מי התגעגע אלי ודאג לי ?!

מייפלס

New member
מי התגעגע אלי ודאג לי ?!

ברור שרציתי לחפור כהרגלי כי במקריות מאוד מענינת המחשב הציבורי של ההוסטל יתקלקל ולכן אחפור בהזדמנות אחרת כשאני ארכוש לעצמי מחשב נייד פרטי אז אל תדאגו לי ואל תזמינו לי אורחים בכחול ( כלומר שוטרים ) , בבקשה !

וזאת הסיבה למקריות המענינת מאוד שאני בכלל לא מאמינה שהיא מקרית ושזה סתם אוסף של שקרים מצד של לפחות חלק מהצוות שבגללה המחשב יתקלקל לו !

בפעם הבאה שאני אניח את ידי על מקלדת של מחשב שהוא מספיק טוב לחפירות האריכיאולוגיות שלי אני אספר את כל מה שיש לי לספר :)

אגיד רק שמילא שאני מקבלת יחס מחורבן אבל אורחים שלי ?!
ובעצם זה היה מעבר ליחס מחורבן כלפי סנופי ... זה היה ממש משפיל ומתובל בהרבה סטיגמה שמי אמור להבין אותה יותר מצוות של כאלה שסובלים מסטיגמות וגם כאלה שבעצמם סובלים מסטיגמות ... למרות שאני חושבת שסטיגמה של סובל מבעיה או מחלה נפשית היא במידה מסוימת יותר קלה ממי שיש לו מחלה או בעיה פיזית כי לבעיה נפשית בדרך כלל אין סימנים פיזיים שרואים אלא אם כן מדברים עליהם או מתנהגים בצורה מסוימת ... אבל אבל כמובן שבעיקר הצוות שאמור להיות רך יותר מהדיירים עצמם כי הם אנשי צוות ( כאילו דא !!!! ) וזה ממש לא היה ככה מהעו"סית ומאחת מהדיירות ואני נפגעתי מכך ואפילו יותר נפגעתי ממה שקורה ועובר עלי בזמן האחרון , יותר מהסיפור עם אחותי הקטנה שאני מעבר לזועמת עליה , אני זועמת על אותם אנשים מהצוות שהשפילו את סנופי - האורחת שלי ( !!! ) עד כדי כך שלמחרת אני הרגשתי כאבים ומועקה מאוד חזקים שהתבטאו בקצת כאבי גב אבל בעיקר בכאב עז באיזור החזה והלב ... וכמובן גם הקאות שיתפתחו לטענת רופא לוירוס בגלל דלקת אוזניים או שאני קצת מתלבלבלת וזה היה לפני הביקור אבל בכל מקרה גם אחרי זה אני הקאתי ... ואני עוד יותר רוצה לעזוב את המקום הזוועתי הזה !

לחשוב רק שיום לפני שסנופי ביקרה אותי מה שהלך בוועדה של הסל שיקום וחלק ממה שעלה זה עיניין של סטיגמות כי יותר מדי נדמה לי רק בחודשיים האחרונים היו לי יותר מדי התקלויות אומללות עם שוטרים ( אני לא עבריינית וההתקלויות האלה לא היו בגלל שהפרתי באיזו שהיא צורה את החוק אלא יותר מכיוון שנחשב בעיני השוטרים ( ככה הבנתי מרוב המקרים מהשוטרים עצמם ... ) לראוי להגיע לרווחה ולצוות של ההוסטל ... בעיקר זה ! ) ואז למחרת זה ?!
צחוק הגורל מאוד שחור וקלוקל בעיניי !

וחוץ מזה אני יודעת שאני לא שרשרתי אבל בכל זאת אני אשמח לקרוא מסרים תקשורתיים ... זה יחזיק ויעודד אותי מאוד !
מה שיבוא ברוך הבא כמובן ותודה רבה מראש למי שיענה לבקשותיי , כל שבוע וסופ"ש , עדיף במסרים כי ככה בטוח שאני אראה ...

תודה רבה ושב"ש ...
אני אקפוץ לבקר בעיקר , כמו עכשיו , כשאהיה מהמחשב של הסיפרייה או מחשב אחר ... כי גם כשהמחשב של ההוסטל יהיה מתוקן לפי דברי הצוות או בעצם כשיותר לי להיות על המחשב הציבורי , אני מעדיפה להיות ממחשב פרטי נייד שאני עומדת לרכוש בקרוב !

מייפלס

New member
ותמיר ורותי באופן מיוחד אבל גם באופן כללי

תודה רבה על הדאגה , האיכפתיות , החשיבה עלי , הצלצול ( שאני מוכרחה להודות שהוא סוג של גואל (; ... ) , המסרים , האהבה והאנרגיות הטובות והמרפאות !

מכל ה
וגם מהנשמה !

מייפלס

New member
ורותי יקירה אני להזכירך רוצה להשתתף בקורס

אז אנא ממך לקראת תצרי איתי קשר טלפוני , טוב ?

רותי 11

New member
שלום לך מתוקה

שמחה שהצלחת ליצור אתנו קשר
וסוף סוף אפשר לראות אותך שוב
כאן בינינו.
ולגבי הכחולים תשתדלי לא לכתוב
הודעות מלחיצות כדי שלא יקרה
שוב דבר כזה.
בכל אופן לבי הקורס ציינתי שהוא
מתחיל ביום שני הקרוב אז אני
מזכירה לך שוב את התאריך

snoopytush

New member
מאוד דאגנו לך

הדאגת אותי עכשיו עם ההקאות. אל תקחי ללב אנשים כאילו
זה בסדר לא לקחתי קשה התאוששתי מזה די מהר.
תחזיקי מעמד ותתאזרי בסבלנות . תזכרי שהמגורים האילו זה זמני.
לגבי החוות סוסים אברר לך שבוע הבא.
השבוע לא מתאים אבל אולי חודש הבא תוכלי לבוא אלי:)
אני רוצה אבל לידע את אבא שלי לפני:)
אגב אל תעלבי אבל קניתי וטעמתי נקניקיות טופו ו... הטעם נורא!!
אחותי אמרה לי אמרתי לך וצחקה עלי אחרי שאכלתי מזה חחח
באמת מוזר הקטע עם המחשב...
אני אתקשר אלייך שבוע הבא.

למעלה