו אם הוא יהיה בן 40 הוא עדיין יהיה הקוורטרבק הכי טוב בליגה. חוץ ממנו אני אוהב גם את סטיב מקנייר ודונובן מקנאב וגם את השחקן הנמוך הזה מקנזס סיטי אם אני לא טועה קוראים לו דאנטה הול או משהו כזה

puppi

New member
ברט פארב

אני לא אוהב את גרין ביי - אבל הראיונות שראיתי איתו מחוץ למגרש - הוא ניראה בן אדם מדהים. השחקן שאני הכי אוהב בגלל יכולתו על המגרד - ג'וליאן פיטרסון (מה לעשות אני מכור לניינרס) מישהו עוד אוהב שחקן הגנה???

Reshefgarcia

New member
השחקנים שלי...

כרגע : התקפה : TO...הרסיבר הכי טוב במשחק...למרות שהוא כבר לא ניינר הגנה : ריי לואיס...ולא רק בגלל הפה...ממוצע קריירה של יותר מ 10 תיקולים למשחק.... ALLTIME : ג'ו מונטנה וג'רי רייס בהתקפה,לורנס טיילור בהגנה

JakeTheSnake16

New member
אלוויי

בכל הזמנים- ג'ון אלוויי, הגדול מכולם. פעיל - ג'ייק 'דה סנייק' פלאמר.

ranatz

New member
השחקנים האהובים עלי..

מאלו שמשחקים היום קודם כל פייטון מאנינג האליל וגם ברט פארב, רנדי מוס וטום בריידי. דרך אגב השחקן השנוא עלי מכולם הוא ריי לואיס וגם וורן סאפ אבל כרגע הכי אני שונא את הבוגד המסריח טרל אואנס ומקווה שהוא יתרסק בפילי. ברשימת כל הזמנים במקום הראשון האחד והיחיד ג'ו מונטנה וגם ג'ון אלוויי, ג'רי רייס וטרל דייויס GOOOOOOOOOOOOOO NINERS!!! MONTANA IS THE KING

royfr

New member
אז שלי

מהפורשים - אלוויי ו-TD. מהפעילים - אין לי משהו מיוחד - אולי הכומר.

למעלה