מי זאת האלכס הזאת?

מי זאת האלכס הזאת?

כל ראיון עם אביב או עופר מאירי אני שומעת תשם שלה..היא הפרוייקט החדש של אביב והיא בת של איזו משפחת עשירים שטראוס נדמה לי. יש תמונה או שיר שלה איפושהוא? ידוע לי שהיא אורחת בהופעות של אביב ....זונע

Z A M i

New member
את לא באמת רוצה לשמוע.

לא כזה מלהיב כמו שזה נשמע. סתם עוד אחת,בתכלס. לא מיוחדת כמו שהוא מרבה להגיד.

אלכסהה

New member
אני ../images/Emo13.gif

סתם, מישהי שהוא עובד איתה על אלבום חדש שלה, ועוזר לה להתקדם ע"י כך שהיא מופיעה איתו וזה.. סטייל נינט רק לא מפורסמת. היא בסדר...

אלכסהה

New member
\או ששרשרת לא נכון

או שלא יודעת מה, אבל לא אמרתי עלייה שום דבר רע. \=

היא שרה סביר

כמו כל כוכב נולדית ממוצאת , והטענה העיקרית נגדה היא שהסיבה היחידה שהוא מטפח אותה, בניגוד לעבר (היהודים לדוגמא) היא לא התלהבות מהיכולות הווקליות שלה , אלא התלהבות מהארנק של ההורים שלה.

אז מה אם היא עשירה? הרי היא כן שרה יפה...

זה לא כמו ביט 69 שנשמעים כמו גוש חרא ויש להם כסף... היא נשמעת מדהים ויש לה כסף... אני חושב שהיא ממש מוכשרת...

היא לא שרה מדהים

יש מליונים כמוהה , אבל על זה אפשר להתווכח. הנקודה היא שאין לה חומרים משלה, ואביב לא דוחף אותה בשביל לקדם אותה כ"יוצרת מתחילה שבלעדיו לא יכלה הייתה להתקדם ". ואז קשה שלא לחשוב שהסיבה היחידה שלו לעשות את זה היא כסף . אין לי משהו נגדה רק כי היא עשירה .

אההה....אז היא בכלל לא יוצרת..לא שווה.

חוכמה גדולה שיש לך ספונסר שמשלם לאביב (הבאמת מוכשר) כדי שיכתוב לך מוזיקה! ממש נינט2

אויי באמת! נינט היא מלכה!

נינט מנגנת על כל הכלים. נינט מלחינה, כותבת(בלי שגיעוט!) ואף יודעת לקרוא תווים. והכי חשוב - היא שרה בלי לזייף! כוכבת אל!

מעיין51

New member
אני אישית, מקנאה. לא יודעת מה עם השאר

סתם סתם.. יכול מאוד להיות שהיא שרה באמת יפה [לא שמעתי] ואני מאמינה שהיא שרה יפה.. כי אביב בכל זאת לקח אותה.. אבל מה הבעיה שלי? לא יודעת.. היא לא כ"כ קשורה... אביב פשוט הפקיר את השירים שלו בידיים שלה וזה נותן לי להרגיש שהוא עצמו מזלזל בשירים שלו.. למה הוא עשה את זה בכלל? כאילו זה השירים שלו.. היצירה שלו.. אני בכללי גם לא אוהבת שאנשים אחרים שרים שירים של אנשים אחרים.. כמו בכוכב נולד למשל.. בקיצור.. למה לגעת בכלל, במשהו כ"כ מושלם?

אלכסהה

New member
ותמונה שלה יש פה-

http://a43.ac-images.myspacecdn.com/images01/1/l_6515e205ac47cf643c1c8e10c0f69142.jpg אין לי כוח לעשות לחיץ

מה פתאום!!!

הוא עשה את זה כי הוא רוצה לקדם את הרוק הישראלי... שטראוס זה משפחה ענייה, אני בטוח שאביב לא רוצה גרוש. הוא הרי מושלמי מי מי מיייייי ... כי מי עוד יכול לחזות את העתיד של עצמו " "איך נמכה נשמתך עבור פרוטות בשבילה..." רק מושלם כמו אביב...

למעלה