מי זה ג'יסון?(פרדי נגד ג'יסון)

MegaTom X

New member
מי זה ג'יסון?(פרדי נגד ג'יסון)

האיש הזה כל כך מוכר לי אבל אני לא יודע מאיפה אני בטוח שלא ראיתי את הסרט הזה אבל תשמעו אני רוצה לדעת קצת יותר על ג'יסון לפני שאני רואה את הסרט פרדי נגד ג'יסון אז מישהו יכול לפרט לי קצת יותר מי הוא? כאילו עם הוא טוב או רע ועם הוא רע איך נגמרים הסרטים שלו אני צריך מידע

D i l D o

New member
טוב אז ככה...

ג'ייסון הוא הרוצח האכזרי והדי מטומטם הייתי אומר מסדרת הסרטים "יום שישי ה-13", למה אני אומר שהוא מטומטם? כי הוא פשוט עושה מה שאמא שלו (שמתה דרך אגב) אומרת לו... מוזר הבנאדם... בכל מקרה הוא הבוגי מן שרצח הכי הרבה אנשים, במהלך הסרטים הוא עבר המון שינויים והוא בעיקרון לא יכול למות... למה בעקרון? כי כל אחד אפשר להרוג עם איזה גרזן טוב וכריתת ראש איכותית (אהמ פטריציה אהמ!
) בכל מקרה, בסוף הסרט ה-9 והאחרון (כביכול, יצא גם סרט 10 אבל הוא לא נחשב כחלק מהסדרה) רואים את ידו של פרדי קרוגר המהולל יוצאת ממעמקי הגהנום (חחחח הומור שלי זה משו...) ומושכת את ג'ייסון פנימה, זוהי תחילתה של ידידות נפלאה |ציניות| שתוביל לקרב בסרט המדובר "פרדי נגד ג'ייסון" יש מבינה?

europe1990

New member
המשך: ספוייילר

ג'יסון ואאריס משחק בסידדרת סרטי "יום שישי ה13" בתכלס יש 9 סרטים(הסרט ה10-לא נחשב כחלק מהסידרה ). ג'יסון היה ילד שנולד עם גידול רציני בראש מה ששינה ועיוות את המראה שלו. ג'יסון נשלח למחנה במקום שנקרא אגם קקיסטל לייק-הבעיה שבגלל שהמדריכים שהיו שם, לא התייחסו אליו, ג'יסון טבע בנהר!! 20 שנה אחרי זה, המחנה נפתח שוב, וכולם מספרים על "האגדה של ג'יסון" אדם ששב לנקום את מותו!!" כידוע כול שוכני המחנה מתחילים למות זה אחר זה!!! בסוף מסתבר שהרוצח -זה לא ג'יסון אלא אמא שלו, שבא לנקום את מותו של בנה היקר!! מפה מתחיל הסיוט של יום שישי ה13!! ג'יסון בעקרון לא מת, הוא הצליח להינצל, הוא שרד ביערות, חיי שם!! ובכול פעם שמחנה קרייסטל לייק נפתח הוא מטייל את אימתו-במטרה לנקום את מות אימו!! כול פרק בסידרה-יש סיבוך נוסף, וכמובן יותר רציחות!!! אני ממליץ לך בחום לראות את כול סדרת סרטי יום שישי ה13!! פשוט מפחיד, מעולה פשוט מצוין!! לג'יסון יש קשר מיוחד עם אמא שלו, הוא אפילו שומר על הראש שלה(פשוט בסרט הראשום, ערפו לה את הראש). בכול מקרה הוא לא ינוח עד שכול האחראים על מות אימו-ימות-!!!!! רוב הסרטים מתרחשים באגם קריסטל לייק-1, 2 ,3 די חוזרים על עצמם.-אבם סרטים מעולים!! אבל הסידרה (לדעתי) מתחילה להיות מעניינית החל מסרט 6!!-(שג'יסון קם לתחייה-)

