מי ואיפה?

עץ ועצה

New member
מי ואיפה?

אז ככה, חברי מועדון בית אלון בגבעתיים אספו המון-המון-המון דברים: בגדים לכל המידות והמינים,כלי בית,משחקים,מפות וכו'. היו גם מצעים שאת רובם העברתי אבל יש עוד כמה-כולל שמיכת תינוק. הדברים לא ממויינים ואין לי איפה למיין אותם. יובל של הפורום הציע את עזרתו ועזרת חברו להגיע לשם ולמיין אבל זה לא כ"כ מסתדר מבחינת העו"ס שאחראית על המקום ולא יכולה להשאיר שם אף אחד בלי להיות איתו (מה שקצת מסבך את העניין). הקיצור-אנחנו צריכים מקום שיוכל לקבל את כל הכמות הזאת (6-7 ארגזים ענקיים) לא ממויין. אני יכולה לעזור בשינוע מגבעתיים לאן שזה לא יהיה. מישהו?

עץ ועצה

New member
נהדר, מי יכול לעזור לי בשינועים?

יש שם כ"כ הרבה שלא הכל ייכנס ברכב שלי... והפינוי משם דחוף מאוד מאוד

Tal Tal4

New member
אשמח לעזור בשינוע החל מיום רביעי

אנא צרו קשר במסר

איציק78

New member
TAL TAL4

יום רביעי בבוקר בבית ספר מע"ש בחולון מסיבת חנוכה אני ישמח מאוד שתבואי מדובר בשעה 8 בבוקר ברח' האורגים 4 בחולון מתנדבים שרוצים להגיע מוזמנים לשלוח אלי מסר ............. בברכת חג אורים שמח איציק

Tal Tal4

New member
הייתי שמחה לבוא-אבל

זה יום עבודה וגם יום לימודים אז אפילו הילדים הבוגרים לא יכולים להגיע. אני מתחילה להתארגן עכשיו עם בית הספר של הבנות שלי ואולי דרכם נוכל להזיז משהו ת וב"ה בחג הבא נוכל גןם אנחנו לתרום חג שמח!

מתרגשת

New member
אני גם יכולה לעזור קצת...

אני גרה בגבעתיים והצעתי כבר פעם שאוכל לאסוף. אני הולכת ביום שבת לברית באיזור השרון ואם תרצו אני יכולה להעביר דברים ל-amita33 בהוד השרון.

מתרגשת

New member
או לקחת את זה אליי הביתה עד שרותם

תוכל לבוא לאסוף (אני מקווה שבהקדם)

רותם111

New member
מתרגשת יקרה, אל תקחי אליך

אני מעריכה את ההצעה אבל מעדיפה שטלטל תאסוף אליה. היא מגיעה לאיזור שלי מדי יום.

מתרגשת

New member
טוב. אם בכל זאת תצטרכו עזרה עם

הדברים, אני אהיה שבוע הבא בברית בערד אז אני אוכל לעבור דרכך ולהביא לך את הדברים. רק אם טלטל לא תוכל בסופו של דבר לקחת אותם או שלא יהיה מקום. אני פשוט הבנתי שזה דחוף ואני גרה ליד אז אני יכולה להיות תחנה זמנית אם תצטרכו.

למעלה