איך הסרטים נגמרים שאלת???!!!! |ספוי
נגמרים "רע" ביום שישי ה13-החלק הראשון-עורפים לאמא של ג'יסון את הראש חלק שני-זה בדיוק הקטע שרואים שג'יסון שומר על הראש של אמא שלו-אחת הנערות מהמחנה מתחזה "לאמא שלו" ובכך היא מצליחה להתגבר על ג'יסון-אבל הוא לא מת!! החלק השלישי-ג'יסון לא מת, אני לא זוכר מה קרה, אבל כולם חושבים שהוא מת, ואז לוקחים את הגופה שלו לבית חולים!! החלק הרביעי-מתחיל בדיוק מאיפה שהשלישי מסתיים-בבית חולים!! בקיצר הסרט מסתיים-כאשר-לראשונה הורגים (ממש הורגים) את ג'יסון עלידי גרזן- הסרט החמישי-(זה לא עם ג'יסון) ספויילר ספויייייייייילרררררררררר קטלניייייייייייייייייייייי הסרט מספר על טומי(הילד שהרג את גי'סון) הוא מתחיל לסבול מסיוטים, והשתגע קצת בעקבות הטרואמה שלו עם ג'יסון!! אז בקיצר , הוא נשלח לבית נוער כזה(לא זוכר איך זה נקרא) ושם מתחילות רציחות(שדומות לשיטות הרצח של ג'יסון) אחד הילדים במחנה הזה -נרצח בעקבות ריב שנוצר עם ילד אחר!!-באופן מקרי ולא משמעותי!!! בסוף מבינים שהרוצח הוא בעצם האבא של הילד,(הילד שנרצח) (הפארמדיק-זוכרים??). בקיצר בסוף הוא גם מת. חלק 6-גי'סון קם לתחייה- טומי רוצה לוודא שג'יסון באמת מת, ואז לכן הוא חופר "את הקבר שלו"-טומי לקח מוט ברזל והחל לדקור את ג'יסון-!!! זה היה בזמן סופת גשמים חזקה!!! לפתע ברק פוגע במוט ברזל ומעביר זרם בגוף של ג'יסון-וג'יסון קם לתחייה, חזק יותר, ומפחיד יותר!!! הסרט נגמר כאשר טומי מצליח להטביע את ג'יסון בנהר- מה שכן ג'יסון לא מת, הוא חיי מת למים!!!! החלק השביעי -ג'יסון נהרג -שכחתי עלידי זוג נערים שיש להם כוחות טלקנזיס!! והם מצליחים להטביע אותו בשנית-והפעם הוא באמת מת!!! החלק השמיני-ג'יסון קם תלחייה, אני לא זוכר איך הוא מת!!! החלק התשיעי-בסרט הזה, עושים לג'יסון מארב, אמבוש, ותופסים אותו, הורגים אותו-אחרי שירו בו איזה מליון כדורים!!! ולוקחים אותו לביצוע ניתוח שלאחר המוות, בהמהלך הניתוח הלב של ג'יסון קופץ החוצה ונכנס לתוך הגוף של אחד הרופאים-(וכך הרופא מתחיל לרצוח -יעני הוא ג'יסון עצמו). איך זה גנמר-אני קצת שכחתי-שפרדי לקוח את ג'יסון לגיהנום!!! אבל יש את הקטע שמדבר שאם הלב של ג'יסון נכנס לבן וואריס אמיתי-ג'יסון קם לתחייה בשנית-והלב שלו באמת נכנס לבן וואריס אמיתי!!!