מי השחקנית המגלמת את אווה?
P pixies1 New member 12/12/05 #3 Famke Janssen שחקנית מדהימה וגבוהה (1.80) ממוצא הולנדי. שיחקה גם בפרק של סטאר טרק הדור הבא ועוד סדרות וסרטים. עוד פרטים בלינק.
Famke Janssen שחקנית מדהימה וגבוהה (1.80) ממוצא הולנדי. שיחקה גם בפרק של סטאר טרק הדור הבא ועוד סדרות וסרטים. עוד פרטים בלינק.
T TetiBETTY New member 12/12/05 #4 ../images/Emo104.gifתודה. בדיוק באתי לשים את אותו קישור. ידעתי שהיא מוכרת לי! היא שיחה באקס-מן הסרט!
T TetiBETTY New member 12/12/05 #8 ../images/Emo104.gifשכשהיא מתנשקת אז היא שואבת את הכוחות של אותו אחד
ק קטרפי New member 12/12/05 #9 זאת לא ג`ין, זאת רוג ../images/Emo110.gif כאילו, אני לא יודע את מי היא משחקת, אבל זאת ששואבת לאנשים את הכוחות זאת רוג. והיא לא צריכה להתנשק, מספיק שהיא נוגעת בהם, בגלל זה יש לה כפפות. והתמונות לא עולות לי. אין שם אפילו את ה , פשוט אין שם כלום!
זאת לא ג`ין, זאת רוג ../images/Emo110.gif כאילו, אני לא יודע את מי היא משחקת, אבל זאת ששואבת לאנשים את הכוחות זאת רוג. והיא לא צריכה להתנשק, מספיק שהיא נוגעת בהם, בגלל זה יש לה כפפות. והתמונות לא עולות לי. אין שם אפילו את ה , פשוט אין שם כלום!
ק קטרפי New member 12/12/05 #10 עכשיו בדקתי, היא הייתה ג`ין ../images/Emo110.gif זאת שיכולה לקרוא מחשבות ויש לה כוחות של טלקינזיס, והיא החברה של סקוט
עכשיו בדקתי, היא הייתה ג`ין ../images/Emo110.gif זאת שיכולה לקרוא מחשבות ויש לה כוחות של טלקינזיס, והיא החברה של סקוט
L limors2 Active member 12/12/05 #11 ../images/Emo45.gif ג'יין גריי.../images/Emo54.gif והיא תהיה גם בסרט השלישי וגם לי התמונות לא נפתחות
R Rachel47 New member 13/12/05 #12 ../images/Emo80.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif ג'ין זו לא זאתי שמתה בסוף הסרט השני היפה הזאת שבכיתי עליה בטירוף אווח איזה עיניים יש לה וגם לי התמונות לא נפתחות:-\
../images/Emo80.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif ג'ין זו לא זאתי שמתה בסוף הסרט השני היפה הזאת שבכיתי עליה בטירוף אווח איזה עיניים יש לה וגם לי התמונות לא נפתחות:-\
L limors2 Active member 13/12/05 #13 הממ... ../images/Emo58.gif לסרט 3...../images/Emo54.gif שאותו בעצם ידעתי מהסדרה המצוירת:- Pחושבים שהיא מתה, אבל היא לא. היא קיבלה כוחות חדשים. היא הופכת לציפור אש מגניבה
הממ... ../images/Emo58.gif לסרט 3...../images/Emo54.gif שאותו בעצם ידעתי מהסדרה המצוירת:- Pחושבים שהיא מתה, אבל היא לא. היא קיבלה כוחות חדשים. היא הופכת לציפור אש מגניבה
ק קטרפי New member 13/12/05 #31 ב2006 ../images/Emo110.gif איזה מגניב שיכניסו את זה לסרט הלוואי שיהיה גם את ההמשך של זה, שהיא הפכה להיות אפלה כזאתי
ב2006 ../images/Emo110.gif איזה מגניב שיכניסו את זה לסרט הלוואי שיהיה גם את ההמשך של זה, שהיא הפכה להיות אפלה כזאתי
A A n g e l u s New member 13/12/05 #33 פיניקס! ../images/Emo3.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif וג'ין בלי פיניקס היא טלפתית וטלקינטית. (קוראת מחשבות, מזיזה דברים בכוח המחשבה, יוצרת מגן ועושה כל מיני דברים עם המוח.)
פיניקס! ../images/Emo3.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif וג'ין בלי פיניקס היא טלפתית וטלקינטית. (קוראת מחשבות, מזיזה דברים בכוח המחשבה, יוצרת מגן ועושה כל מיני דברים עם המוח.)
T TetiBETTY New member 13/12/05 #27 ../images/Emo104.gifמזה כוחות טלקינזיס? ../images/Emo9.gif וסקוט הזה חתיך
T TetiBETTY New member 13/12/05 #35 ../images/Emo104.gifאבל סקוט יותר ../images/Emo99.gif ותודה על ההסבר