מי ה BIRTHDAY GIRL שלנווווו????

מי ה BIRTHDAY GIRL שלנווווו???? ../images/Emo213.gif

מלוחההה יום הולדת שמח
עו2באל אל 120 מיתל אל 20
מאחלת לך שנה מבורכת עם הרבה הצלחות ושכל המשאלות שלך לשנה יתגשמו
יום מקסים שיהיה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifHO HO HO ../images/Emo213.gifמלוחהה יקרה שלי../images/Emo9.gif

בדיש עקבתי אחרי המידע בפייסבוק בכדי להספיק לאחל ראשונה בחצות ודווקא ביומיים שלפני אני כמעט ולא במחשב בכלל (סהורה אשמה לא אני..היה לה וירוס)
בס הדוברת של מיכא טילעאת אדהא
משקיענית אחראית יסודית שלנו
שנה קשה נגמרה לה אך מצאת בה הצלחה רבה ועוד לא נגמרו ההצלחות..כי מי שמשקיע מקבל ומי שעובד קשה מוצא יפה
רק פרגון ועידוד תמצאי ממני אלייך כי מעריכה מאוד את מי שאת..את הקנאה שיש בך להצלחת הפורום, להגברת המודעות לטוב שבדת שלנו והמון שאיפות כמו שיאה באשת חייל
תבורכי וסנה חילווה מע יסוע יא אוכתי אלעזיזי
נשיקות..ורוצים תמונות מהעוגה

salt of earth

New member
תודה נונה על הכל

ותודה על ההודעה
ענג'ד כג'לתיני
את הכל אני מאחלת לך בחזרה וסלאמתהא סהורה... אינשאללה תקון מניחה באיסם אל רב

SON OF JESUS

New member
הנה הגעתי

לי אין אותך בפייסבוק אני קראתי בעיתון שיש לך יום הולדת היום מלוחה
היה כתוב כך הבחורה האדומה שמדריכה בענייני הדת בפורום נצרות חוגגת היום יום הולדת ואז באתי לאחל לאותה בחורה מזל טוב נתחיל? ולא בלאש בתערפי שו בדיש אאחלה מלוחה אני מאחל לך את כל המזלי טוב שיש בעולם, אני מאחל לך אושר ועושר, אני מאחל לך צמיחה רוחנית גדולה אני רוצה לאחל לך את כל מה שאחלו לך ולבקש מאלוהים שיגשים אותם אני רוצה שתשארי כמו שאת עוזרת תומכת דואגת ומיוחדת במינך
שיהיה לך עד 120 כמו ה20 ואנשאללה האי אסני וכל לסנין אלי ג'איין מעהא אתקוני מענא באסם ארב יסוע סנה חילווה מע יסוע מלוח
מה עם ה
מלוחה

salt of earth

New member
../images/Emo51.gif על האיחולים תינו

את העוגה תקבלו בטח.. רק תגידו לי מאיזה קונדיטוריה אתם אוהבים

michaeld1

New member
Happy birthday salt/tapuzforum/images/emo65.gif

הרבה מזל טוב מלח ועד 120 (אני מהפלאפון מקווה שהכל קריא).

salt of earth

New member
תודה רבה מיכאל ../images/Emo140.gif

זה מאוד קריא ... מאלו אל מחשב? גם הוא חולה?

וואווו, איזה פיספוס ... ../images/Emo67.gif

ההתרשמות שלי ממך, מההיכרות הורטואלית שלנו, שאת זאבה הנלחמת בחירוף נפש למען האמת שלה. כמו שנאמר בשיר המצורף "את עמוד האש לפני המחנה... מסיתה אל קו המים והאש לא תבער, את הלהבה והלהב". מה שאפשר לאחל לך ביום הולדתך, שהחיים לא יצליחו לקלקל אותך ותמשיכי בדרכך. לא תמיד אני מסכים עם מה שאת כותבת, אך אני מאד מעריך את הכנות והיושר שבהם הם נאמרים. קשה למצוא בימינו צירוף כזה של תום ולהט, כמו שרואים אצלך. מזל טוב ליום הולדתך, שתראי רק טוב בחייך ושתתגשמנה כל משאלות לבך לטובה. אני מקדיש לך שיר שאולי ממילותיו הוא מתאים יותר לכינוי ש"שם" אך ביקרתי "שם" וראיתי שאינך אז הבאתיו לכאן. http://www.zshare.net/audio/18550578b0442978/

salt of earth

New member
לא פספוס ולא כלום

תודה רבה על האיחולים... התיאור שלך מדויק, אכן אם אני משוכנעת במשהו אז אני אגיד את זה במלוא הכנות ואני כן משתדלת להיות כנה מאוד, דבר אשר נכוויתי בגללו הרבה בוירטואל
תודה על השיר, לא היכרתי אותו מקודם

salt of earth

New member
תודה אור על הכל ../images/Emo24.gif

ואינתי סאלמי יא רב מקווה שלמדת טוב בספריה ... אני בסוף הסתדרתי אבל בקושי וברגע האחרון, כי ביליתי יותר מחצי יום ההולדת שלי בעבודה הזאת

