מי זאת דניל האריס אני לא מוצאת אף תמונה שלה..

gali109

New member
מי זאת דניל האריס אני לא מוצאת אף תמונה שלה..

.

מנצל"שת את זה כי יש 100 כאלה - סרטון שעשיתי

ספוילרים ענקיים לצופי הוט ויס (אלא אם ראיתם עד סוף העונה ה3 ואז תקראו, למה לא)
עשיתי סרטון על דין ובלה.. הסיפור בדוי לגמרי.. הסוף לצערי, אמיתי.. בבקשה לקרוא לפני שרואים.. זה חשוב.. בסרטון שלי לדין ובלה היה קטע ביחד. הם נפגשו, פלירטטו והוא אפילו עזר לה כשהיא ראתה את ספינת הרוחות והייתה בסכנת מוות. ואז היא ראתה אותו עם בחורה אחרת והחליטה לנקום - היא גנבה לסאם את רגל הארנב, הרסה לדין וסאם כל תוכנית אפשרית וגנבה את הקולט. כשדין מצא אותה שוב הוא היה כ"כ עצבני שהוא רצה להרוג אותה והחליט לא לעזור לה לצאת מהעסקה שעשתה לפני 10 שנים. כשבלה מתה הוא היה כ"כ שבור ועשה עסקה משלו כדי להחזיר אותה לחיים. הסוף טראגי, אני מודה, אבל בלה נשארת עם התקווה שאולי בגהנום היא ודין יהיו שוב יחד. הקיצור, אני מקווה שתיהנו (ואם תגיבו ותדרגו זה יהיה אפילו יותר נחמד =]) ו... הקליפ כאן

ממש אהבתי ../images/Emo23.gif

חוץ מהקטע שדין ובלה הם מין זוג ... אני לא אוהבת אותה כ"כ חוץ מהמבטא שלה ( = אבל בתאכלס קליייפ ממש יפה ...

gali109

New member
ג'רד נפרד מסנדרה ועכשיו הוא חבר של טיילור

ג'רד נפרד מסנדרה ועכשיו הוא חבר של טיילור זאתי ששיחקה את שר בעל טבעי איזה באסה סנדרה יותר יפה

הכוונה בטח הייתה לשרה.. לא זכורה לי שום שר

בסדרה
טיילור קול שיחקה את שרה בעונה ראשונה, פרק 18 אם אני לא טועה

לוידעת

New member
אהה...חח..סבבה....

רגע,הוא באמת יוצא עם זו ששיחקה את שרה?זה לא סתם שמועות??אבל היא הופיעה רק בפרק אחד...כאילו מאיפה הם שמרו על קשר כזה?הרי עד לפני כמה זמן הוא היה עם סנדרה??ממממ...חשוד...חשוד מאוד!!!
והיא דפקא ממש ממש יפה!! (רק לוודא שהבנתי-שרה זו הבת מהפרק עם התמונה,נכון??)

למעלה