מי זה אולמרט בכלל ??

NIKESTYLE

New member
ואחר אומרים שאתם לא דיקטטורים.....

איזה בטחון "אולמרט בעשרים השנים הבאות ואחריו ליבני" נו באמת,אתם שבועות מנסים פה לייצר אמינות של מפלגה אמיתית שמתעסקת בעיקר ..במה ש"עשיתם" ובמה שתעשו ובינתיים.... בינתים אני רואה השמצותלכל עבר,בטחון מופרז של שלטון דיקטטורי לעשרות השנים הבאות.

../images/Emo6.gif מה הקשר לדיקטטורים? ../images/Emo6.gif

הוא הביע אמונה ובקשה שהוא מאמין בה.. יש משהו פסול בזה? ומדוע כשתומכי מפלגות אחרים כותבים - נתניהו -ראש הממשלה הבא פרץ - ראש הממשלה הבא אתה לא קורא לזה דיקטטורה? אני אומר לך למה - אתה משתמש בכלי היחיד שנותר לך - דמגוגיה זולה :) ואתה מפנה אותה כנגד ההזדמנות האחרונה שלך להביא קולות למפלגה שאתה תומך בה כל כך :) "לגנוב" מקדימה.. ככה זה כשאין תוכן אמיתי להביא.. ממחזרים ססמאות :)

NIKESTYLE

New member
20 שנה ???אפילו באמריקה יש הגבלה

על מועמדים לרוץ ולהבחר. אם זה לא דיקטטורה אני לא יודע מה זה

בארץ אין בחירות ישירות

כמו בארה"ב, כך שההגבלה הזאת לא רלוונטית אלינו. ההגדרה של דיקטטורה לא במקום.

NIKESTYLE

New member
ההגבלה רלוונטית ביותר לנו.זה שאתה

קובע מה רלוונטי ומה לא מאוד מעניין ומוזר. מדינת ישראל נמצאת במצב הקשה בו היא נמצאת בין היתר כי שיטת הממשל רקובה מן היסוד. לראש ממשלה בישראל אין כוח ויכולת להעביר החלטות,בחצי מהמזמן הקצר בו הוא מכהן כראש ממשלה הוא עוסק ברקיחת דילים ומינויים פוליטים על מנת למנוע את הפלת ממשלתו. המפלגות הקטנות סוחטות כספים ועושקות את הממשלה כדי לתרום להם מספר מועט של מנדטים שמלכתחילה ניתן להם בלבד ולא להעברה. רק שלטון יציב ,ומוקצב לתקופה של 5 שנים יהיה רלוונטי .כאן אין שום מקום לוויכוח שיטת הממשל בישראל גרוע מאוד. שנית דיברתי על דיקטטורה לא כהגדרה.תקרא את ההודעה ותפנים שמי שמדבר על 20 שנות שלטון של אולמרט ואחריו של ליבני סביר להניח שלא מתייחס ברצינות לדעת הקהל הישראלית שמשתנה לעיתים תכופות. מי שבעד שכל מנהיג מכל סוג שהוא יהיה יכהן כראש ממשלה 20 שנה כנראה משהו בו משובש. כדאי שייחס את המשפט הזה לחלק מתעמולת הבחירות.

אני הייתי מגדיר את דברי קדימה ישראל

בתור איום ... ראש הממשלה שלי ב 20 השנה הבאות? (ועוד עם שני סימני קריאה !!). באמת מפחיד ...
|מלח-מים| |מלח-מים| (למה אין אייקון כזה?)

mean girl 16

New member
חחח ממש אהבתי

דבריו של "קדימה ישראל" באמת נשמעו כאילו הוא מאיים חח

למעלה