מי זה המרפי הזה? אני רוצה לדבר איתו

מי זה המרפי הזה? אני רוצה לדבר איתו

אני לא מבינהההההההההההה לעזעזל הבן אדם רדף אחרי שנה בכל דרך אפשרית , נתן יחס , החמיא הכל....... פתאום אמרתי כן...כי הרגשתי אליו משהו , אבל מאז ומתמיד הרגשתי אליו משהו פשוט לא יכולתי להיות איתו..כי חברה שלי אהבה אותו. וכשאמרתי כןןןן ולא ביקשתי חתונה רק מישהו שיהיה בן אדם.הוא התעלם טוטאלית ונעלם....נעשה אדיש ואני מרגישה שאני כל הזמן רודפת אחריו הוא אמר שהוא ל רוצה לפגוע בי אבל פגע....בלי לשים לב הוא פגע ואל תגידו לי חוק מרפי.... למה? למה הם כאלה......ומה פתאום הוא נעלם אחרי שהסכמתי

Wild elf

New member
דבר ראשון

אנחנו כולנו מניאקים, אבל מה לעשות, אתן לא יכולות בלעדינו(כמו שגם אנחנו לא יכולים בלעדיכן, ואתן גם מניאקיות:) ). אבל יכול להיות שדוקא עכשיו נשבר לו? נמאס לו לרדוף אחריך? אני לא מאשים אותך, או משהו, ברור שהיו לך סיבות(ד"א, הוא יודע עליהן?), אבל מה לעשות, הגיעו מים עד נפש...

אמאא

אתה מדבר בדיוק כמוהו....... הוא אמר לי רגע לפני שהסכמתי....שנשבר לו.!!! אני לא מבינה...ממה כל כך נשבר לו????? כן הוא ידע ת'סביות והוא אמר שזה סתם תרוצים.... לא זה לא ההוא שהתחלתי איתו..

אני לא מפסיקה לחשוב עליו....

מישהו מוכן לדבר עם מרפי??????????????.. איפה כתובים כל החוקים האלה.... אוףףף פתאום נעשתי שקופה , הוא לא שם עליי , ואני כל כך רוצה.... הוא השאיר אותי כאן עם הרגשות שלי....והלך. הוא הבטיח שלא יפגע בי ופגע , אני כאן ... ברבי

למעלה