מי זאת ג´ו לעזאזל?!

*זינה*

New member
וואו, להרגע... ../images/Emo8.gif

ג´ו היא הכפילה של לוסי. היא משחקת גם בסדרה, בסצינות *מסוכנות* ללוסי. תמונות יהיו בימים ראשון - שני, אני מקווה, כשיחזרו מפיתוח. בינתיים, יש לעיין באחד הפתילים האחרונים על מנת לראות תמונה. (באדיבות niv204)
אהה ו... ניבה? לא יכולתי לחשוב על רעיון טוב יותר משותפות...

niv_204

New member
תיקון קטן. ג´ו היא כפילה של לוסי

רק בכנסים וכו´. היא לא הופיעה בסדרה ולא החליפה אותה. יש בחורה ארחת ששכחתי את שמה (זואי אני חושבת) שעושה את רוב הפעלולים המסוכנים / מסובכים עבור לוסי. ג´ו מעולם לא עשתה את זה. נא לא להתבלבל..

*זינה*

New member
זואי!!! ידעתי שמשהו לא הסתדר לי...

באמת לא זכרתי שהשם שלה היה ג´ו... מצטערת!!!
אז זואי זאת הכפילה הזאת שבפנים ממש לא דומה ללוסי ולפני אני לא יודעת כמה זמן צבעה את השיער שלה לבלונד... עכשיו הכל ברור, תודה!

היי היי היי... לא אומרים זואי לשווא

זואי בל היא הכפילה של לוסי, לקפיצות בד"כ מעל דברים... יש לה עוד שתי כפילות חוץ מזה, שאחת מהן היא זאת ששיחקה אותה בthe plays the thing בהצגה ששמה בסדרה נשכח ממני, אבל אל דאגה, היא משחקת גם בSend in the Clones את התפקיד של פולי... (עכשיו זה גורם לי לנסות להיזכר... בTPTT לא קראו לה פוליאנה או משהו כזה???) ומה שמצחיק הוא ששמה האמיתי הוא פולי בייג´נט... היא הייתה כפילה של גוף בד"כ... לעומת זואי שהייתה כפילת שעשועים בלבד... ותמונה של זואי, אני זוכרת שהיא הייתה בפסידינה, והראו תמונה שלה אח"כ... רק נראה אם אני אמצא את זה... טוב, לא מצאתי את זה באתר של הכנס של קריאיישן... אז תאלצו להסתפק בלהאמין לי למה שכתוב...

*זינה*

New member
זואי זואי זואי... ../images/Emo6.gif

פולי
אוו מיי גוד!!! היא נראית שם כ"כ שונה!! כן אני חושבת שהשם היה פאולינה, באמת חשבתי שזאת היא, בגלל ש*בת הזוג* שלה הייתה מינייה... אז בהתאם לפרק ההוא... וואו היא כל כך שונה!
אגב, מה הקטע עם השם - זואי בל / פולי בייג´נט??

אוי, מותק שלי, נראה לי התבלבלת

זואי זאת הכפילת פעלולים, והיא הרבה הרבה יותר נמוכה מלוסי, בגלל זה היא אך ורק כפילת פעלולים. גם, מה שמזכיר לי, לוסי אמרה פעם שאין לה כוח תמיד לעשות את הפעלולים (באיזה ראיון במשך העונה השנייה) ואם לא רואים את הפרצוף שלה, אז זה הגיוני שזאת לא היא. (ואז היא עשתה ששששש עם האצבע על הפה, איזה קוקי) בכל מקרה, מזה ניתן להסיק, וגם לראות, שזואי בכלל לא דומה לה. לעומת זאת, פולי בייג´נט ששיחקה בשני הפרקים המוזכרים לעיל, היא כפילת הגוף של לוסי, בד"כ כשרואים את הגב של לוסי או לא יודעת איפה, היא הכפילה... ויש עוד אחת, לפי מה שראיתי ב"מאחוריי הקלעים של How´s Gurkhan?" שהיא הכפילת גוף השנייה, ולפי מה שאומרים, היא נורא דומה ללוסי, גם בפנים. רואים אותה שם בקטע אחד שהיא מורידה את האיפור מהפנים... מי שזוכר, שכיסחו ללוסי את הפנים בwho´s gurkhan אז היא הייתה שם בחלק מהקטעים של ההתעללות.

*זינה*

New member
אני חושבת שהיא בכוונה כמו לארה...

ראיתי בתמונות מכנסים קודמים איזו אחת שנישקה את טד? אם אני לא טועה... שהייתה מחופשת ללארה קרופט (האגדית!!) זאת הייתה ג´ו???

למעלה