europe1990

New member
איך הסרטים נגמרים שאלת???!!!! |ספוי

נגמרים "רע" ביום שישי ה13-החלק הראשון-עורפים לאמא של ג'יסון את הראש חלק שני-זה בדיוק הקטע שרואים שג'יסון שומר על הראש של אמא שלו-אחת הנערות מהמחנה מתחזה "לאמא שלו" ובכך היא מצליחה להתגבר על ג'יסון-אבל הוא לא מת!! החלק השלישי-ג'יסון לא מת, אני לא זוכר מה קרה, אבל כולם חושבים שהוא מת, ואז לוקחים את הגופה שלו לבית חולים!! החלק הרביעי-מתחיל בדיוק מאיפה שהשלישי מסתיים-בבית חולים!! בקיצר הסרט מסתיים-כאשר-לראשונה הורגים (ממש הורגים) את ג'יסון עלידי גרזן- הסרט החמישי-(זה לא עם ג'יסון) ספויילר ספויייייייייילרררררררררר קטלניייייייייייייייייייייי הסרט מספר על טומי(הילד שהרג את גי'סון) הוא מתחיל לסבול מסיוטים, והשתגע קצת בעקבות הטרואמה שלו עם ג'יסון!! אז בקיצר , הוא נשלח לבית נוער כזה(לא זוכר איך זה נקרא) ושם מתחילות רציחות(שדומות לשיטות הרצח של ג'יסון) אחד הילדים במחנה הזה -נרצח בעקבות ריב שנוצר עם ילד אחר!!-באופן מקרי ולא משמעותי!!! בסוף מבינים שהרוצח הוא בעצם האבא של הילד,(הילד שנרצח) (הפארמדיק-זוכרים??). בקיצר בסוף הוא גם מת. חלק 6-גי'סון קם לתחייה- טומי רוצה לוודא שג'יסון באמת מת, ואז לכן הוא חופר "את הקבר שלו"-טומי לקח מוט ברזל והחל לדקור את ג'יסון-!!! זה היה בזמן סופת גשמים חזקה!!! לפתע ברק פוגע במוט ברזל ומעביר זרם בגוף של ג'יסון-וג'יסון קם לתחייה, חזק יותר, ומפחיד יותר!!! הסרט נגמר כאשר טומי מצליח להטביע את ג'יסון בנהר- מה שכן ג'יסון לא מת, הוא חיי מת למים!!!! החלק השביעי -ג'יסון נהרג -שכחתי עלידי זוג נערים שיש להם כוחות טלקנזיס!! והם מצליחים להטביע אותו בשנית-והפעם הוא באמת מת!!! החלק השמיני-ג'יסון קם תלחייה, אני לא זוכר איך הוא מת!!! החלק התשיעי-בסרט הזה, עושים לג'יסון מארב, אמבוש, ותופסים אותו, הורגים אותו-אחרי שירו בו איזה מליון כדורים!!! ולוקחים אותו לביצוע ניתוח שלאחר המוות, בהמהלך הניתוח הלב של ג'יסון קופץ החוצה ונכנס לתוך הגוף של אחד הרופאים-(וכך הרופא מתחיל לרצוח -יעני הוא ג'יסון עצמו). איך זה גנמר-אני קצת שכחתי-שפרדי לקוח את ג'יסון לגיהנום!!! אבל יש את הקטע שמדבר שאם הלב של ג'יסון נכנס לבן וואריס אמיתי-ג'יסון קם לתחייה בשנית-והלב שלו באמת נכנס לבן וואריס אמיתי!!!

MegaTom X

New member
אממ אתם יודעים הקטע עם היד של פרדי

מאוד מוכר לי... אני חושב שאולי ראיתי את הסרט הזה ממז מזמן ואני לא זוכר... הסרטים האלה נחשבים לישנים או חדשים

D i l D o

New member
יום שישי ה-13 הראשון יצא...

בשנת 1980, לא יודע מתי האחרון... הסיוט הראשון יצא בשנת 1984, השישי ב-1992, לא יודע מה עם השביעי

למעלה