מי זאת?? מישהו יודע מי זאת?? אני יודע שהיא מבנות מקלאוד מהעונה הבאה אבל אין לי מושג מי זאת
ב בן מקלאוד New member 2/12/04 #1 מי זאת?? מישהו יודע מי זאת?? אני יודע שהיא מבנות מקלאוד מהעונה הבאה אבל אין לי מושג מי זאת
ב בן מקלאוד New member 2/12/04 #4 ת'אמת שלא ת'אמת אני קצת בזמן האחרון משועמם ודרך אגב מזזה לעזאזל ספוילרים?? אםז ה הסמיילים האלה אין לי מושג איך עושים
ת'אמת שלא ת'אמת אני קצת בזמן האחרון משועמם ודרך אגב מזזה לעזאזל ספוילרים?? אםז ה הסמיילים האלה אין לי מושג איך עושים
L L o o K At Me New member 2/12/04 #5 טוב תקשיב אתה סתם מציף את הפורום וזה מעצבן וספוילרים זה הסיממן הזה ואם אתה הולך לכתוב בהודעה שלך משהו על הפרקים שלא שודרו אז תסמן בכותרת ספויילר זה לא כזה מסובך חבל להרוס לאלה שלא רוצים לדעת מה הולך להיות
טוב תקשיב אתה סתם מציף את הפורום וזה מעצבן וספוילרים זה הסיממן הזה ואם אתה הולך לכתוב בהודעה שלך משהו על הפרקים שלא שודרו אז תסמן בכותרת ספויילר זה לא כזה מסובך חבל להרוס לאלה שלא רוצים לדעת מה הולך להיות
ל ללינקה New member 2/12/04 #6 אני יודעת היא תצטרף בתור עובדת בדרובדס - במקום בקי למעשה. היא למדה עם ג'ודי או משהו כזה והיא חייבת להיות תמיד הכי טובה בהכל.. נכון היא מזכירה קצת את ג'ואי מדוסון?
אני יודעת היא תצטרף בתור עובדת בדרובדס - במקום בקי למעשה. היא למדה עם ג'ודי או משהו כזה והיא חייבת להיות תמיד הכי טובה בהכל.. נכון היא מזכירה קצת את ג'ואי מדוסון?