מי זאת המהממת שחוגגת היום הולדת המון המון מזל טוב!!!
ד ד ר ל י New member 15/8/14 #8 כן, מקום מדהים בא לי לעבור לגור בצפון, כמה מקומות יפים יש שם... כייף לכם
ד דניאל35אי New member 13/8/14 #4 מזל טוב   למה את לא חוגגת? עוגה? משהו?     אולי אשלח את הילדים שלי גם לאחותך ונצא לחגוג
ד ד ר ל י New member 15/8/14 #9 חחח בטח, להעמיס עוד ילדים על אחותי. המטרה היתה לבוא לעזור לה. תודה על המזל"ט בקרוב אצלך
ד דניאל35אי New member 15/8/14 #14 אז בואי אלי מצאתי מי שישמור על הילדים נחגוג לך את יום ההולדת     שלי עוד 4 חודשים ....  
ס סיגלית 2014 New member מנהל 13/8/14 #5 יש לך יום הולדת ואת שותקת? מ ז ל ט ו ב !!!! קולולולו.... עד מאה ועשרים. אושר, בריאות וכל טוב.
פ פ נ ט i ם New member 13/8/14 #6 מזל טוב דרלי ! ככה שותקת ?   שתהיי תמיד שמחה ומאושרת ומוקפת אהבה !    
ד ד ר ל י New member 15/8/14 #12 תודה והייתי שמחה לברך גם אתכם כשיהיה לכם יומולדת אבל אתם לא רוצים לגלות.... אתה היית ביוני, לא?
ק קרן אור לי New member 15/8/14 #15 איך אני שמחה שלא פספסתי את יום ההולדת של האחת והיחידה מזל טוב דרלינג יקרה שלי מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אושר, בריאות, הצלחה ורק הנאות בחיים וכל שתבקשי לו יהי מחבקת חזק חזק
איך אני שמחה שלא פספסתי את יום ההולדת של האחת והיחידה מזל טוב דרלינג יקרה שלי מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אושר, בריאות, הצלחה ורק הנאות בחיים וכל שתבקשי לו יהי מחבקת חזק חזק