מי זה ווקסס???????????
F Fairy Yulie New member 27/2/03 #2 להקה מדרום אמריקה, יש כאן כמה הסברים עליהם בעמודים האחרונים שאפילו לא עברו לארכיון, תבדקי שם קצת, ואם יש לך עוד שאלות, אני תמיד כאן
להקה מדרום אמריקה, יש כאן כמה הסברים עליהם בעמודים האחרונים שאפילו לא עברו לארכיון, תבדקי שם קצת, ואם יש לך עוד שאלות, אני תמיד כאן
מ מעין המקורית New member 27/2/03 #5 תגיד/י- מה את/ה רוצה? בסה"כ נכנסתי לפורום של להקה שאני לא מכירה, ומה את/ה כבר מתנפל/ת עליי?!
F Fairy Yulie New member 27/2/03 #6 גבר נחמד מצידך להיכנס ולשאול, אם מישהו פוגע בך תתעלמי ממנו ובואי לדבר עם המנהלת של הפורום, יש מבין? (אני מנהלת בהסוואה, אז אל תבואי לדבר איתי, אבל מילא)
גבר נחמד מצידך להיכנס ולשאול, אם מישהו פוגע בך תתעלמי ממנו ובואי לדבר עם המנהלת של הפורום, יש מבין? (אני מנהלת בהסוואה, אז אל תבואי לדבר איתי, אבל מילא)
G GlitterKitten New member 27/2/03 #7 אויי ואוויייי יעלללללל!!! את בעצמך! והיא נכנסת לכל הפורומים לקלל להקות .....ולהגיד שהם סתם להקות מסחריות בלה בלה בלה אז אל תתממי!
אויי ואוויייי יעלללללל!!! את בעצמך! והיא נכנסת לכל הפורומים לקלל להקות .....ולהגיד שהם סתם להקות מסחריות בלה בלה בלה אז אל תתממי!
T Too Bad Baby New member 27/2/03 #8 היי מעין כמו שיעל אמרה, ווקסס זאת להקה מדרום אמריקה. אני מצרפת לך קישור שבו תוכלי לקרוא קצת עליהם. וירדן, בבקשה לא לקלל. מה שהיא עשתה או לא עשתה במקומות אחרים לא צריכים להיות קשורים למה שקורה כאן. ואם יש עוד בעיות ניתן לפנות אלי או ליעל.
היי מעין כמו שיעל אמרה, ווקסס זאת להקה מדרום אמריקה. אני מצרפת לך קישור שבו תוכלי לקרוא קצת עליהם. וירדן, בבקשה לא לקלל. מה שהיא עשתה או לא עשתה במקומות אחרים לא צריכים להיות קשורים למה שקורה כאן. ואם יש עוד בעיות ניתן לפנות אלי או ליעל.