מי זה בעצם??...

adidas1231

New member
מי זה בעצם??...

אתה חי.. אתה קיים... ואין כזה דבר השאלה הנכונה.. הדבר היחיד שאתה צריך לשאול את עצמך הוא,למה? איך?.. מי זה האיש שהמציע את הדברים האלה שנקראים בני אדם.. האם באמת קוראים לו אלוהים או שאולי יש לו שם פרטי והוא אי שם באיים הקאריביים.. אם זה הוא שחי בין כולנו אז למי אנחנו בעצם מתפללים?.. אל מי אנחנו מפנים את הבקשות הכי גדולות שלנו?.. ועם הוא באמת שומע את כל התפילות.. אם הוא חי ואם הוא קיים אז למה הוא לא מוריד את האף ושואל כל אחד, מה המשאלה הכי גדולה שלך? והיה מציב גם לדברים האלה את הגבולות ואת הדברים שאי אפשר לבקש הוא היה אומר שאסור.. הרי הוא זה שאמר שאסור לרצוח והוא זה שאמר שצריך לכבד אז למה?.. למה הוא לא שואל אותנו מה אנחנו באמת רוצים?.. ובעצם מה אנחנו חושבים על כל הדברים האלה שהוא הציב לנו בתור גבולות ברורים.. אני אומרת רק דבר אחד!.. אם הוא קיים ואם הוא רוצה בנו כנעמנים לו לנצח, אז שיקשיב שיגשים..ושיקיים!..

TaPanta

New member
שלום ליושבי הפורום :>

זה ממש לוחץ לי אז אשאל: נגיד שהוא היה בא ושואל אותך, "תגידי ____, מה המשאלה הכי גדולה שלך?" היית יודעת לענות בכלל?

adidas1231

New member
כן...

אם הוא היה שואל אז הייתי עונה על זה בחוכמה.. אבל בשביל מה לחשוב על זה עכשיו?... הוא גם ככה לא ישאל אז בשביל מה להתאמץ ולחשוב על זה??...

למעלה