אפונה ירוקה חמודה
New member
מי זאת הגברת הנעלמת שעליה מדובר?
היית אלי טובה, באמת, שלא תחשבי אחרת.
עברנו ביחד 15 שנים מדהימות שאין מספיק ספר פרצוף כדי לכתוב על כולן.
אני לא אציף אותך בקלישאות כמו - זאת לא את זה אני \ החלטתי שטוב לשנינו וכאלה. אני פשוט אתן לך חיבוק גדול מלא התרגשות! התאהבתי, ניפרדתי, צחקתי, בכיתי - ואת, כמו אחת שראתה רבבות לפניי במצבי חייכת אליי ואמרת לי שיהיה בסדר. אז זהו שלא, לא יהיה בסדר! יהיה רע מאוד!!! משתלטים עלייך, כבר יותר מעשור, אנשים שאין להם שום אינטרס שהוא לא כלכלי נטו. מכים אותך, אונסים אותך, ואת שותקת. את בטח יודעת שהם בני חלוף. אני לא אומר לך שלא אחזור אף פעם, אני אומר שכרגע זה לא מתאים, אני צריך יותר אוויר, יותר שקט, מרחב מחייה ועבודה גדול יותר,
לא צריך להרגיש שאני גר בקופסאת נעליים שעולה יותר מ3000 שקל.
אין לך מה לדאוג, אני אבוא לבקר \ לנגן ולשתות איתך בירה.
פשוט בשנים האחרונות הרגשתי שנתתי יותר ממה שקיבלתי.
נלקח מהפייסבוק
היית אלי טובה, באמת, שלא תחשבי אחרת.
עברנו ביחד 15 שנים מדהימות שאין מספיק ספר פרצוף כדי לכתוב על כולן.
אני לא אציף אותך בקלישאות כמו - זאת לא את זה אני \ החלטתי שטוב לשנינו וכאלה. אני פשוט אתן לך חיבוק גדול מלא התרגשות! התאהבתי, ניפרדתי, צחקתי, בכיתי - ואת, כמו אחת שראתה רבבות לפניי במצבי חייכת אליי ואמרת לי שיהיה בסדר. אז זהו שלא, לא יהיה בסדר! יהיה רע מאוד!!! משתלטים עלייך, כבר יותר מעשור, אנשים שאין להם שום אינטרס שהוא לא כלכלי נטו. מכים אותך, אונסים אותך, ואת שותקת. את בטח יודעת שהם בני חלוף. אני לא אומר לך שלא אחזור אף פעם, אני אומר שכרגע זה לא מתאים, אני צריך יותר אוויר, יותר שקט, מרחב מחייה ועבודה גדול יותר,
לא צריך להרגיש שאני גר בקופסאת נעליים שעולה יותר מ3000 שקל.
אין לך מה לדאוג, אני אבוא לבקר \ לנגן ולשתות איתך בירה.
פשוט בשנים האחרונות הרגשתי שנתתי יותר ממה שקיבלתי.