אין על מה!! אפילו לא יצא לי לעזור לך ../images/Emo4.gif

בספריה? כמו תמיד, אני מבלה את הזמן בלבחור מקום להתיישב בו!!! מתיישבת באחד, מגלה שיש רעש, אורזת ועוברת לאחר, מגלה שהתאורה לא מספיק טובה, אורזת.. שלישי.. מגלה שהפלורסנט עושה קולות מעצבים!!!!!!!!!!!!!! וכן הלאה!!! עד שאני נהיית רעבה.. צהריים... כמבן אי אפשר ללמוד אחרי זה, רוצים לישון... נס... אופס הגיע הזמן לחזור הביתה.. עד כאן הרפתקאות מהספריה!
שפרד, סלאמיתהא סהר

michaeld1

New member
ממש חרוצה המתרגלת ../images/Emo9.gif

נקווה שתלמידים שלך לא גולשים כאן

salt of earth

New member
כמה טיפוסי הנה עוד מקרים

להתחיל ללמוד ואז לזכור שאני צריכה לבדוק את המייל, ותוך כדי שהמייל נפתח אני פותחת את המסינג'ר שם ופה ושם מתחילה שיחות במסינג'ר והנה הלכה לה עוד שעה
אני קובעת עם חברה שלי שגם לומדת בספריה לצאת לשתות קפה כדי להתרענן ולחזור נמרצות לספרים ואז העשר דקות של הקפה הופכות לשעתיים והאסון הוא שניתקל במכרים או חברים בשהותינו בקפטריה ואז כולנו מחליטים ללכת לאנשהו
אם בשיטוטים שלי אני נתקלת במישהו מוכר ומן הון להון יש שיחה ועוד יותר גרוע אם מחליטים ללכת לשתות קפה עשאן נקמיל אל דיוואני אני מוצאת מקום טוב ללמוד בו, אני תמיד מעדיפה את השולחנות שמשקיפות על הדשא, כך אני מסתכלת על המהלכים בדשא בקנאה בעודי נאלצת ללמוד בספריה
ואז או שאני פשוט בוהה באותם אנשים. פעם הייתה אמא עם ילד חמוד חמוד ואיזה שעה בהיתי בילד מנסה לנתח את מה שהוא עושה
תסריט שני הוא שאני כן מוצאת מקום ישיבה אבל מה, מסתבר שאני שכחתי להביא משהו מהתיק, אז אני חוזרת למלתחה ואם במקרה בדרך אני נתקלתי במישהו מוכר אז כמובן שוכחת למה יצאתי בכלל ונשארת בחוץ
לכן אני אף פעם לא לומדת בספריה (אני אף פעם לא לומדת ליתר דיוק - סתם סתם
) ופשוט מעדיפה למצוא כיתה ריקה ולהתנחל שם, מכניסה אוכל ושתייה ונס וכך אין לי תירוצים לעזוב את הספרים.

טוב אני מודה, בעניין המסנג'ר ניצחת ../images/Emo13.gif

אני בחיים לא משתמשת בו באוניברסיטה
רק לאחרונה התחלתי לגלוש בפורום משם, אבל זה בסדר
כיתה זה תמיד רעיון טוב, רק שבספריה את מתנחמת עם אחרים שמנסים גם לשבור את הראש בלימודים! יעני יהיה טוב

מוחמד5

New member
../images/Emo65.gifיומהולדת שמח

המון בריאות והצלחה .תמשיכי בדרכך ,תשארי כפי ומה שאת . המון אושר ועושר . * סליחה שלא בירכתי אותך קודם ,על אף שהייתי בפורום ,כי פשוט מאוד , לא ידעתי מני זאת מלוחה ,לא חשבתי שזו את ,ולא רציתי לברך מישהו שאני לא מכיר ולהראות טמבלול. כל טוב והמון נחת ושלווה. מכל הלב, מוחמד.

salt of earth

New member
תודה לך מוחמד אחי ../images/Emo141.gif

מזל טוב גם לך
אז עכשיו אתה מכיר מי זאת מלוחה
... טוב אני לא אמרתי שאין לי פיצול אישיות

למעלה