"מי זה אבא שלי"

yarden43211

New member
"מי זה אבא שלי"

הילדה שלי בת 10 כבר תקופה ארוכה היא לא שאלת על התורם, היום (בשבת) היא קמה בבוקר באה למיטה שלי ואמרה לי "אמא אני רוצה לדעת מי זה אבא שלי"? שאלתי אותה התורם? והיא ענתה לי כן.
היסברתי לה שזה בילתי אפשרי, היא ביקשה לדעת את הפרטים עליו והיתחילה לחשב באיזה גיל הוא אכשיו ולבדוק אם זה יכול להיות אחד מההורים של הילדים בכיתה שלה, אחרי ההסברים שלי, עזבה את הנושא, הלכה לאכין פנקייק, ויצאה לשחברות שלה. איך הייתם מגיבים מגיבות?

אמאנחל

Member
מנהל
בדיוק כמו שהגבת, עונה לשאלות שלה.

אחר כך הייתי שואלת למה היא שואלת. האם ראתה איזה מאמר או סרט בנושא, למשל.
&nbsp
דרך אגב, ברור שזה לא אחד מההורים לילדים בכתה שלה. כי הגברים שהם הורים בכתה שלה היו כבר נשואים בזמן שבו את נכנסת להריון, ולא מקבלים תרומות מגברים נשואים. ועם הדרישה למנות זרע בימינו אין סיכוי שהיו נשארות מנות מגברים שתרמו הרבה שנים קודם לכן.

מרגנית2

New member
ואצלנו

נעלמה המילה אבא מהלקסיקון. בשנה שעברה תוך כדי משבר תחילת גיל ההתבגרות היה ניסיון לפגוש את האבא - תורם ידוע - שהיה חבר שלי. המפגש של שניהם היה טעון ולא נעים. הנער גם נסע אליו לבד כאקט של מרד. נתתי לו לנסוע בלב כבד.
הוא חזר בשמחה הביתה ומאז לא רוצה להזכיר את הנושא יותר.
&nbsp
בטיפול פסיכולוגי עלה הרבה הנושא הזה. הפסיכולוג טען שחייבים לדון בכך. ניסיתי להסביר לו שאנחנו משפחה מסוג חדש. בסופו של דבר הנושא דובר ונגמר.
כבר הרבה זמן הנער אומר שלא רוצה לדבר על זה.
&nbsp
&nbsp

yarden43211

New member
שאלתי אותה "למה היא שאלה? ולמה אכשיו?"

שאלתי אותה למה היא שאלה ולמה אכשיו והיא ענתה לי "סתם לא יודעת" כניראה שנושא האבא כבר עבר תהליך של השלמה עם המצב, והילדים למדו לחיות בלי זהות זהות של אב וחוץ מיזה החיים ממשיכים הם גדלים ויש עולם יפה בחוץ.

אמאנחל

Member
מנהל

למעלה